Albinute & bondari mar-apr '07(154)
Raspunsuri - Pagina 8
tzuna spune:
STEFIMIC- tot din cauza preturilor f mari nu putem s ao sarbatorim pe Maria la un loc de joaca. Recunosc ca ei i-ar placea f mult si pentru ca e obisnuita sa mearga la astfel de petreceri a copilasilor de la bloc (abia a fost la 2) dar cheltuiala finala ajunge undeva la 13-15 mil si mi se pare enorm. Nici jumatate din suma nu as putea acoperi asa ca nu merita. Voi face ca in fiecare an adica 2 petreceri ambele acasa si ambele cu copii. Fac doua pentru ca intr-un apartament de 2 camere nu pot chema mai mult de 5-6 copii odata. in anii trecuti a fost f frmuos asa si sper sa fie si anul asta. Asta dc as gasi martipan ca prima petrecere va fi pe tema pisicuta Kitty. maria vrea sa se imbrace cu o rochita cu kitty si vrea tort kitty. Am gasit modelul tortului si vreau sa-l fac dar nu gasesc martipan. Astia la cofetarie nu fac tort kitty si nici martipan nu-mi vand. Chiar ma enerveaza. daca stiti voi pe undeva....
Maria e super incantata ca va avea o surioasa. I-a spus cu atata incantare lui taica-su.... si a ales si numele : AISHA. Nu prea e ce vrem noi si ma bazez cu faptul ca-i va trece. Vedem. Pana una alta ne bucuram de bebe miscacios si de fatuca dulce din poza.
roxanici spune:
Tzuna felicitari pt noua bebelina! e f bine ca e fetita, o sa puteti refolosi multe din lucrusoarele Mariei. Si io care ma gandeam ca pastrez costumasul de iarna a lui Horica sa ti-l dam cadoutz. hehe, daca il vreti bleu io il pastrez.
mai da ce e asta cu locurile de joaca? aici au lasat-o mai moale de cand cu criza...ba te lasa sa aduci de acasa ce vrei si platesti doar orele de joaca ale copiilor.
Kmi ma bucur ca e bine Timeea, sa nu mai aiba de aface de-acum cu otite si sforaituri si raceli din cauza polipilor!!!
Kit.....sanatate multa multa si sa te lumineze cine te-o lumina sa iei cea mai buna decizie pt tine.
Marta, Mady, multa sanatate mamicilor voastre
Thea, sanatate si tie!!!
Gabi, imi inchipui ce te depreseaza....
ooof, numa boli......
Pisiko unde esti......sanatate si tie....stii tu cui sa o dai mai departe...
dis26 spune:
Pentru kmi78, te rog frumos, in legatura cu operatia de polipi, am cautat pe net mult tare dar am gasit numai mesaje mai vechi, as dori sa stiu daca ai facut operatia clasica sau prin alta metoda. Mersi mult.
gabi78 spune:
Kitty .... go go go! Nu te gandi la rau! Iti tin pumnii!
Tzuna felicitari! sa fie sanatoasa si cuminte si mancacioasa!
Petrecerea de copii ... anul trecut am facut la un loc de joaca ... ne-a costat destul, a fost foare frumos dar ce m-a deranjat a fost ca am luat si pentru parinti niste aperitive care nici macar nu s-au mancat. De luat trebuia sa iau ceva si uite ca le-am platit degeaba ... aproape.
Apoi am facut si acasa cu bunicii si cu nasii ... alta cheltuiala!
Anul asta facem laa o pizzerie unde este un etaj intreg pe care ni-l pun la dispozitie si ii chem si pe bunici si pe nasi si pe copii cu parinti si macar scap de pregatiri. O sa iau doua tipe pe post de clown si ele vor face atmosfera. La un loc de joaca stam cam 2 ore si tot atat vor sta si fetele ... sper sa fie ok. Fetele le-am mai avut laa petrecerea de 2 ani si intre timp ne-am mai intalnit si la alti prieteni ... au ceva jucarii, monteaza o scurta piesa de teatru de papusi stiu sa ii antreneze frumos in jocuri.
Petrecerea o sa o facem samabata pe 26 feb si apoi marti pe 1 le duc pe fete si la gradinita (sper sa fie de acord educatoarele) si o sa il serbez si acolo cu colegii lui.
Dupa cele mai recente evenimente vreau sa ii ofer cele mai frumoase surprize si nu vreau sa ma gandesc vai cati bani am cheltuit. Am o perioada in care nu pretuiesc deloc partea financiara pot sa spun ca detest chestia asta.
stefimic spune:
neata, haideti la o cafeluta.
cu locul de joaca pana la urma am fost aseara si am rezervat undeva si o sa ne coste cam 10 mil, dar sincer acaa nu mai rezist sa mai fac, nu mai am rabdare si forta sa organizez tot, o am pe IOANA mergareata in 4 labe si chiar nu ma vad iar cu casa vraiste.
nici cu bani nu stam prea bine dar o rezolvam noi cumva.
TZUNA pe tine te inteleg, stiu ce inseamna sa nasti, ca am patit-o si eu anul trecut si cat m-a costat nasterea, celulele si restul m-au cam lasat falita de o petrecere in oras.
lasa ca poate anul viitor va fi mai bine si vei putea sa-i faci atunci.
GABYsi iesi un pic din butoi te rooog.
kmi78 spune:
Dis26 , nu stiu la ce te referi cand spui op clasica, depinde de fiecare doctor, la noi a fost cu anestezie generala iar metoda de scoatere nu o cunosc ... dar a fost bine
elpower spune:
Hei! Salutare!
Ma bucur ca Timeea a trecut cu bine de operatie.
Sa fie sanatoasa gagalicea din burtica , Tzuna si sa va bucurati de ea.
Thea e in continuare la tara. Se comporta ok. Seara ii e teama sa ma sune sa nu o apuce plansul, dar vorbim pe zi atunci cand e preocupata de joaca si nu se gandeste ca nu suntem cu ea.
Despre ziua ei ... nu stiu ce vom face. Chiar n-am nicio idee, dar cred ca va fi in familie. Probabil la tara cu cei doi copii cu care se joaca. Ea ar vrea la Mc Donald's, insa eu n-am de unde sa ii iau atatia copii sa facem minimul de acolo. Mi-ar placea totusi sa ii facem acolo. Cred ca s-ar bucura. Si ar costa si mai putin decat la un loc de joaca. As putea sa chem copii de la gradi, dar nu prea cunosc. Nu stiu. Vom vedea. Cadou ... eu una m-am saturat de jucarii stricate in minutul doi de cand pune mana pe ele, asa ca as vrea ceva pentru miscare. Stiu eu. Role, bicicleta. Trotineta a avut, insa n-a fost foarte interesata . Desi e activa, trotineta n-a incantat-o deloc. Ma tem ca si cu bicicleta se va intampla la fel. Nu arata nici cel mai mic interes sa dea din pedale, asa ca ... nu stiu. Ma mai gandesc.
Catalina, voi la ce loc de joaca ii faceti? Cu cati copilasi? Cati adulti?
Pupici!
raluca22 spune:
Buna fetelor,
Sanatate bunicilor bolnavioare si refacere rapida Timeei.
Kitty sanatate multa si tie sa-ti dea Domnul putere sa mergi mai departe.
Tzuna felicitari pr fetita.Referitor la martipan uitate pe lumeabasmelor ca au sau poti face in casa pasta de zahar si sa imbraci tortul sau sa faci figurine.
stefimic spune:
ELA noi ii facem la Magic Land, avem 12 copiisi adulti cred ca vreo 20( sper), daca vrei detalii iti scriu pe PM.