Albinute & bondari mar-apr '07(154)
Raspunsuri - Pagina 7
diana_jors spune:
tzuna, multumesc mult pentru sfat.
Mai voiam sa zic ceva - cadou: Alex anul asta cred ca primeste trotineta si skateboard, si le doreste inca din vara trecuta...
Diana de Alex (23 aprilie 2007)
Alerg 42 pentru o sansa
"When you cross that finish line - no matter how slow, no matter how fast - it will change your life forever." (Dick Beardsley)
stefimic spune:
Salutare, am intrat sa va citesc si sa mai spun si eu 2 cuvintele despre noi.
in primul rand vreau sa spun ca ma rog si eu pt mama MARTEI si pt mama lui MADY,sper ca totul sa fie bine.
KITTY sunt cu gandul la tine si vreau sa ramai echilibrata si dornica de viata, sincer eu nu am cunoscut o persoana si mai ales o mama asa de plina de viata ca tine, pt mine esti un exemplu pe care nu cred ca voi fi in stare sa-l egalez niciodata.
KMI si voua va tin pumnii si ma voi ruga sa va fie bine, sa intri sa ne spui cum a decurs interventia.
DIANA urata chestie, bine macar ca tu esti bine si nu ai patit nimic.
TZUNA ai grija de tine si de bebe mic, sa vii sa ne spui ce ai in burtica.
BIANCA sanatate multa puilor tai.
despre lasat singur in casa, mi s-a intamplat dar doar sa cobor pana in fata blocului si atat dar doar cand era decat stefi, acum nu am nicio sansa si in viitorul apropiat nu cred, deci poate peste 5-6 ani ca amandoi darama casa.
noi suntem bine, stefi este acasa, nu l-am mai dus la gradi, are diverse ocupatii, pictam , ne jucam cu plastilina, lucram de pe revista PIPO si PITI CLIC, ne uitam la desene si cand este vremea mai ok iesim pe afara, mi-as dori sa am mai mult timp pt el dar cum este si ioana nu prea am cum.
despre ziua lui vrea la un loc de joaca unde va costa destul de mult, vom vedea ce buget va mai ramane si pt cadou.
va pup si sa aveti o noapte linistita.
gabi78 spune:
Doamne ajuta mamele Martei si a lui Mady!
Kitty ce vesti ai de la doctor?
Noapte buna .... ma bag la un somn ca sunt tare depresata
Kitty spune:
Ce sa spun....cand nici ei nu stiu ce sa-mi spuna, e tot asa, arata tot ciudat, cum era acum doua luni, incep sa-mi fac altfel de analize, sa incercam alt tratament si ca sa am la ce sa ma gandesc, dr mi-a spus ca o sa vina un dr bun din Franta sa opereze impreuna si daca vreau ma programeaza ... Nu sunt inca hotarata, nu mi-e teama de operatie, mi-e teama ca daca e ceva mai rau....
Deocamdata mai astept, ma mai perpelesc, ma mai calmez.
Noroc ca nu-mi dau timp sa ma gandesc!
Sanatate la toata lumea!
Diana
Multumesc de toate gandurile bune!
BiancaM spune:
Kitty, operatia ar fi modul cel mai sigur sa te faci bine? Daca da, atunci de ce te mai chinui cu pastile si altele. Si daca Doamne fereste e ceva rau, nu e mai bine sa fie descoperit din timp? Putere multa sa ei cea mai buna decizie pentru tine!!
elpower spune:
Sanatate tuturor!
Kmi, bine ati revenit. Bafta mare la operatia de polipi! Ma gandesc cu teama ca urmeaza si la noi cat de curand. A facut deja otita din nou incepand de joi noaptea. Din fericire, a scapat fara antibiotic. Doar cu nurofen de 3 ori pe zi si betabioptal, picaturi oftalmice, dar puse in nasuc cate doua picaturi in fiecare nara de 3 ori pe zi. Surprinzator pentru mine a fost faptul ca a cedat durerea aproape imediat ce i-am pus picaturile in nas. Si nu de la nurofen, pentru ca ii dadusem si seara precedenta si n-a parut sa ajute foarte mult. E adevarat ca nici febra n=a facut, dar era deja pe nurofen. Asa ca n-am mai mers saptamana asta la gradi. Iar azi cand au venit ai mei, a cerut imperativ sa mearga cu ei, cu promisiunea "ferma" ca nu va sta prea mult pe afara. Sa vedem cat o tine avantul asta ca atunci cand vine ora de culcare o apuca jalea. Sper sa o poata duce cu vorba mama cat mai mult, ca am de gand sa o las si saptamana viitoare acolo.
Pupici multi la fete cucuiete!
kmi78 spune:
Buna fetelor!
ne-am intors acasa ieri dupa amiaza , interventia a decurs bine, timeea si-a revenit repede din anestezie si nu a fost atat de rau pe cat ma asteptam. inainte de operatie a fost intelegatoare si cooperanta i-am spus ca nu are voie lapte sau apa pana nu ne da voie doctorul si a inteles si nu mi-a cerut cu toate ca au luat-o in sala de operatii la 10.45
ieri nu a putut sa manance nimic doar ceai a baut iar azi dimineata a baut prima cana de lapte dupa mai mult de 24 de h in care nu mancase. Ma asteptam sa fie mult mai greu sa planga de durere dar e destul de vesela si si-a reluat activitatiile .
Kitty, daca alta solutie nu mai este nu mai astepta ( te sfatuieste o alta fricoasa de doctori) dar de ce sa nu profiti daca vine si medicul din Franta; nu stiu despre ce e vorba la tine -si nici nu e de mirare la cat am lipsit- dar cu cat mai repede mai bine , Doamne ajuta!
tzuna spune:
KMI- pupam si noi fetita curajoasa. Ma bucur ca totul a decurs bine.
KITTY-am acelasi sfat ca restul. Dc operatia rezolva sigur problema si dc poti profita si d eprezenta medicului din Franta ar tb sa te programezi. Iti tinem pumnii sa iei cea mai buna decizie.
Noi suntem bine. Maria e bine, am fost cu sania pe afara cand am venit de la eco si tare s-a mai bucurat. Si surpriza: vom avea tot o fetita. Sunt atat de incantata... si pentru ca e fetita (desi incepusem sa cred ca vom avea un baietel ca asa-si dadea toata lumea cu parerea ca am burta tuguiata, ca nu mi-a fost rau ca la prima sarcina, ca e dita mai burtoiu deja...) si pentru ca am vazut-o. Isi ducea manutele la ochi, se intindea, a stat bine la masuratori si e totul in regula.... dna dr a fost super si am primit si cd cu pozele. Si cel mai mult ma bucur ca am aflat ce este ca sa pot interactiona mai bine cu ea. E mai personal acum ca stiu ca e fetita decat atunci cand era numai bebeu (asa ii zicea Maria) , pestisor sau samburel.
kmi78 spune:
Tzuna, ma bucur pentru voi, sa ai grija de tine si sa ne arati burtica tzuguiata, in cate luni esti?
stefimic spune:
salut,
TZUNA felicitari, ma bucur foarte mult pt voi, nu stiu de ce dar ma asteptam sa fie tot fetita, eu te-am vazut mereu mami de fetite, esti tu mai calma si mai iubitoare, ai un suflet mare si ai sa vezi cat de bine se vor intelege fetele.
KITTY eu pe tine te stiu o persoana foarte curajoasa si optimista, mi-as dori sa poti sa fii si pt tine la fel de increzatoare ca si pt ceilalti.
sunt convinsa ca DUMNEZEU va ajuta un suflet atat de mare ca al tau, si sunt de aceeasi parere cu fetele ca trebuie sa ai incredere ca totul se va rezolva.
KMI ma bucur ca TIMEEA este bine si a reactionat asa de bine, sper ca de acum sa nu mai aveti probleme.
ELA sanatate multa scumpei mici, sper sa rezolvati si voi problema cat mai repede si mai usor.
noi suntem in cautare de spatiu de joaca pt ziua lui si nu stiu cum sa ma hotarasc, i-mi place ceva dar costa foarte mult pt adulti, tare naspa ca in loc sa ne gandim numai la copii pt ca este petrecerea lor trebuie sa avem grija de cei mari.
voi cum procedati?