Albinute & bondari mar-apr '07(154)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Sanatate puiuti raciti!

Ai mei au un pic de muci dar nimic mai grav .... poate raman asa.

Am iesit de dimineata la zapada, dar doar in fata blocului pentru ca Biancai nu-i place sa o ninga si o tine tot intr-o mataiala cand se aseaza zapada pe ea ... ... asa ca am stat in parcare printre masini si atat. Cand am intrat in casa Tudor mi-a spus " a fost o zi minunata mami!"

Ii scot si mai pe seara cu sania caci acum avem...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Tzuna, noua nu ne-a dat niciodata antibiotic la laringita. Numai aerosoli cu ser si ventolin. sau cand era mai mic ser si adrenalina.
Cand au vacanta la gradi?
Si mai am o intrebare, Tzuna, tu stii dupa noua lege a invatamantului, unde vor face copiii pregatitoarea? in cadrul scolii sau gradinitei? adica cu invatatoare sau edu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

REIN- da si eu am citit ca se poate si fara antibiotic. Cred ca erau sanse sa-i treaca fara sau cel putin asa credeam azi dimineata cand mi s eparea ca e fff bine dar nu este. Nasul ii curge rau si voce nu mai are mai deloc si e f nedumerita saraca. Febra tot nu a facut deloc dar a luat deja 3 doze de antibiotic pana acum deci nu cred sa mai faca. Sincer m-a batut gandul sa nu-i dau antibioticul dar nu m-am riscat. Incepusem oricum sa-i dau de azi noapte iar dimineata era in dilema. Acum cred ca e bine sa i-l dau. Fara aerosoli , doar cu sirop de tuse si apa de mare in nas nu cred ca i-ar fi trecut plus ca exista riscul sa faca si altceva gen faringo-amigdalita (asta era specializarea ei pana acum si nu laringita).... In fine astea este... sper sa-i treaca repede, sa-i revina vocea si sa o pun bine pe picioare pana dupa vacanta.

Vacanta intersemestriala este de pe 31 ianuarie pe 6 februarie.

Grupa pregatitoare.... in principiu se va face in scoli cu invatatoarea. Mare prostie dupa parerea mea. Mai rau e ca ai nostri asa ar tb sa prinda cu pregatitoarea in scoli. In Alglia asa este sistemul dar ei si-au cam dat seama ca e prost si uite ca ai nostri il iau de bun. In scoala e altceva, au pauze in care sunt nesupravegheati, stau pe culoar cu copii mai mari, nu au spatiu potrivit sa se joace (vor tb sa stea 4 ore in banci... ii nenorocim din start), nici vb de patuturi pentru amiaza. Deci la ora 12 vor trebui luati acasa. Super,nu? Eu mai trag speranta sa se schimbe ceva dar sincer nu stiu... Toata lumea despre asta discuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Buna dimineta si de la noi ! ce frumos ninge afara ! Si ce frumos patineaza masinile...

Sanatat multa piticilor raciti !

Mady ma bucur ca a reusit operatia mamei tale !!

Cadou pt aniversarea de 4ani, poate bicicleta, ca nu are , una roz , normal , ca jucarii tot are.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutah spune:

buna tuturor. Am iesit si noi din carantina. Nu a mai facut nimeni la noi scarlatina. Horia a fost cel mai bucuros, caci 3 zile a stat de unul singur la el in dormitor.

Pupice tuturor bolnaviorilor!

Ieri am facut pentru prima oara o rulada cu frisca si visine ! Buna ... doar ca Matei nu manaca deloc ... lui doar biscuiti sa ii dai si Haribo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

Cadou la 4 ani:bicicleta cu claxon si portbagaj sa mearga la gradi cu ea ...asa zice el c amerge pana acolo pe bicicleta si apoi o parcheaza in curte.
Pe 1.02 incepe gradi.Sa ne tineti pumnii ca deja negociaza cu noi sa-l luam la pranz ca el nu doarme acolo desi e cu verisoara lui preferata in grupa.

Intrebarea zilei la Victor "mami de ce exista spirite?" Cum adica spirite ? "uite asa ca Dumnezeu, de ce exista?"
Am bagat un raspuns acolo cu sufletele bune si paza pe care o asigura ele dupa ce corpul numai este... dar as fi curioasa voi ce ati raspunde?

Va rog daca nu va suparati sa va rugati miercuri pentru mama mea.O cheama Sofia.In decembrie i-au depistat la dermato niste tumori pe nas(avea niste pete de vreo 5 luni si a crezut ca vor trece cand vine iarna,dar sunt tumori in straturile profunde ale pielii) si miercuri o opereaza.De la tratamentul facut de 2 luni nu s-a observat nici o imbunatatire si asta e ultima solutie.
Va multumesc din suflet.

O seara linistita.
Sanatate tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

fetele de la ursuleti au pus un link
imi amintesc cand cautati costumase pt serbare asa cabagati un ochi aici.Nu par prea scumpe

http://chic-bebe.blogspot.com/search/label/Costumase%20haioase

pupici si sanatate tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siuta spune:

Marta, toate cele bune mamei tale si sanatate lui Victor!
Tzuna, pupam Maria fara voce si va uram sanatate. Ai grija si de burtica.
Mady ma bucur ca a reusit operatia mamei tale. Si, vorba lui Rein, baga un nospa.
Anastasia s-a cerut la bunici si ne-am conformat- am lasat-o la Arges 2 saptamani. E super ca a prins zapada si o da bunica-su cu sania pe dealuri.
Eu sunt acasica cu Toma care tocmai s-a pus pe un urlat...
Anastasia evident, vrea pausi de ziua ei: Aurora adormita si zana cu parul lung si rosu din tinkerbell. Noi am zis ca o sa-i luam totusi o trotineta...Sa vedem ce iese pana la urma, dar am innebunit strangand niste papusi,nu le mai suport.
si sanatate multa la bolnaviori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabi78

Sanatate puiuti raciti!

Am iesit de dimineata la zapada, dar doar in fata blocului pentru ca Biancai nu-i place sa o ninga si o tine tot intr-o mataiala cand se aseaza zapada pe ea ... ... asa ca am stat in parcare printre masini si atat. Cand am intrat in casa Tudor mi-a spus " a fost o zi minunata mami!"

Fff tare, Tudor !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

BUNA!

Maria e f bine doar ca se plange de plictiseala, mai exact ca nu iesim afara. maine o scot putin , de fapt o va scoate bona vreo 30 minute ca ne-a spus sa o tinem in casa 2 zile si s-au incheiat. asa ca azi ca sa scape dra de plictiseala am avut o sedinta foto. Am scormonit prin dulapuri si ne-am scos rochiile.... a fost amuzant mai putin partea cu aranjatul lor dupa. Ce am mai facut pe langa pictat, citit etc. am facut o salata de fructe (m-a ajutat si Maria la taiat cu un cutit de plastic) si acum am in cuptor o prajitura cu mere. O fac prima data in felul asta cu iaurt si altele si sper sa iasa buna.

Azi am lasat-o pt prima data singura pe Maria cam 15 minute cat am fost la farmacie. A fost f cumintica. Voi ii lasati vreodata singuri? Si dc da ce masuri de siguranta luati? Eu am lasat cheia unei vecine (dra care canta toata ziua la vioara perete in perete cu mine) ca panicoasa cum sunt m-am gandit la tot felul de grozavii -sa nu fie un incendiu (asta chiar s-a intamplat la un bloc langa mine si o dna avea copilul singur in casa cat coborase sa ia paine si din pacate nu a mai putut urca la el pana nu au stins pompierii incendiul), sau sa raman eu blocata in lift si sa dureze deblocatul si altele.

Cam atat! O seara buna tuturor!

Mergi la inceput