Albinute & bondari mar-apr '07(154)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Buna seara....va multumim mult ptr gandurile bune,cred ca v-a auzit Dumnezeu...a operat-o aseara,a durat 4 ore si au reusit sa scoata tot ce era,a fost complicat,dar mama se simte excelent,azi era deja la salon amncat,doc i-a fost frica ca nu o sa mai auda sau nu o sa isi miste capul,dar totul e f bine......eu fiind f stresata am avut ceva dureri azi,si park mi s=a intarit toata burta,m=a luat ameteala,dar acum ma simt mai bine.....va multumesc tuturor!!!!

Mami de Razvan (09.05.2007) si 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

MADY- ce vesti bune ai.... Ma bucur mult pentru voi. Doamne-ajuta sa fie la fel de bine si de acum incolo. Pupici!

Noi suntem bine. Sunt obosita si acum putin stresata caci copiii sunt f bolnaviori si la gradi si la scoala. In primul rand e epidemie de varicela dar asta n-ar fi asa o problema ca Maria e vaccinata iar eu am facut dar mai sunt f multi si cu viroze respiratorii. Azi m-a sunat educatoarea sa ma duc la 15.30 sa o iau pe Maria ca se trezisera toti copiii din cauza a 3 micuti care facusera febra. Asistenta era acolo si-i doftoricea, jale mare... Am luat-o pe Maria cat am putut de repede si am plecat. Acum ma astept sa faca si ea ca statusera toata ziua impreuna. Si ieri cica avusesera un copil care facuse febra 40 inainte de plecare. Parintii copiilor bineinteles ca stiau ca sunt putin bolnavi ca facusera febra si acasa dar nu asa mare. Pana cand sa ma astept sa faca febra? Mai am ceva speranta sa nu faca dar sunt fff mici. Oricum am spus ca in cazul in care nu face nimic pana duminica seara macar luni si marti nu o duc la gradi pana se stabileste care si cum sunt bolnavi si poate vor fi tinuti acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Mady, ma bucur de vestile bune, ai grija si de tine, calmeaza-te si ia niste No-spa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

MADY ma bucur ca mama ta se simte bine! Ai grija insa si de tine si bebitz' mic din burtica! Daca se mai intareste burtica si simti contractii ia No-Spa!
TZUNA sper sa nu faca si Maria febra; de altfel nici tu!

Fetelor, voi v-ati gandit ce cadou le cumparati copiilor pentru ziua lor? Stiu ca este, poate, devreme, dar daca aveti idei va rog sa le impartasiti!

Mami de doua minuni: Luca si Mara

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

Mady ...cu D-zeu inainte;recuperarea sa fie usoara si sa se simta bine mama ta.Ai grija de tine si de burtica.

Tzuna...sper sa nu raciti.Victor a luat ceva fie din Cora fie miercuri la dispensar cand am fost cu fata la vaccin si se tusea pe hol de numa...2 zile cu 38.7 si fuga la dr.Diagnostic faringoamigdalita si Ospamox si alte siropuri musai.Aseara si azi dimi a facut 39.2 si m-a urlat cand i-am facut frectie cu otet ca miroase groaznic (cred ca ma stie tot blocul).Azi dimi am bagat supozitor ca nu mai suportam ...am adormit azi noapte la 2.30 si la 7 eram in picioare.
Si eu am racit ma ustura gatul si imi curge nasul.Imi pun masca sa nu ia si fata ceva si ma rog la D-zeu sa nu se viruseze si ea.
la 2 luni mandra are 59cm si 5.5kg
pupici ca e ora mesei la ea si Victor doarme in aceeasi camera si nu vreu sa-l trezeasca inca.
weekend linistit fara virusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Mady sanatate multa mamei si tie iti doresc sa te linistesti. Mama sigur va fi bine .... tu insa trebuie sa ai grija de acum ... ca pentru 2!

Ioaanaaaaaaa! IOANAAAAAAAAAAA!

Hai ca a trecut pauza de adunat si stans ... si ajunge si cat le-ai pupat pe Matei-Patei! Ce faci? Unde esti? Cum esti? Ce ai patit?

IOANAAAAAAA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

io m-am gandit ce iau lu raresu....roller coaster cu bile..... quercetti vortis parca gasisem pe net....am vrut sa iau de craciun dar s-au adunat alte cadoute si am renuntat.

mady ai grija de burtica.

tzuna mie imi plac si body si ce mai gasesc de la Nan by danina line..... calitativ sunt excelente.

marta, e f bine galusca la 2 luni. sanatate lu victor si tie.

ioana o zis ca mai vine peste vo juma de an, cred ca e cam devreme sa strigi acu dupa ea.

noi suntem ok

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Buna dimineata!

Peste o juma de an vine Ioana?????
Ce s-a intamplat cu ea? Stie cineva?
A patit ceva?

Cadoul de 4 ani ... daaa ..... vreo o drujba de jucarie caci s-a dus cu bunicul la un atelier Husqvarna ca sa repare drujba si acolo aveau si de jucarie ... asa ca i-am promis ca ii luam de ziua lui. Si o sa ii luam si un joc cu plastilina d-aia de nu se usuca ... cel cu animale, pe care de Craciun nu l-am mai gasit. Si fara indoiala carti cu abtibilduri si de colorat.

La noi s-a asezat zapada foarte frumos peste noapte.
Sa aveti o duminica placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Neatza....va multumesc la toate,cum sunt indr4agostita de tenis am profitat si am stat in pat si m-am uitat la australian open!!!

Gabi am vazut drujba prin kaufland parca....

Razvi vrea de ziua lui role si probabil le va primi dar treb sa isi faca tasu timp sa stea cu el k eu nu cred ca o sa mai pot!

Si la noi a nins...si e zapada multa si ink ninge,dar eu nu mai vreau,vreau cald,si au inceput sa ma stranga blugii si asa ma enerveaza vremea asta...tre sa caut niste pantaloni!

va doresc o duminica frumoasa si linistita!

Mami de Razvan (09.05.2007) si 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Buna si noi!

CADOURI pentru 4 ani- chiar nu stiu. M-am cam saturat de jucarii. A primit f multe de sarbatori dar ea tot mai vrea asa cum e normal.Printre dorintele ei acum in top se afla sutdiolul de balet BELLA (e si in romana dar nu stiu dc merita desi ea face "balet" in fiecare zi) si pe locul II ar fi un set cu casca, sticla de apa si sonerie pt bicicleta musai roz cu Barbie de la Decathlon (bicicleta am stabilit ca o luam mai la vara). Acum mai vedem. Ma mai gandesc dar imi place ca scrieti si voi poate imi mai dati idei.

Acum sotul e la cumparaturi si printre altele trebuie sa-i ia Mariei un mic premiu caci azi noapte a fost f curajoasa. A trebuit sa ne plimbam la camera de garda la Grigore Alexandrescu. Ieri nu avea nimic, doar nasul putin infundat. Febra nu ca i-am tot luat-o zilele astea dupa povestea cu ceilalti copii de la gradi... aseara a mancat, s-a culcat linistita, nu tu tuse nimic, nimic. Ba am mai avut si niste prieteni cu 4 copilasi in vizita. Copiii s-au jucat, a fost f bine... dar pe la ora 2 AM s-a trezit tusind f urat (o tuse latratoare ca niciodata pana acum) si plangand sacadat. Se ineca, nu respira bine.... Febra NU asa ca i-am dat putin lapte cald si m-am bagat langa ea. O ora mai tarziu se repeta toata chestia asa ca am plecat la spital banuind o laringita si asa a si fost. I-au facut acolo o injectie in fund (cortizon) sa respire mai usor si 10 min de aerosoli. Maria a fost f cooperanta si draguta, a laudat-o toata lumea asa ca ne-am intors cu bine acasa, am dormit toti pana la ora 10 sa ne refacem. Nu a mai tusit deloc pana dimineata. Acum e putin ragusita si mai tuseste din cand in cand. Tb sa-i dau OSPAMOX si Eurespal, iar seara AERIUS. Nu avem voie sa o scoatem 2 zile din casa. Am intrebat de aerosoli dar nu mi-a dat. A spus ca reteta cu ospamox e de ajuns. Eu stiam ca se poate da si antibiotic de pus in aparatul de aerosoli. In fine. Sper sa-i treaca repede. La gradi nu o mai duc pana dupa vacanta ca m-am enervat. Sanatate tuturor puilor bolnavi.

MARTA- sper sa fiti bine si sa nu ia gaza nimic.

Mergi la inceput