Albinute & bondari mar-apr '07(154)
Raspunsuri - Pagina 11
tzuna spune:
REIN intreb dupa vacanta. Si spune-mi exact unde stai ca poate e vreo fata interesata si-ti spun exact cat de buna e cu copiii.
STEFIMIC- pai chiar faceti o multime de activitati. Sigur e mai complicat cu 2 copii din care unul de 1 an sau cat are Ioana. Lasa ca vine acusi primavara si veti iesi mai mult afara.
Siuta spune:
Buna ziua si de la noi. Vorba lui Stefimic, si eu m-am plictisit fara copilu mare acasa .Dar macar stiu ca acolo sta afara la aer curat in fiecare zi si mananca mai bine. Iar bunicii, sunt si ei fericiti sa stea cu ea. Oricum weekendul asta mergem sa o aducem acasa, s-a terminat cu huzureala .
Tzuna, si pe mine ma intereseaza meditatia la engleza. Daca stii pe cineva in zona noastra chiar m-as baga. Cred ca Anastasia o sa stea si in februarie acasa si din cauza de Toma( sa nu aduca te miri ce virusei de la gradi ) si din cauza de mama( mi-e mai usor cu ea acasa )
In rest , nimic nou de la noi.
Diana , multa sanatate.
Sper sa citesc numai vesti bune
http://www.mariaeva.ro/
Siuta spune:
Mai doamnelor ,peste 8 zile incepe nebunia la noi in stup: vom avea primul aniversat !
Oau, cand au trecut 4 ani ???!!!!
http://www.mariaeva.ro/
Rebiana27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tzuna Ne vom muta de la scutece,nu? Nici nu stiu unde ne mutam. |
Wow! Ai dreptate! Ne vom muta la "In floarea copilariei".. sau ceva de genul.
Eu voi ramane, insa, si aici pentru ca Mara implineste, in martie, 1 anisor.
Am vazut pozici de-ale lui Sherbi . Am tras cu ochiul la "Odiseea sarcinii".
Mami de doua minuni: Luca si Mara
stefimic spune:
buna dimi, haideti la o cafea mamicilor.
ce se intampla de nu a mai scris nimeni de 2 zile?
KITTY as vrea sa intri sa ne spui ca esti bine.
MADY, MARTA ce va mai fac mamicile?
sa aveti o zi linistita si cu iesire la aer ca se va incalzi vremea.
stefimic spune:
fetelor am vazut ca SHERBI are programare la nastere pe 11 februarie, sa nu uitam sa o sustinem.
tzuna spune:
Da, chiar asa... ce-i cu atata liniste pe grup?
SHERBI- iti tinem pumnii sa fie totul bine, sa nasti usor si sa ai un copilas sanatos, frumos si mancacios. Ce veti avea? Fetita sau baiat? Prababil ai scris si am ratat eu mesajul.
Noi suntem bine. Suntem inconjurati de prieteni care de maxim 2 luni au primul copil sau unii sunt pe cale sa devina parinti luna aceasta. Asa ca avem numai bebelusi in jurul nostru. Uneori ma intreb dc voi face fata cu brio noilor provocari legate de un bebe mic alaturi de un copilas mai mare dar cu destula personalitate si obisnuit cu satisfacerea anumitor nevoi. In acelasi timp ma gandesc ca sunt temeri normale si ca nu suntem nici primii nici ultimii in situatia asta si vom face noi fata cumva.
Dimineata am fost cu totii la cumparaturi. Printre altele am cercetat si produse pentru bebelusi ca avem de facut o gramada de cadouri pentru bebei zilele astea. Cu aceasta ocazie am cercetat si oferta de carucioare si cred ca vom gasi unul destul d eok la un pret accesibil. In primul rand ca eu voi naste la sf. lui mai deci nu-mi mai tb neaparat landou ci mai degraba un carut bun dar care sa se lase complet pe spate sa stea bebe mic intins. La chicco au unul mai sport dar care ar intruni conditiile la 650 lei si are si husa groasa de picioare (pt iarna ca suntem plimbareti). Cred ca modele similare sunt si la primii pasi si ar fi mai ieftin dar nu stiu dc e destul de solid carutul sa duca 2 copii (ca sa punem si treapta aceea pt Maria). Vom vedea.
Pana una alta week-end placut tuturor!
Rebiana27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tzuna Da, chiar asa... ce-i cu atata liniste pe grup? SHERBI- iti tinem pumnii sa fie totul bine, sa nasti usor si sa ai un copilas sanatos, frumos si mancacios. Ce veti avea? Fetita sau baiat? Prababil ai scris si am ratat eu mesajul. |
Am citit la odisee ca va avea tot baietel... de fapt am dedus din semnatura. Marc-Ioan.
Mami de doua minuni: Luca si Mara