Albinute & bondari mar-apr '07(154)
Raspunsuri - Pagina 10
roxanici spune:
Diana, nu ai zis nimic data trecuta de gatul tau ci doar ca te-ai opintit bine in frana, insa io la asta m-am gandit prima oara, gatul tau. nu e indicat sa tii piciorul pe frana in cazurile astea chiar daca mai lpveai si pe cel din fata gatul tau nu mai era asa suprasolicitat.
Sanatate multa multa si refacere rapida. O sa te ajute si fizioterapia f mult, ai sa vezi.
Felicitari pt semimaraton.....chiar nustiu unde gasesti atata motivatie......
tzuna spune:
DIANA- imi pare rau ca ai probleme dar sper sa se rezolve cat mai repede. Tu ai o forma fizica f buna , esti tanara, accidentul nu a fost grav si cu medicatia potrivita si fizioterapie ar trebui sa-ti revii complet in cat mai scurt timp.
Noi suntem bine.... Mananc cam mult..... Week-endul asta am avut parte numai de bunatati. Intai sotul cu mancarea lui chinezeasca (si sunt topita dupa bucataria chinezeasca) si dupa-amiaza am facut eu pastrav cu legume la cuptor si a iesit super. Maria spre surprinderea mea a mancat 1/2 de peste. Nu era f mare ce-i drept dar totusi... jumatate de peste si legume... e mult peste ce obisnuieste ea.
In seara asta am fost in vizita la o prietena de-a mea care are o scumpete de fetita. E nascuta chiar de ziua mea si acum are aproape 4 luni. e atat de dulce si agera..... A placut-o imediat pe Maria , a ras la ea si s-au uitat amandoua pe o carte. Aia mica chiar se uita la ce-i explica Maria iar Maria a fost nemaipomenita. S-a purtat atat de frumos cu ea.... Abia astept sa nasc. Daca vom gestiona bine situatia incat sa o placa la fel si pe surioara ei am fi intr-adevar cei mai fericiti parinti.
Va doresc o seara buna tuturor!
Maine am fetita unei prietene la mine ca are mamica ei niste probleme si vor veni si copiii bonei sa modelam din lut. Maria abia asteapta. S-a culcat singura in seara asta fara masaj, fara poveste numai sa se faca mai repede dimineata sa se intalneasca toti.
diana_jors spune:
Roxanici, eu scrisesem in primele ore dupa accident, n-am stiut ca problemele incep sa apara la 12 ore dupa accident accidentul a fost dimineata, seara incepusera sa ma doara umerii, iar a doua zi dimineata eram intepenita complet. Mda, o sa imi fie invatatura de minte pe viitor... am tot intrebat cum se face cu frana in cazuri de-astea, si parerile sunt impartite. Dar un lucru e sigur: daca il loveam si pe cel din fata ne intra masina la dauna totala, ceea ce vrem din toata inima sa evitam , nu ne putem descurca luni de zile fara masina...
Diana de Alex (23 aprilie 2007)
Alerg 42 pentru o sansa
"When you cross that finish line - no matter how slow, no matter how fast - it will change your life forever." (Dick Beardsley)
Rebiana27 spune:
MARTA, Doamne ajut-o pe mama ta marti!
MADY ai grija de tine.
DIANA refacere rapida. Felicitari pentru ca, in conditiile date, ai concurat la semimaraton.
TZUNA ce activitati frumoase faceti . Imi place tare mult ca tot timpul esti inconjurata de copii.
Mami de doua minuni: Luca si Mara
rein spune:
Mamici, stie cineva cat costa o sedinta de engleza cu profesor la copii asa mici ca ai nostri?
Tzuna, tu ai idee cat ar lua o profesoara pt o sedinta in particular din cele care predau la gradi? macar orientativ.
stefimic spune:
LA MULTI ANI! KARRA
Sa fii fericita si implinita.
DIANA refacere rapida si sper sa nu mai treci niciodata prin asa ceva.
MARTA cum este mama ta, tinem pumnii sa fie bine.
MADY tu sper ca esti bine cu bb cu tot, si sper ca si mami tau se simte mai bine.
TZUNA cand povestesti despre dormitul MARIEI parca o vad pe IOANA si cand vad ca spui ca a durat pana proape de 3 ani cred ca o sa o iau razna.
noi suntem binisor, eu am luat o tuse naspa de la IOANA, in rest suntem f plictisiti, STEFI nu merge la gradi pt ca in gradinita este varicela si mi-e frica de IOANA.
va pup si sa aveti o zo linistita.
tzuna spune:
STEIMIC- cum adica plictisiti? Puteti picta, modela, lipi,dansa.... si mai toate le poti face cu ambii copii dc te tin puterile sa strangi dupa. Cred ca ar fi cahir interesant. Gandeste-te cum s-ar murdari IOana... si ce urme frumoase de degetele ar lasa pe foaie. Ti-as recomanda insa ca pe ea sa o pui sa faca toate astea in scaunelul d emasa ca dezastru sa nu fie complet si sa-l lase si pe cel mare sa se desfasoare.
REIN- nu mai stiu exact cat iau angajatele mele pentru meditatii. Cred ca in jur de 30 lei/sedinta dar e si in functie de zona (cat tb sa se deplaseze ea), de durate sedintei (45 min-1,5 ore). Daca vrei ma interesez mai bine.
Eu de ex mai fac terapie cu o fetita cu autism si iau doar 30 lei/sedinta (aproape 2 ore). Nu e prea mult dar e langa serviciul meu, fetita e o scumpica si se lucreaza f usor cu ea si parintii nu prea au bani asa ca....
Azi sunt o gospodina desavarsita. Dimineata am aspirat si facut curat, apoi am avut cercul de pictura (am pictat ce s-a modelat ieri in lut) si acum cat gaza inca doarme am facut o prajitura cu dovleac si am pe foc carnea sa fac si lasagne.
martutza spune:
Diana imi pare rau ca ai suferit si tu.Sper sa te refaci rapid.
Rebiana,Stefimic mersi de intrebare.Operatia mamei a fost martea trecuta,operatie cu laser si trimis acasa imediat.Au chemat-o apoi in fiecare zi la schimbatpansat si cremuit zona.Azi nu s-a mai dus ca era ger si ii era frica dar a vb cu asistenta si se poate cremui singura de acum.Control peste 1 luna.
Tzuna va asteptam.doar sa nu va dam noi muci si altele de la noi ..Si ce gospodina esti.Eu de cand numai doarme mandr atoata ziua,numai apuc sa fac mare lucru
stefimic spune:
TZUNA dar noi chiar facem lucruri de genul asta, dar nu in fiecare zi, picteaza, are un set de plastilina cu diferite forme si de facut o sceneta gen dr si asestenta cu pacientul(le poti face fata, parul, corpul si decat ataseszi gur, nas, urechi, maini), are diverse jocuri ar mandra mea nu sta in scaunul de masa nici 5 minunte si tot timpul sta mai mult agatata de mine si e mai greut.
mai lucram din diferite reviste(pipo, piticlic), mai citim o poveste, mai vedem un desen, dar gandeste-te si tu toata ziua numai in casa e mai greu si de ce sa nu recunosc nici eu nu mai sunt ca altadata, dupa o gramada de nopti nedormite, cand ai de gatit si de facut atatea lucruri singura cateodata chiar nu am chef, iar STEFI este genul care nu face singur mai numic.
sper cand va mai creste IOANA sa fie altfel sau macar sa se joace impreuna.
petreceti impreuna clipele care mai sunt pana vine bebe, si sper ca tu sa ai parte de un bebe cuminte si neplangacios.
si de plictisit sa stii ca m-am plictisit eu.
rein spune:
Tzuna, daca poti intreba pe cineva care chiar face, te rog, multumesc.
Diana, sper sa nu ramai cu frica de sofat si sa iti revii cu bine.