Floricele de liliac mai-iun (47)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

i am luat temperatura si are in fund 38.9
i am dat nurofen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aleesicoo

i am luat temperatura si are in fund 38.9
i am dat nurofen

ALEin mandra de KARINA(01.06.2010)

Cand a avut diaree cauzata de rotavirus ni s-a recomandat branzica+mar copt,orez fiert,laptele facut cu apa in care a fiert orezul,supa de pui.......
Pupam printesa,sa-i iasa dintisorii si sa revina la zile mai fericite

Cristina, mamica lui Sebastian Mihai,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010
7 lunite frumoase

povestea stelutei de mare

Mergi la inceput

te pup cris , ms

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

ale, cum e printesa?
eu continui sa cred ca nu-s dintii; febra asa de mare e inca un semn in plus...

nu poti sa suni dr?

Ioana & Arturicii'SIn limba ta ti-e dor de mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Buna seara!
Am fost cu voi mereu,v-am citit,v-am scris cam 5 mesaje dar niciodata nu am avut timp sa le termin asa ca nu am rimis nici unul
Imi merge si pc-ul prost,rezultat al downladarii masive de filme,Sebi a fost duminica plecat la tara la strabunici(cu bunicii) asa ca am lenevit pana la 16 dupa amiaza in plapuma,cand am plecat la o pizza.Fumoasa viata,ca sa concluzionez
Gata,nici mesajul asta nu il termin dar..il trimit asa,ca sa stiti ca sunt pe aici!
Pupam iepurasi,bebici raciti,lenesi,mancaciosi sau mofturosi,dar toti frumosi si dragastosi

Cristina, mamica lui Sebastian Mihai,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010
7 lunite frumoase

povestea stelutei de mare

Mergi la inceput

ba da artu am sunat-o si mi a zis ca dintii sunt de vina pt ca si copii ei(gemeni) au facut febra mare la fiecare dintisor
i am cumparat acum si lapte fara lactoza si cereale cu orez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lenabum spune:

ale si pe bia am avuto bolnavioara vineri si sambata,vineri dimmineata avea febra 39,7,a avut rosu in gat,ii dau augmentin cu biotix,nu curgea nasul, nu tusea, dar o durea gurita a facut febra mare si diaree.Acum e bine,mutumesc lui dzeu,continuam cu tratamnetul,mai avem 2 zile.

fericita mamica cu mica, BIANCA MARIA
09.06.2010
http://family.webshots.com/album/578091226pChrLJ?vhost=family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rosca spune:

Ale!

George la diaree a primit Biotics baby,cate un plic de 3/zi in lapte,dar ai grija sa bea tot laptele si Eridiarom (pastilute cu afine ,tot zdrobite si dizolvate in lapte)cred ca i-am dat 2 pastile odata si pe urma am continuat cu Biotics ca se mai atenuase si mi-a zis sa nu-i mai dau daca s-a ameliorat.I-am dat si saruri ca sa nu se deshidrateze ,dar parca tot asa,seara si dimineata si pe urma am oprit ca era mai bine.Oricum zice ca pericol de deshidratare e de la 15 scaune in sus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lenabum spune:

la inceput pana so vada medicul,a venit acasa mai tarziu,la fel a pus diagnosticul,dintii.Dupa ce a vazuto a spus rosu in gat si nea dat tratamnt.

fericita mamica cu mica, BIANCA MARIA
09.06.2010
http://family.webshots.com/album/578091226pChrLJ?vhost=family

Mergi la inceput

ms rosca
vad ca nu a mai facut diaree de vreo 3 ore
a trecut si febra
continuam cu maraiala si agitatia
ma asteapta o noapte grea e clar!

Mergi la inceput