Pufi de ian-feb 2010(201) - LMA Petru Catalin!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

... ref la TV, nici noi nu suntem foarte stricti cu fenomenul si am observat ca piciul nici nu-i acorda o prea mare atentie, cu exceptia reclamelor! cand sunt reclame sta lipit, ii inchidem ecranul si el apasa pe butonel ca sa se uite la reclame... la restul programului e invers ne inchide ecranul si noi tre sa ne luptam cu el ca sa ne lase sa ne uitam la TV... de regula el se joaca cu jucariile lui, inspecteaza casa, rafturile, sertarele, cartile, s.a.m.d.

ieri a manifestat un interes viu pentr desen! (taica-su pictor amator si eu cu ceva talente nerecunoscute si neapreciate in domeniu)... avem o tablie neagra cu pelicula pe care ramane imprimata dara unui "creion" de plastic, dupa care imaculezi tabla trecand o rigla intre tabla si pelicula (ingenioasa smekeria)... i-am desenat ratusca (care ne servea de model), si i-am explicat aceasta e ratusca si aceasta e desenul ratusca (prima noastra lectie de desen)... ideea e ca atunci cand am lasat din maini creionul si tabla, mi-a dat creionul si m-a tras de maneca cu un "aaaa" sa-i mai desenez ceva...

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Probabil ca va mosteneste, nu? Bafta Micului Picasso

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

www.adoptaunurs.ro

colegul astrologul mi-a zis de geniu in calculatoare, de desen n-a zis nimic... il trecem la hobby si pasiuni!

--------------------------------------------------------------------------------------------

Mergi la inceput

le-am rugat pe fetele de la lab sa-mi trimita analiza pe mail, foarte dragute... a iesit in neregula corpi cetonici! ce inseamna asta? 15 mg/dl normal fiind negativ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

of mai fetele, noi suntem mahniti...tocmai ne-am intors de la dr, se pare ca Dragos are puroi in gat...asa ca vrem nu vrem suntem pe antibiotic...v-am zis eu ca alaltaieri incepusera mucii, e azi noapte a tusit de se ineca saracu asa ca azi am intins-o la dr. Apatic nu este, doar un pic mamos, s-a mirat si dr ca are chef de mancare, citez "la ce are in gat". Nasol ca ne-a dat sa ii dam si cu albastru d emetil in gat..teroare...urla saracu, e albastru tot in gurita, eu pe maini...

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric

Sanatate multa ,scapam noi si de astea si vor fi mari si frumosi.

Mergi la inceput

cica crescute in febra... cred si eu la ce febra am prestat...

Mergi la inceput

La Multi Ani,Ivan, pui de mami Bea!
Sa fii sanatos, mintos si norocos, ca frumos esti deja!

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Subscriu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

Ruxita - munca o sa fie buna pt Ela, dar mai mult cea in afara familiei. De ce zici ca nu o sa o ajute la nimic sa imparta pliante? Mie mi se pare super OK pentru varsta lor, invata valoarea banului, capata experienta de viata si alte alea. Parerea mea, orice munca cinstita e buna.
Multa sanatate lui Kaius! Sper ca e doar de la dinti, cu toate ca mi se pare horror de ce temperaturi spui tu acolo. Ii dai antitermice regulat si tot iti face febra?

Alexutzzza - fondantele sunt exact ca cele din copilarie de care duceam la scoala de ziua mea. Mi-a luat al meu ca stie ca imi plac o punga de la cofetarie (Georgi) si le-am mancat ca pe pastile .

Ayanna -imi place atitudinea ta vizavi de studii/cercetari. Tot respectul .
Cat despre zgubi si treaba din casa, relax ... eu zic sa ramai la bal pana face un anisor ca e nevoie de tine. Pe urma mai vedeti voi .

Mire - ce simpatica Mara, mi-o si inchipuiam dar mai ales pe tine topita toata . O sa urmeze o perioada superba ...

Bea - ca de obicei m-au sensibilizat cuvintele tale. Ce norocos e Ivanelul .
Asta cu insuratoarea e belea sper sa nu se concretizeze incuscrelile noastre ca sa putem sa "vorbim" si noi de nurori. Stai sa vezi ce-o mai fi si atunci, ele pe o parte de soacre si noi pe alta parte de ele .

Apropo de asta sper sa raman sanatoasa la cap dar mi-am propus inca de pe acum multe lucruri pentru cand o sa fiu soacra. Doamne ajuta sa am ocazia.

ce simpatica esti,sa pastrezi mesaju ca sa nu uiti

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

Ruxita - munca o sa fie buna pt Ela, dar mai mult cea in afara familiei. De ce zici ca nu o sa o ajute la nimic sa imparta pliante? Mie mi se pare super OK pentru varsta lor, invata valoarea banului, capata experienta de viata si alte alea. Parerea mea, orice munca cinstita e buna.
Multa sanatate lui Kaius! Sper ca e doar de la dinti, cu toate ca mi se pare horror de ce temperaturi spui tu acolo. Ii dai antitermice regulat si tot iti face febra?

da, orice munca e buna, dar pana una alta... insa noi putem fi niste angajatori mai toleranti si pe alocuri chiar generosi... or distribuitul pliantelor e o activitate care i-ar lua prea mult timp, plus e o munca ingrata dupa mine sa spaia o pauzasti casutele postale ale oamenilor... prefer sa faca voluntariar la o casa de batrani sau copii decat sa contribuie la consumerismul de masa si la degradarea peisajului urban cu maculatura la kil...
... si ma trezesc eu azi dimineata pe la 9, nika de mancare, intreb de micul dejun si Ela imi zice ca ii pare rau dar micul dejun e servit la 8.30... daca ratez n-am decat sa mi-l fac singura!

Mie imi zici de horror... uneori mi-e frica sa-i masor temperatura, ca am tentatia de a o lua subit razna (gen in 2 min echiparea si la urgente sau cheama un taxi sau ambulanta sau compresatul copilului de-i clantanesc dintii saracului copil)... la Ela nu-mi amintesc sa fi tras in halul asta...

Sanatate multa lui Kaius si subscriu la cele spuse de Xela legat de Ela.

Mergi la inceput

Citat:

... ref la TV, nici noi nu suntem foarte stricti cu fenomenul si am observat ca piciul nici nu-i acorda o prea mare atentie, cu exceptia reclamelor! cand sunt reclame sta lipit, ii inchidem ecranul si el apasa pe butonel ca sa se uite la reclame... la restul programului e invers ne inchide ecranul si noi tre sa ne luptam cu el ca sa ne lase sa ne uitam la TV... de regula el se joaca cu jucariile lui, inspecteaza casa, rafturile, sertarele, cartile, s.a.m.d.

ieri a manifestat un interes viu pentr desen! (taica-su pictor amator si eu cu ceva talente nerecunoscute si neapreciate in domeniu)... avem o tablie neagra cu pelicula pe care ramane imprimata dara unui "creion" de plastic, dupa care imaculezi tabla trecand o rigla intre tabla si pelicula (ingenioasa smekeria)... i-am desenat ratusca (care ne servea de model), si i-am explicat aceasta e ratusca si aceasta e desenul ratusca (prima noastra lectie de desen)... ideea e ca atunci cand am lasat din maini creionul si tabla, mi-a dat creionul si m-a tras de maneca cu un "aaaa" sa-i mai desenez ceva...

Ce dragalas treb sa fi fost....asa mai face si Alexandra cand ii arat prin carti,ridica alta carte de pe jos si vine la mine sa ne mai uitam

Mergi la inceput

Se vede ca imi doarme mata am reusit sa va ajung .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:

le-am rugat pe fetele de la lab sa-mi trimita analiza pe mail, foarte dragute... a iesit in neregula corpi cetonici! ce inseamna asta? 15 mg/dl normal fiind negativ...

auzi ca apar in caz de dehidratare si greva a foamei. Asa s-ar testa cei care fac greva foamei (sa se constate daca nu cumva au mancat pe furis). Daca a vomitat s-ar explica, plus febra.

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

www.adoptaunurs.ro

Mergi la inceput