Pufi de ian-feb 2010(201) - LMA Petru Catalin!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

Tb sa ma apuc sa caut concret avantajele continuarii alaptatului pana la varsta de 2 ani. Daca aveti vre-un link pls aruncati-l si la mine.

Mi-a spus ieri soacra-mea la telefon ca oricum la varsta asta LM e asa mai mult de rasfat si ca oricum isi ia din alimentatie ce-i trebuie lui, ca e mai mult de sete asa ca apa . Nu sunt deloc spontana de felul meu deci nu i-am raspuns nimic dar vreau sa fiu pregatita daca mai se baga in "oalele" mele. In alta ordine de idei e medic pediatru ... n-or fi toti doctorii la fel dar uite un alt motiv sa nu am incredere in ei ...

exista pe discovery (sau canal dee genul asta, daca vrei aflu) despre un trib unde femeile inca isi mai alapteaza copiii la 6-7 ani!! Nu ca n-ar manca mancare solida sau ca n-ar avea dinti. Nu, sunt ca toti copiii, dar tot se mai duc, se aseaza singuri si sug ca niste porcusori. Eu nu l-am vazut, dar mi-a povestit sora mea. Beneficiile nu erau cu siguranta alimentare. Acum de ce oamenii aceia care traiesc oarecum ca la inceputuri, simt ca este un avantaj alaptatul, nu stiu sa-ti spun, nici care erau concluziile documentarului, dar sigur este ceva daca inca se mai practica. Poate anticorpi, poate ceva legat de pshihicul copilului ?

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

www.adoptaunurs.ro

singurul meu "NU" pentru incarcat este suferinta copilului rupt de tzatza mamei, prefer un incarcat cat mai natural cu acordul ambilor parti... la Ela stiu ca a fost o suferinta psihica (si fizica) intensa pe care am resimtit-o (eu) pe o perioada de cateva saptamani, la ea probabil s-a manifestat si mai acut...

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

LMA IVANEL sa-ti traiasca odorul Bea si tu alaturi de el 100 de ani! Sanatate ca-i mai buna decat toate, da!?

--------------------------------------------------------------------------------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Ayanna -

Mire - ati trecut la dialoguri. ce frumos

Alexa12 - sa treaca buba

Ruxita - cum mai sunteti? A iesit ceva cu urina? Asa febra mare n-am mai auzit a dintzi. Doar la masele si erau 4 odata.

varsta lui Tudor

www.adoptaunurs.ro

... INCA FEBRILI! fost la docotra, prescris antibiotic desi gatul ok, pulmonar ok, putzulica nu e rosie... analizele abia luni... cica sa nu riscam mai bine ii dam... o sa-i iau antibioticul si o sa i-l dau abia maine daca mai face un nou puseu de febra la noapte, mi-a facut si azi noapte pe la 2 si azi dimineata pe la 8 si acum la amiaza pe la 12... nu stiu cum e el (energetic) eu sunt la capatul puterilor psihic nu mai rezist... i-a iesit incisivul pe care i-l asteptam sa iasa, dar cred ca mai are inflamata o gingie, m-am incurcat in dinti, am zis ca e primul incisiv,era ultimul incisiv de sus si inflamat ar mai fi un canin (aka colte), sau mai e ala de iesit sau numai mi se pare... ar fi pacat sa-i dau aiurea antibiotic acum pe ultima suta cand sa fie episodul pe final (sau nu?) ... despre febra, e o reactie individuala a fiecarui organism in parte, eu de ex. niciodata nu fac febra mare, taica-su insa face si 40 la o banala raceala... ca sa fiu cu inima impacata o sa-i fac si un set de analize de sange dupa ce incheiem balciul. Ar trebui sa se termine febra dupa 5 nopti si 4 zile, eu SPER...

da stiu ca sunteti tari! Nu stiu cum rezistati. Sanatate multa.

varsta lui Tudor

www.adoptaunurs.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lillo spune:

Ruxita sanatate puiului!

Mergi la inceput

... ref la TV, nici noi nu suntem foarte stricti cu fenomenul si am observat ca piciul nici nu-i acorda o prea mare atentie, cu exceptia reclamelor! cand sunt reclame sta lipit, ii inchidem ecranul si el apasa pe butonel ca sa se uite la reclame... la restul programului e invers ne inchide ecranul si noi tre sa ne luptam cu el ca sa ne lase sa ne uitam la TV... de regula el se joaca cu jucariile lui, inspecteaza casa, rafturile, sertarele, cartile, s.a.m.d.

ieri a manifestat un interes viu pentr desen! (taica-su pictor amator si eu cu ceva talente nerecunoscute si neapreciate in domeniu)... avem o tablie neagra cu pelicula pe care ramane imprimata dara unui "creion" de plastic, dupa care imaculezi tabla trecand o rigla intre tabla si pelicula (ingenioasa smekeria)... i-am desenat ratusca (care ne servea de model), si i-am explicat aceasta e ratusca si aceasta e desenul ratusca (prima noastra lectie de desen)... ideea e ca atunci cand am lasat din maini creionul si tabla, mi-a dat creionul si m-a tras de maneca cu un "aaaa" sa-i mai desenez ceva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Am primit mesaj ca s-a nascut un puiut de om in lumea asta, la ora 9 azi dimineata, 3.8kg si 51cm......bebe nr 2 al unei prietene.
M-am emotionat si mi-au dat lacrimile, mi-am amintit cand eram eu acolo, la terapie intensiva, cu morfina in mine si calmante, si cum imi doream sa il vad pe pui.

Ce repede trece timpul!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Am primit mesaj ca s-a nascut un puiut de om in lumea asta, la ora 9 azi dimineata, 3.8kg si 51cm......bebe nr 2 al unei prietene.
M-am emotionat si mi-au dat lacrimile, mi-am amintit cand eram eu acolo, la terapie intensiva, cu morfina in mine si calmante, si cum imi doream sa il vad pe pui.

Ce repede trece timpul!

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

Felicitari!

varsta lui Tudor

www.adoptaunurs.ro

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

... ref la TV, nici noi nu suntem foarte stricti cu fenomenul si am observat ca piciul nici nu-i acorda o prea mare atentie, cu exceptia reclamelor! cand sunt reclame sta lipit, ii inchidem ecranul si el apasa pe butonel ca sa se uite la reclame... la restul programului e invers ne inchide ecranul si noi tre sa ne luptam cu el ca sa ne lase sa ne uitam la TV... de regula el se joaca cu jucariile lui, inspecteaza casa, rafturile, sertarele, cartile, s.a.m.d.

ieri a manifestat un interes viu pentr desen! (taica-su pictor amator si eu cu ceva talente nerecunoscute si neapreciate in domeniu)... avem o tablie neagra cu pelicula pe care ramane imprimata dara unui "creion" de plastic, dupa care imaculezi tabla trecand o rigla intre tabla si pelicula (ingenioasa smekeria)... i-am desenat ratusca (care ne servea de model), si i-am explicat aceasta e ratusca si aceasta e desenul ratusca (prima noastra lectie de desen)... ideea e ca atunci cand am lasat din maini creionul si tabla, mi-a dat creionul si m-a tras de maneca cu un "aaaa" sa-i mai desenez ceva...

Probabil ca va mosteneste, nu? Bafta Micului Picasso

varsta lui Tudor

www.adoptaunurs.ro

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Ce repede trece timpul!

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

si eu astept o veste de peste ocean (SUA) de la o prietena insarcinata cu gemeni... am emotii parca as naste eu... dpn-ul ei e pe 28 ian si ma mir ca inca nimic... o fi sistemul super-performant, mamica super bine...nici nu stie cum o sa nasca, ceza sau naturala, probabil naturala, in SUA sunt incurajate nasterile naturale, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Hello!

Acum m-am parasutat din tari calde , nu am apucat sa citesc nimic de la cap 198 incolo, deci daca m-ati injurat ca nu am dat de baut de ziua lui fi-miu aveti 100% dreptate!

So, cu doua zile intarziere: va invit la fripturici, tort (tot de mere ) si sampanie de bebe!

Mergi la inceput