Pufi de ian-feb 2010(201) - LMA Petru Catalin!
Raspunsuri - Pagina 4
tomaca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui blue_flower Eu azi lucrez de acasa - ma rog, momentan forumesc - pt ca aseara am avut o conferinta de la 7 la 7.45 si apoi am lucrat de cand s-a culcat Dani pana la 11.30. Eram rupta cand m-am culcat. Asa ca azi nu m-am mai dus, bine ca mi-am luat laptopul cu mine ieri...simteam eu ceva . BEA, nici nu m-am uitat pe link-urile tale cu mancare, eu m-am reapucat de dieta RINA. Pentru ca nu am reusit sa o tin 3 luni, ci doar aproape 2, am dat atunci cam 8 kile jos, dar am mai pus la loc 2. Pentru ca sunt o gurmanda fara leac si poftesc la toate cele, bine macar ca nu mananc dulce....sper sa tin macar o perioada asa, disociat, pana ajung la niste kg decente. Acum ca am incheiat si cu alaptatul...poate s-or mai duce macar 5 kile....Doamne Ajuta. de Daniel, n.01.02.2010 Mama fericita |
Ce dieta este asta? Dupa ziua lui Tudor, gata, nu mai mananc dulce. Vreau dieta. Gata, am zis.
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un
www.adoptaunurs.ro
tomaca spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui tomaca
Ce dieta este asta? Dupa ziua lui Tudor, gata, nu mai mananc dulce. Vreau dieta. Gata, am zis. varsta lui Tudor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un www.adoptaunurs.ro |
Gata, am gasit si comandat cartile.
varsta lui Tudor
www.adoptaunurs.ro
blue_flower spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui tomaca
Gata, am gasit si comandat cartile. varsta lui Tudor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un www.adoptaunurs.ro |
Anuleaza comanda daca poti, ti-am trimis exact aceleasi carti ca si cele pe care le cumperi.
Lillo spune:
Ele .
Sunt suparata pt ca pe pitica iar a ciupit-o un tantar si i s-a umflat o manuta. E pe Aerius de 2 zile si vad ca incepe sa se retraga...In rest sunt bine. Fac prostioare, ca de obicei, se cearta...Ieri mi-a zis fii-mea "Ia-ti-l pe fi-tu de aici ca imi rupe cartile"
Mda, tocmai ce s-au accidentat...se jucau si piticul a cazut cu nasul de capul sora-si si ii curge sange din nas, il impaca buni ca e jale mare.
Eleysa spune:
citat din mesajul lui Lillo Ele . Sunt suparata pt ca pe pitica iar a ciupit-o un tantar si i s-a umflat o manuta. E pe Aerius de 2 zile si vad ca incepe sa se retraga...In rest sunt bine. Fac prostioare, ca de obicei, se cearta...Ieri mi-a zis fii-mea "Ia-ti-l pe fi-tu de aici ca imi rupe cartile" Mda, tocmai ce s-au accidentat...se jucau si piticul a cazut cu nasul de capul sora-si si ii curge sange din nas, il impaca buni ca e jale mare. |
Offf...mititica ...ce ti-e si cu alergiile aste ...nici nu vreau sa ma gandesc cum e primavara si vara pentru ea .... sa treaca manuta ...cat despre replica ...fffoarte tare
Aoleu ...ii curge sange din nas ...noi inca n-am experimentat d-astea... sper sa nu prea curand... sa treaca nasucul piticului
Mamica mandra de odorul ei
tomaca spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui elefantica
Offf...mititica ...ce ti-e si cu alergiile aste ...nici nu vreau sa ma gandesc cum e primavara si vara pentru ea .... sa treaca manuta ...cat despre replica ...fffoarte tare Aoleu ...ii curge sange din nas ...noi inca n-am experimentat d-astea... sper sa nu prea curand... sa treaca nasucul piticului Mamica mandra de odorul ei |
Of cu tantarii astia. Mai sunt si acum? Bietul copil.
Stiu ca nu sunt funny accidentele, dar oricum am zambit cand am citit despre luptele dintre cei 2. Tare pitica. Se pricepe la replici.
varsta lui Tudor
www.adoptaunurs.ro
nyny spune:
de intrebare...
David e muuult mai bine . A intrat in programul lui obisnuit de nazbatii... Nici n-ai zice ca a avut ceva.
Micuta mancacioasa Isa ce mai face?
Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010)
Mara si David
Ruxita spune:
citat din mesajul lui tomaca Ayanna - Mire - ati trecut la dialoguri. ce frumos Alexa12 - sa treaca buba Ruxita - cum mai sunteti? A iesit ceva cu urina? Asa febra mare n-am mai auzit a dintzi. Doar la masele si erau 4 odata. varsta lui Tudor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un www.adoptaunurs.ro |
... INCA FEBRILI! fost la docotra, prescris antibiotic desi gatul ok, pulmonar ok, putzulica nu e rosie... analizele abia luni... cica sa nu riscam mai bine ii dam... o sa-i iau antibioticul si o sa i-l dau abia maine daca mai face un nou puseu de febra la noapte, mi-a facut si azi noapte pe la 2 si azi dimineata pe la 8 si acum la amiaza pe la 12... nu stiu cum e el (energetic) eu sunt la capatul puterilor psihic nu mai rezist... i-a iesit incisivul pe care i-l asteptam sa iasa, dar cred ca mai are inflamata o gingie, m-am incurcat in dinti, am zis ca e primul incisiv,era ultimul incisiv de sus si inflamat ar mai fi un canin (aka colte), sau mai e ala de iesit sau numai mi se pare... ar fi pacat sa-i dau aiurea antibiotic acum pe ultima suta cand sa fie episodul pe final (sau nu?) ... despre febra, e o reactie individuala a fiecarui organism in parte, eu de ex. niciodata nu fac febra mare, taica-su insa face si 40 la o banala raceala... ca sa fiu cu inima impacata o sa-i fac si un set de analize de sange dupa ce incheiem balciul. Ar trebui sa se termine febra dupa 5 nopti si 4 zile, eu SPER...
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
Ruxita spune:
citat din mesajul lui xela_07 Ruxita - munca o sa fie buna pt Ela, dar mai mult cea in afara familiei. De ce zici ca nu o sa o ajute la nimic sa imparta pliante? Mie mi se pare super OK pentru varsta lor, invata valoarea banului, capata experienta de viata si alte alea. Parerea mea, orice munca cinstita e buna. Multa sanatate lui Kaius! Sper ca e doar de la dinti, cu toate ca mi se pare horror de ce temperaturi spui tu acolo. Ii dai antitermice regulat si tot iti face febra? |
da, orice munca e buna, dar pana una alta... insa noi putem fi niste angajatori mai toleranti si pe alocuri chiar generosi... or distribuitul pliantelor e o activitate care i-ar lua prea mult timp, plus e o munca ingrata dupa mine sa spaia o pauzasti casutele postale ale oamenilor... prefer sa faca voluntariar la o casa de batrani sau copii decat sa contribuie la consumerismul de masa si la degradarea peisajului urban cu maculatura la kil...
... si ma trezesc eu azi dimineata pe la 9, nika de mancare, intreb de micul dejun si Ela imi zice ca ii pare rau dar micul dejun e servit la 8.30... daca ratez n-am decat sa mi-l fac singura!
Mie imi zici de horror... uneori mi-e frica sa-i masor temperatura, ca am tentatia de a o lua subit razna (gen in 2 min echiparea si la urgente sau cheama un taxi sau ambulanta sau compresatul copilului de-i clantanesc dintii saracului copil)... la Ela nu-mi amintesc sa fi tras in halul asta...
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)