Pufi de ian-feb 2010(201) - LMA Petru Catalin!
Raspunsuri - Pagina 20
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/miremia/miremia.jpg)
miremia spune:
Din seria ce face un tata cu copilul in parc......il da in masinute.
Am trimis-o cu tati afara sa ma pot relaxa in voie si ma suna sa-mi zica ca a dat-o intr-o masinuta si i-a palcut.
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Eleysa spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui dandanaG
![]() ce copil exemplu ai tu, si mananca cu lingurita ![]() Dragos a umplut toata bucataria de brocoli ![]() a mancat vreo 3-4 bucatele dupa care s-a asezat cu coatele pe ele, a manjit bine masa apoi le-a aruncat pe unde a apucat, pe jos pe canapea, peste tot ![]() ![]() mami de shugubetz ![]() |
Eee...nu-ti imagina ca a mea nu face dezastru...dar spre mare mea mirare cand mananca cu lingurita singura face mai putin decat atunci cand ma chinuiam eu sa ii dau ....
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Mamica mandra de odorul ei
Eleysa spune:
Ruxita, Miremia ...cu placere!!! daca mai descoper ceva interesant si bun va mai zic ....
Eleysa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miremia Din seria ce face un tata cu copilul in parc......il da in masinute. ![]() ![]() Am trimis-o cu tati afara sa ma pot relaxa in voie si ma suna sa-mi zica ca a dat-o intr-o masinuta si i-a palcut. ![]() _ Mirela si ![]() |
Cat de dragut ...
![](olala.gif)
![](olala.gif)
![](olala.gif)
![](punk.gif)
![](punk.gif)
![](punk.gif)
![](pupic.gif)
myky791 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ruxita
Kay se da jos singurel din pat de pe la 10 luni... o singura data a cazut cu capul inainte, pentru ca se incurcase intr-o plapuma... de pe la jumatatea patului incepe sa se tarasca cu fundul inainte si apoi hop si jos... am facut o inregistrare cu coboratul lui la inceputuri, s-a invartit o data de 2 ori in jurul axei sale tot incercand sa coboare... exesati impreuna de cateva ori, apoi explica-i ca jos e buf... Kay coboara si cu picioarele inainte dar numai de pe canapea si tinandu-se de spatarul lateral, si-a insusit temeinic tehnica! -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
super
![](punk.gif)
_
Mihaela mami mandra de baieti cucuieti
Ruxita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui elefantica Ruxita...tu ii dai lui Kay ceva pentru flora intestinala ...biotics sau ceva de genul???? ca la noi i-au facut prag AB flora intestinala ...sa nu fie si de la asta mirosul de kk ... ![]() Mamica mandra de odorul ei |
scum imi trimit sotul la farma... ca cand i-am zis prima data a zis las' ca-i dam iaurturi... si cand i-am zis de saruri de rehidratare, a zis ca las' ca-i dam apa fiarta cu zahar si sare...
![](bang.gif)
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)