Care-i, dom'le, treaba cu pro wrestling-ul?

Care-i, dom'le, treaba cu pro wrestling-ul? | Autor: denizel

Link direct la acest mesaj

+ + + +

Are cineva rabdare sa-mi explice si mie care e rostul wrestling-ului pe pamantu' asta? :D

Io va zic ce am vazut de vreo cateva ori la teveu (in serii nu mai lungi de 10 minute fiecare), ultima data aseara: deci , neste omenasi bine claditi se fac ca se caftesc de moarte unu' pe altu'. Bun, nimic de comentat pana aici. Sa se joace de-a cafteala, daca asta au dumnealor chef.
Este pe-acolosa un arbitru (care mai e si el pocnit din cand in cand ), care, daca are norocul de a nu fi lat pe undeva pe langa ring, declara un castigator pana la urma.
Intr-una din serii, arbitrul zacea pe sub ring, vreo 3 wrestlers se incaierasera intre ei, unul a adus o masa de undeva, altul a rupt masa cu celalalt, celalalt a fost indepartat de pe masa pentru a fi depus altul. Altul nu a avut nimic de comentat :))))).
Dupa aceasta miscare deosebit de interesanta , arbitrul de sub ring e zgaltait pana se trezeste din coma si i se spune: "bai, nene, vezi ca a invins Cutarica. Iote, rupse masa cu Cutarel".
Da? - zise arbitrul. Hai ca ma trezesc si io si declar invingatorul.
Smecherasul este declarat invingator, arbitrul priveste la o inregistrare, vede ca masa nu a fost rupta de oasele invinsului si... iese scandal: smecherasul zice ca ce-i asta, lui nu i se ia premiul, ca el face scandal .

Bun. Arbitrul se face ca arbitreaza, da?
Sa zicem ca e OK si asta. Unia se fac ca se bat, altii se fac ca ii arbitreaza .

Trecem la comentatori.
Domle, sa-mi zica cineva: astia se fac ca comenteaza sau ei chiar cred ca aia se rup in doo pe-acolosa?
Deci, ce sa va zic?! In timpul unui meci dintr-asta de wrestling, comentatorii sufera. Ah, ce tzukahara dureroasa i-a aplicat Orton, vai, asta e prea mult, l-a scos din circuit pe Misterio, aoleu, o lovitura crunta in rinichiul lui Cena .
Marturisesc ca aici, la comentatori adica, mi s-a blocat intelegerea .

Hai sa vedem ce face publicul.
Publicul e in delir, domle .
Intra cate-un Orton dintr-asta in scena, se invarte infuriat si cu uitatura crunta pe-acolosa, ia un microfon, face publicul ala albie de porci, le zice sa taca in pll din gura daca vor sa-l mai vaza vreodata, iar aia-s in delir .
La momentul delirului clachez si schimb canalul .

Care-i, domle, treaba cu wrestling-ul asta? E ceva ce imi scapa?

~Lumea ar fi mai frumoasa fara macelari~

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

E un fel de Efectul razelor gamma asupra anemonelor decit ca-i pentru respectivul segment de public, pe intelesul acestuia, mai precis.

p.s. as vrea sa fie bine inteles ca nu consider wrestlingul ceva de dispretuit.

Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Mie imi vine sa cand vad wrestling si chiar nu pot intelege ce-o fi asa de grozav in chestia asta. Unii chiar nu au pe ce cheltui banii.

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

E un spectacol si atat.
Nu se caftesc, nu se ranesc, exerseaza mult tocmai pentru a NU se rani.
Tipul asta de spectacol e cam pentru burta-verde dar ma rog, whatever makes them happy :)

Pe noi ne fac happy stirile de la ora 5 de exemplu. Si un nou tip de fotbal, in care se trage la careu cu neveste, se executa penaltyuri de fufe si se centreaza transferuri de glume proaste a la Becali.

32 +

Mai avem 8 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Sa inteleg ca e un fel de otv al sporturilor? :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

e un mod de a face bani, exista cerere (public), exista si wrestleri.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tisina spune:

Citat:
citat din mesajul lui denizel

Sa inteleg ca e un fel de otv al sporturilor? :))

Asta e cea mai perfecta definitie de pana acum! Adica ei se fac ca se bat, noi ne facem ca ii credem. Ca si la otv, ei se fac ca dau stiri, noi ne facem ca le luam in serios (ma rog, cine are stomac sa se uite la otv). Toata lumea e multumita. Sau nu.

Mergi la inceput

Am inteles, exista cerere pentru asa ceva.
Ce nu inteleg: de ce comentatorii vorbesc de parca ar fi ceva serios si se tanguie atata de mila unuia si a altuia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

Sunt platiti sa faca si ei atmosfera.

Iar daca sunt romani, sunt niste agarici care se uita si ei la TV ca si noi, doar ca spre deosebire de noi nu-si tin gura inchisa cand habar n-au ce sa zica.

Trebuia sa auzi comentatorii romani versus campionat din US de rodeo. Erau doi ghiolbani care se hlizeau facand glume de autobaza pe tema calaritului, femeilor, vacilor etc.

Beavis&Butthead 100%

Edit: Mi-e dor de dom' Topescu :( Serios.

Il mai tineti minte pe omul acela, habar n-am de unde aduna atatea informatii (corecte!) despre 1001 sporturi pe care le comenta, dar fiecare transmisiune comentata de dansul era educativa.

In nici un caz "haaaaaa ce trantai si-a luat"

32 +

Mai avem 8 saptamani

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ina.click

Iar daca sunt romani, sunt niste agarici care se uita si ei la TV ca si noi, doar ca spre deosebire de noi nu-si tin gura inchisa cand habar n-au ce sa zica.

Beavis&Butthead 100%

Ahaaa, gata, am inteles!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

In Texas nu se prinde OTV-ul. Trebuie totusi ocupata cu ceva mintea cowboilor.

PS. N-am gresit nicio litera.

Mergi la inceput