Care-i, dom'le, treaba cu pro wrestling-ul?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

:))

~Lumea ar fi mai frumoasa fara macelari~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Eu nu inteleg care e treaba cu emisiunea aia a lui Capatos (cred?) ma rog, aceea in care sta Blondalubote sprijinita pe o canapea. Cum pot sta oamenii aia in toata firea sa discute despre aberatiile alea, nu-mi vine sa cred. Pe de alta parte mai mult de 2 minute nu reusesc sa ma uit desi mi-am propus.

On topic, se uita la wrestling asa cum probabil acum cateva sute de ani se duceau sa se uite la executii cu capete taiate. Ma bucur sa aud ca e ceva regizat, chiar credeam ca e pe bune si ma umplea de groaza.

J si Carla (05.02.2006)
in the rear garden

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

asa cum wrestling-ul nu-l pot considera un sport, asa nu pot considera nici boxul..

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ni-na spune:

Dupa e vacanta la tzara vine plodu cu acest microb.....si dai si lupta ..pardon si cumpara figurina,medalia aferenta......A durat exact 2 zile si minus 30 ron in buzunarul meu....
Eu nu intelegeam ce fac aia acolo,denizel nu deschisese subiectul sa imi traduca acea agitatie,mai bine dadeam banii pe un tort de inghetata decat uratania care e ascunsa undeva printr-o cutie de jucarii.

PS Copilul avea 8 ani atunci...adultii acestia ce scuza au??????????????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Citat:
citat din mesajul lui denizel

Sa inteleg ca e un fel de otv al sporturilor? :))

Daaa
Eu nu inteleg cum poate plati cineva pt a vedea asa ceva

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

*** Concursul KloraneBaby *** www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=6" target="_blank">mam.jpg ***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bedrosmart spune:

Definitia de otv al sporturilor (respectiv sport pentru cowboi) e perfecta, ce mi se pare mie incredibil e amploarea pe care acest asa-zis sport il are, mai ales in SUA, dar nu numai.

Cine e curios, sa citeasca aici:

http://ro.wikipedia.org/wiki/Wrestling
Cititi pana jos, la informatiile despre spectatorii de tip "mark". Mie asta mi se pare inspaimantator, ca unii chiar cred ce se intampla acolo.

Pentru o privire din interior a fenomenului, foarte interesant si bine facut (desi cam dur si trist), filmul The Wrestler:
http://www.cinemarx.ro/filme/The-Wrestler-Luptatorul-438643.html

B.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamagiuliei

Citat:
citat din mesajul lui denizel

Sa inteleg ca e un fel de otv al sporturilor? :))

Daaa
Eu nu inteleg cum poate plati cineva pt a vedea asa ceva

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

*** Concursul KloraneBaby *** www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=6" target="_blank">mam.jpg ***

Daria
, ceva diferenta de 0 tv exista. In publicul meciurilor de wrestling majoritatea stie ca e ceva aranjat si ca fiecare isi joaca rolul insistind sa exagereze, in publicul 0 tv-ului majoritatea nu stie ca e prostita zilnic.
Oamenii care merg la wrestling o fac pentru o atmosfera in genul operei bufe numai ca in domeniul luptelor.
Dar, chiar si daca toata lumea stie ca-s simulate, anumite miscari pot fi periculoase si luptatorii fac ei spectacol ( de altfel termenul de wrestling este insotit adesea de entertainment) dar se pot rani grav, poate de aici si fascinatia publicului, combinatia asta intre burlesc si periculos ii tine in suspans...

Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulianm spune:

Denizel, schimba titlul . "Wrestling" = lupte greco-romane. Tu te referi la professional wrestling (sau, scurt, pro wrestling).

E un spectacol, regizat, poti sa-l numesi circ. A incetat sa fie considerat sport din anii 1920. Popular in US, Canada, Mexic, Japonia, UK. Batausii sunt majoritari barbati, insa exista bransa pt femei si pt pitici (!).

In US, top ten hotbed states sint (in ordine): Michigan, Georgia, Florida, North Carolina, California, Tennessee, Pennsylvania, New York, Minnesota si Texas. Eu m-am mirat de prezenta unor state ca Michigan, California, NY si Pennsylvania, si de Texas ocupind ultimul loc.

Un raspuns la intrebarea din titlu in prezentarea asta:
http://www.msubillings.edu/CASFaculty/Plank/THE%20ATHELETE%20AS%20BUFFOON.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulianm
Eu m-am mirat de prezenta unor state ca Michigan, California, NY si Pennsylvania

Sunt cele mai industrializate si cele mai populate state, sau aproape de varful topului. Prin urmare, au cel mai mare numar de casca-gura, chiar daca raportat la intreaga populatie a statului procentul nu-i mai mare decat in alte state mai mici.

Citat:

si de Texas ocupind ultimul loc

Acolo problema e alta. Oameni ar fi, dar is plecati pe teren sa vada un rodeo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Multumesc, Iulia, schimb imediat :).

~Lumea ar fi mai frumoasa fara macelari~

Mergi la inceput