Bazar Umanitar***59***
Raspunsuri - Pagina 45
ada_coman spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dicirstea Nu pot decat sa ma rog sa se gaseasca o rezolvare, in rest nu am nicio putere, nicio cunostinta. Nu am fost atenta...au venit de la Techirghiol? CAPRA CU 2 IEZI mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009) MINUNEA MEA www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2 A DOUA MINUNE MOS CRACIUN 2010 www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! Sa o ajutam pe Georgi sa mearga Manu - papusa fara picioare |
Da, sunt la Ploiesti.
Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
simonapro spune:
Dumnezeu s-o ajute pe Ionela sa treaca cu bine peste aceste momente
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
dicirstea spune:
Dodo, Claudia, aveti mesaj!
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
MOS CRACIUN 2010
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Sa o ajutam pe Georgi sa mearga
Manu - papusa fara picioare
dicirstea spune:
Mari, am platit in contul tau si alte 2 produse licitate de la Ducky, chiar daca mai am o ora pana sa se incheie licitatia...sper sa nu am surprize..
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
MOS CRACIUN 2010
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Sa o ajutam pe Georgi sa mearga
Manu - papusa fara picioare
claudia.andrici spune:
Dumnezeu sa fie cu Ioana sa se faca bine si cu mama ei sa ii dea putere sa lupte alaturi de fetita ei si sa se intoarca cat mai curad la caminul lor drag .Am trecut si eu prin vara prin calvarul de a sta la terapie intensiva 2 saptamani la capul lui Raul ca o neputincioasa si le inteleg ca si cum as retrai eu perioada aceea .Incerc sa ii scriu aici pe forum cateva cuvinte sa o incurajez si iimi dau lacrimile numai cand stiu prin ce trece si ce inseamna sa iti vezi copilul la terapie intensiva.
Incodata ma rog pt ele si Dumnezeu sa le dea putere sa treaca si peste acest hop.
Dodo-pui spune:
citat din mesajul lui dicirstea Dodo, aveti mesaj! |
Au intrat banutii,intru acum si confirm
PS:am avut Pc defect acum gata sunt aici
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
kid spune:
citat din mesajul lui Leditia Vin cu mare rugaminte la voi..Ioana,fetita Mihaelei este internata,nu este bine,va rog,hai sa ne rugam sa treaca cu bine peste acest hop.Rugati-va pt Ioana sa se faca bine. Daca cineva cunoaste personal un medic la Bucuresti,la Budimex sau la Grigore,ca am inteles ca doar acolo sunt sectii cu ventilatoare,sa o contacteze sau sa ma contacteze pe mine sau pe Carmina urgent.Mihaela vrea s-o aduca in Bucuresti,dar Ioana este deja la terapie intensiva si trebuie ca un spital din Bucuresti sa aiba loc si sa fie de acord s-o primeasca si sa trimita o ambulanta. Nu stiu cum s-o ajut,dar ma doare tot sufletul de cand am aflat si ma rog pt ele sa fie bine,sa ajunga la Bucuresti,sa-si revina.. POZE CU NOI de David Christian Speranta si incredere pentru David Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!. |
La Budimex am fost si eu la control cu jr, la dr. Scurtu, sef la oncologie. La recomandarea nasei jr, care il cunoaste destul pe dr, caci a stat cu puiul la tratament pt leucemie (a si sponsorizat sectia). Daca mai e nevoie si este ok, pot sa vorbesc cu ea.
Multa sanatate Ionelei, sa treaca cu bine de hop si Mihaielei multa putere, nici nu stiu ce sa spun mai mult:(
Dodo-pui spune:
Am citit si nu-mi vine sa cred...
Doamne ajut-o Doamne!
Mihaela multa putere,fii tare pentru zana ta.
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
madyrizi spune:
am vorbit cu mihaela mai devreme pe mess. venise putin acasa sa ia actele ionelei. este distrusa, nu a putut sa-mi zica prea multe.
va redau conversatia cu ea:
rizescu madalina: mihaela?
rizescu madalina:
Mihaela Samareanu: buna madi
rizescu madalina: ce faceti, dragele mele?
Mihaela Samareanu: am vn repede sa iai niste acte ale ioanei
Mihaela Samareanu: rau madi
rizescu madalina: offf, imi pare tare rau
Mihaela Samareanu: nu mai pot mada
rizescu madalina: tare as vrea sa te pot ajuta cu ceva
rizescu madalina: nu pot decat sa te imbratisez
Mihaela Samareanu: am-au trimis acasa sa-i actele toate
rizescu madalina: poate reusesti s-o aduci la bucuresti
Mihaela Samareanu: nu mai pot vb
rizescu madalina: ok
rizescu madalina: va pup
Mihaela Samareanu: dimineata plecam la bucuresti
Mihaela Samareanu: daca o vezi madi cum se chinuie
Mihaela Samareanu: nu mai pot madi,nu mai po
Mihaela Samareanu: hai ca plec
rizescu madalina: mai vorbim
Mihaela Samareanu: rugativa ptr fetita mea
rizescu madalina: cu tot sufletul
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii