Bazar Umanitar***59***
Raspunsuri - Pagina 44
szivarvany spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Leditia Vin cu mare rugaminte la voi..Ioana,fetita Mihaelei este internata,nu este bine,va rog,hai sa ne rugam sa treaca cu bine peste acest hop.Rugati-va pt Ioana sa se faca bine. Daca cineva cunoaste personal un medic la Bucuresti,la Budimex sau la Grigore,ca am inteles ca doar acolo sunt sectii cu ventilatoare,sa o contacteze sau sa ma contacteze pe mine sau pe Carmina urgent.Mihaela vrea s-o aduca in Bucuresti,dar Ioana este deja la terapie intensiva si trebuie ca un spital din Bucuresti sa aiba loc si sa fie de acord s-o primeasca si sa trimita o ambulanta. Nu stiu cum s-o ajut,dar ma doare tot sufletul de cand am aflat si ma rog pt ele sa fie bine,sa ajunga la Bucuresti,sa-si revina.. POZE CU NOI de David Christian Speranta si incredere pentru David Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!. |
suntem alaturi de ele
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
alex_andra spune:
off....sunt cu gandul si sufletul alaturi de ele....:(
din pacate nu cunosc niciun doctor, tare as fi vrut sa le pot ajuta si practic, nu doar sa le tin pumnii:((
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
Laura25 spune:
Sanatate multa si putere! Nici nu stiu ce sa spun. Sunt cu gandul la ele, sa dea Domnul sa fie bine!
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
madyrizi spune:
offf....imi pare tare rau sa aud asa vesti despre ioana. nici eu nu cunosc vreun medic care sa ajute la ceva.
poate daca deschidem un subiect la "sunt in panica" va vedea mai multa lume, poate cunoaste cineva si e dispus sa ajute.
poate alinuk stie pe cineva. sunt fundatie si poate au mai multe relatii.
zic si eu...
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
Leditia spune:
Mady-am vorbit eu cu Alinuk,am mai vorbit cu cineva,situatia nu e chiar asa simpla din pacate.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.
anca16 spune:
Multa sanatate,ne rugam si noi pentru micuta Ioana!
Mamica de Razvan (24.05.2010)
www.sos-animale.ro" target="_blank">adopta un catelus
poti ajuta si tu
Nu exista un loc mai bun decat AICI. Cand notiunea ta despre ACOLO a devenit un AICI vei obtine imediat un alt ACOLO care, din nou, va arata mai bine decat AICI.
madaiulia spune:
Multa sanatate Ioanei! Ma rog si eu sa se faca bine.
Din cate stiu eu pentru transfer la Bucuresti se procedeaza asa: medicul care o are in supraveghere pe Ionela trebuie sa ia legatura cu un spital din Bucuresti si sa explice situatia si sa ceara acordul pentru transfer. Apoi sa solicite ambulanta cu conditii speciale de transport. S-a incercat si calea aceasta?
Mamica de David Andrei 10 iunie 2007
Dodo-pui spune:
Doamne ajuta sa-si revina Ioana!
PS: am cu buba sper maine cel tarziu poimaine sa revin
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
dicirstea spune:
Nu pot decat sa ma rog sa se gaseasca o rezolvare, in rest nu am nicio putere, nicio cunostinta.
Nu am fost atenta...au venit de la Techirghiol?
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
MOS CRACIUN 2010
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Sa o ajutam pe Georgi sa mearga
Manu - papusa fara picioare