Bazar Umanitar***59***
Raspunsuri - Pagina 40
anyvovcu spune:
off topic si cu scuzele de rigoare dar sunt asa de fericita am reusit sa pun la semnatura poze cu alex.
va pupam
mamica de galusca alexandru gabriel
http://family.webshots.com/album/579645108kLLnRG
ducky spune:
Sunt intr-o stare
La 8 si ceva am ajuns si eu de la servici, azi, vineri !! La ora 17 cand s-au inchis oficial usile pentru clienti, s-a oprit curentul in toata zona si am stat vreo ora inchisi ca-n colivie, pe bezna, fara sa putem da rapoartele si situatiile de final de zi. A fost oribil...Sa va zic ca am avut azi atatia clienti ca n-am mancat nimic si la 7 si ceva cand am plecat, pe biroul meu era inca cafeaua de dimineata nebauta toata ?!?!) Of !!
N-am avut timp sa recuperez decat partial coletele platite...incerc pe luni sa pun la posta tot. Am vazut ca s-au facut o gramada de plati azi si ieri, asa ca nu ma simt chiar asa cu musca pe caciula.
Daca dintre voi sunt persoane care doresc urgent coletul trimis, va rog trimiteti PM. Voi avea un weekend plin...din nou, iar luni imi fac analizele, ca nu ma simt tocmai bine (probabil de la stre, probabil de la varsta....a propos, parca a fost ziua lui Carmina zilele astea, nu?? LA MULTI ANI draga mea !!!! si scuze de intarziere)
Va doresc un sfarsit de saptamana calm si cald.
mihaela77O spune:
dragele mele,de pe data de 13,avem un nou caz la umanitare,a lui Dariusare si el nevoie de ajutorul nostru...nu bagam si cazul lui la bazar?
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
szivarvany spune:
Mihaela, daca cerintele sunt indeplinite, sigur ca se poate
Sa apara doar responsabila de caz
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
mihaela77O spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamagiuliei Mihaela, daca cerintele sunt indeplinite, sigur ca se poate Sa apara doar responsabila de caz |
daria,mersi!
o sa ii scriu mamei lui la subiect,ca este noua pe forum,sa-i spun unde sa citeasca!!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
kid spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alex@Sara seara buna si de la noi.Am gasit buletinul...de fapt mi l-a gasit soferul,in masina,cand a dus-o la service...era intre pernele banchetei din spate..cred ca mi-a cazut din buzunar sau geanta,ca in nervii ce-i aveam atunci numai stiu unde l-am pus .Asa ca luni dupa amiaza ma prezentez la banca sa decartez.Am dubla bucurie,ca pot scapa i de datoriile de la bazar,si am buletinul pt internare cand trebuie .Fug ca e razboi la mine si ca de obicei sunt singura cu ei..azi cred ca tati o sa ii gaseasca dormind Luminita,mami de 3 nazdravani: tero Stefan-Alexandru 02.09.2005 shoricica Sara-Maria 30.05.2008 trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009 |
Eu doar cu un copil si abia ma descurc, singura, cu 3 nu m-as imagina
Ma bucur ca ai rezolvat cu buletinul, multa sanatate va doresc, sa nu mai aveti nevoie de internare
kid spune:
ducky Multa sanatate si servici usor
Mihaela Si eu sunt de acord cu introducerea cazului, daca sunt conditiile indeplinite
diannaalex spune:
Buna dimineta dragele mele!!! Va las o calda poate veniti dupa miros. Va uram un week-end cat mai placut. E posibil ca noi maine sa plecam la sora mea la Vatra Dornei cateva zile abia astept sa ma mai relaxez si eu putin.
mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
Marina_1609 spune:
salutare.
fetelor, cand am descoperit ideea de bazar pt a ajuta anumiti copii am fost f incantata si dupa ceva vreme am hotarat si eu sa cumpar ceva. Am cumparat o pereche de cizmulite pt copii. sunt ok, nu am pretentii. Dar am avut asa un dezgust...Nu inteleg cum se poate sa le trimiti murdare? Erau pline de noroi si nu exagerez deloc....
Eu cand donez ceva, curat, lustruiesc, in cazul hainitelor le si calc frumos, numai bune de purtat....
nu o sa dau nume dar cine face chestia asta o sa se simta.
nu e frumos!
--------------------------------------------
Marina22+ & ANA SOFIA (05.08.08)
--------------------------------------------
Copil crescut din suc de morcovi--------------------------------------------Mami Marina's blog