Bazar Umanitar***59***
Raspunsuri - Pagina 37
alex_andra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dicirstea .....tb musai sa ma opresc la cofe'....Andra, Andra....ai treaba? CAPRA CU 2 IEZI mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009) MINUNEA MEA www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2 A DOUA MINUNE MOS CRACIUN 2010 www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! Sa o ajutam pe Georgi sa mearga Manu - papusa fara picioare |
di
daca vrei, te insotesc in parc, duminica, la derdelus, ca io de praji nu ma ating.....raritul tigarilor si sarbatorile m-au "costat" 5kg
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
madaiulia spune:
Cu intarziere LA MULTI ANI CARMINA !!!
Am ridicat azi coletele de la simonapro si Dodo_pui. Bluza imi vine super, in sfarsit imi vine si mie bine ceva de la bazar, iar Andrei a fost super incantat de jucarii. Am facut amandoi puzzle-ul cum am ajuns acasa. Simona multumesc pentru cadou, foarte dragut .
Edit: Sper sa reusesc sa platesc maine sau luni restanta pentru Raul. Si mai am 2 facturi la limita de la Leditia si ducky de pe 30 si 31 decembrie. Inca nu mi-a intrat salariul (care trebuia sa vina pe 15 ) si sunt la limita cu banii. Daca nu reusesc maine, sigur platesc luni, va rog sa nu va suparati daca depasesc termenul cu o zi. Multumesc.
Mamica de David Andrei 10 iunie 2007
Dodo-pui spune:
Buna dimineata ,
si cu intarziere
La multi ani Carmina!
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
szivarvany spune:
Pooh, eu banii ii voi pune sper zilele astea dau de stire, as dori tot catre David,
Deci revin
Dodo, nu se aude nimic de martisoarele tale frumoase ??? Ca imediat e martie
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
Dodo-pui spune:
citat din mesajul lui mamagiuliei Dodo, nu se aude nimic de martisoarele tale frumoase ??? Ca imediat e martie |
Ba da Daria cateva monstre
Sper sa-si revina si Bogdi cat mai repede sa maivin cu cate ceva
Dumnezeu imposibilul!
szivarvany spune:
Ahaaaa, sa ne treci cap de lista cand se deschide taraba
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
Dodo-pui spune:
citat din mesajul lui mamagiuliei Ahaaaa, sa ne treci cap de lista cand se deschide taraba |
Da,eu o deschid:
-Daria
sa vedem daca mai apare cineva la taraba mea
Dumnezeu imposibilul!
Laura25 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Dodo-pui
Da,eu o deschid: -Daria sa vedem daca mai apare cineva la taraba mea Blogul Speranta moare ultima Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! |
Si eu! Si eu!
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
pooh spune:
Mamgiuliei,eu incerc sa pun pachetul saptamana viitoare,sper sa si reusesc ca am niste problemute.....Banii ii pui tu cand poti,nu-i nici o grabaTe anunt oricumPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=8" target="_blank"> VOTATI po.jpg