Bazar Umanitar***59***
Raspunsuri - Pagina 38
Mercedes spune:
dodo- si eu ma inscriu pe lista ta daca mai ai locuri, sunt fainute m am uitat acum pe pagina pusa.
Asa si daca cumva aveti stiti voi ca v am mai intrebat ceva camasi de adolescenti am pus un anunt la mica publicitate cu,, cumpar,, .
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=15897&n=Cumpar-camasa-si-vesta-baieti-adolescenti
Nu am specificat ca banii vor fi pentru umanitare dar chiar nu ma deranjeaza din contra daca aveti cumva voi asa ceva. Nu am optiunea in acel program sa bifez ca vreau pentru umanitare sau nu, poate poate se poate imbunatati programul.
Dodo-pui spune:
ce ma bucur ca va plac,spuneti exact care/cate va doriti si eu fac cu mare ,mare drag
Da mercedes e deschisa lista si esti a treia
Ps: nici nu va inchipuiti ce bucurie imi faceti
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
georgipuia spune:
Buna ziua si bine v-am gasit...
Citat: | ||
citat din mesajul lui Dodo-pui
Ba da Daria cateva monstre Sper sa-si revina si Bogdi cat mai repede sa maivin cu cate ceva |
Dodo, ce superbe sunt... o sa vreau si eu cateva... superidee...
Ce am eu de oferit si/sau vandut?
Jasmin012 spune:
Buna,
hehe, am perdut ceva important, drept pt care si cer scuze ca nu am fost pe faza:
Carmina, la multi ani! Si noi te iubim,
Jasmin si Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
http://blogulluilucas.blogspot.com/
http://elblogdeluquitas.blogspot.es
Limbajul copiilor nu se adreseaza urechilor, ci ochilor si inimii...
Dodo-pui spune:
Locuri pe lista mea mai sunt:
-Daria-primit comanda
-Laura25-primit comanda
-Mercedes-?
-Georgipuia -primit comanda
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
EllaX spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dodo-pui Locuri pe lista mea mai sunt: -Daria-primit comanda -Laura25-primit comanda -Mercedes-? -Georgipuia -primit comanda |
Dodo, si eu vreau pe lista! Inca nu stiu cate o sa vreau, dar vreau!
monica70 spune:
ELLAX a ajuns camasa,e ca turnata,multumesc si de bonusurile f.dragute .Abia astept sa se trezeasca cel mic sa studiem impreuna carticica .
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI
Mercedes spune:
dodo- de vrut vreau, ideea e ca nu eu hotarasc de care si cate ma intelegi ci fecioru...dar oricum cred ca mai e vreme, nu?
EllaX spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monica70 ELLAX a ajuns camasa,e ca turnata,multumesc si de bonusurile f.dragute .Abia astept sa se trezeasca cel mic sa studiem impreuna carticica . |
Oooo, ce ma bucur! Ti-am zis ca aveam emotii - cred ca tu esti mai inalta decat mine (ceea ce nu-i foarte greu! ). S-o porti cu noroc!