Bazar Umanitar***59***
Raspunsuri - Pagina 26
madyrizi spune:
buna!
cu parere de rau trebuie sa anunt ca am doua bazariste, de altfel serioase, care au "implinit" luna la produsele de la mine: arcadia care a si primit un mesaj si un PM si tonic care azi a primit mesaj. lui tonic i-am si trimis produsul .
le mai las cateva zile si dau negativ.
sper sa nu fiu, din nou, apostrofata ca am adus in public probleme "private" si care supara anumite persoane.
o zi excelenta!
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
sweetyana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamagiuliei Eu vreau sa o rog pe SWEETY-ANA sa-si clarifice problemele, pt ca multe fete au facut reclamatii si e deja trecuta pe lista neagra pe bebelus. Macar aici sa fie in regula, pt ca noi o stim de bazarista serioasa. Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela _"Meglio sole, che mall`accompagnate !" |
buna ziua,
mi-am cerut scuze pt fetele care asteptau colete de la mine. am trimis coletele de saptamna trecuta, nu mai am de trimis nici un colet.
Doina mami de fete Andrada Erika (05.09.2010) si de Cristina Anamaria (06.09.2005)
Hainute la BAZAR
INSCRIU REPREZENTANTI ORIFLAME
ramona_patra spune:
Buna fetelor,
Vreau si eu o parere din partea voastra. Am licitat ceva la neumanitare de la utilizatorul gateamiha, despre care am inteles ca ar vrea sa vina si ea la umanitare cu baietelul, sper ca nu am inteles gresit. Licitatia s-a inchis azi si am castigat produsul, dar am primit mail de la gateamiha cum ca cineva ofera mai mult dupa inchiderea licitatie si va decide ea cui o va da. Intrebarea mea e cum sa procedez eu in aceasta situatie?
Ramona de maimutel Diana (20.07.2009)
maimu diana
alexandrina spune:
citat din mesajul lui ramona_patra Buna fetelor, Vreau si eu o parere din partea voastra. Am licitat ceva la neumanitare de la utilizatorul gateamiha, despre care am inteles ca ar vrea sa vina si ea la umanitare cu baietelul, sper ca nu am inteles gresit. Licitatia s-a inchis azi si am castigat produsul, dar am primit mail de la gateamiha cum ca cineva ofera mai mult dupa inchiderea licitatie si va decide ea cui o va da. Intrebarea mea e cum sa procedez eu in aceasta situatie? |
Nu stiu ce poti sa faci mai mult decat sa dai negativ.
Buna tuturor!
ducky tu esti o super-woman. Iti doresc sa ti se incarce bateriile pentru multi ani si multe proiecte!
S-a schimbat sistemul de confirmare a platilor la Bazarul Umanitar.
- adresele de mail pentru confirmare sunt in fisierul cu cazuri, la fiecare caz separat
- nu se mai confirma nimic in subiect, sau pe PM, totul se poate rezolva prin mail
- responsabilii de caz vor trimite si ei confirmari
Adee spune:
luy am primit coletul. Foarte frumoase bluzele multumim pt bonus.
purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009
poze
boticelina spune:
citat din mesajul lui ramona_patra Buna fetelor, Vreau si eu o parere din partea voastra. Am licitat ceva la neumanitare de la utilizatorul gateamiha, despre care am inteles ca ar vrea sa vina si ea la umanitare cu baietelul, sper ca nu am inteles gresit. Licitatia s-a inchis azi si am castigat produsul, dar am primit mail de la gateamiha cum ca cineva ofera mai mult dupa inchiderea licitatie si va decide ea cui o va da. Intrebarea mea e cum sa procedez eu in aceasta situatie? |
Io as fi foarte sifonata daca mi s-ar zice asa ceva, as da si mama negativului si m-as mai gandi daca ii acord sprijin in actiunea umanitara [xx:] e ca si cum mi-ai zice "oi fi castigat tu da' io fac ce vrea muschii mei, daca-l vrei, da mai mult..."
Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"
ramona_patra spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alexandrina
Nu stiu ce poti sa faci mai mult decat sa dai negativ. Buna tuturor! ducky tu esti o super-woman. Iti doresc sa ti se incarce bateriile pentru multi ani si multe proiecte! S-a schimbat sistemul de confirmare a platilor la Bazarul Umanitar. - adresele de mail pentru confirmare sunt in fisierul cu cazuri, la fiecare caz separat - nu se mai confirma nimic in subiect, sau pe PM, totul se poate rezolva prin mail - responsabilii de caz vor trimite si ei confirmari |
[font=Comic Sans MS]Sarumana mult Alexandrina,
chiar asta avea de gand si i-am spus si ei, dar pana la urma s-a rezolvat. va pup.
Ramona de maimutel Diana (20.07.2009)
maimu diana
georgipuia spune:
Buna ziua Doamnelor...
citat din mesajul lui pooh Am pus colectia de servetele(de fapt dublurile)la bazar,sunt 20 de bucati.[/teal] http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=15464 |
Pooh... ma provoci la duel cu mamagiuliei? Ma bucur ca va creste miza pt copii, dar sper sa nu avem vre-una resentimente in urma duelului. Daca stiam ca ai asa multe iti sugeram sa faci 2 pachetele de cate 10. Dar chiar si asa, am eu o idee...
Ce am eu de oferit si/sau vandut?
georgipuia spune:
Diana, mai primesti urari intarziate? Iti trimit un buchet mare de si mii de insotite de cele mai calde urari de bine, sanatate maxima, fericire si iubire! LA MULTI ANI!
Ce am eu de oferit si/sau vandut?
pooh spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui georgipuia Buna ziua Doamnelor...
|