Bazar Umanitar***59***

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

La multi ani, Ducky! Multa sanatate si bucurii!

Fetelor, eu am inceput serviciul de 2 saptamani si nu am mai apucat sa deschid Bazarul Offf, imi e tare dor de atmosfera de aici

de steluta norocoasa (09.02.2009)

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ducky spune:

Buna fetelor, dupa cateva ore bune am reusit sa pun la bazar majoritatea lucrusoarelor pe care le aveam restante...Mai am cateva pe care le termin de pus maine.
Spor la cumparaturi !! Pentru ca sunt muuuuuulte, va invit sa va uitati pe aici: http://bazar.desprecopii.com/search.asp?searchtxt=ducky&catid=&search=Cauta&searchtype=2
O saptamana usoara sa aveti !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diannaalex spune:

Am terminat de facut colete asa ca maine dimineata pun colete pentru Micki-Mica, Anca16, Mariuca-sara, anyvovcu, ducky. Va rog sa ma anuntati cand ajung coletele.

mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diannaalex spune:

Buna dimineata fetele!!!!!!!!!! Noi plecam la gradinita va las o cana de calda. Sa aveti o zi si o sapatamana frumoasa.

mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Vai de mine, cu parere de rau pt intarzierea cu care o fac, iti urez si eu Diana ((Ducky), La multi ani fericiti cu iubire, intelegere si muuuulte bucurii, abia astept sa ne intalnim din nou la o barfa mica, te pupam cu drag

Si, asa cum am promis, am aruncat in lupta (cum zice mama mea), bluganii promisi; primii, blugii Next, purtati de doar cateva ori, apoi cei cu Hello Kitty (purtati doar o singura data) si pentru ca noi le tineam de decor, un set de 2 curele textile pt fetite, tot Next, dar atentie ca-s micute, deci doar pana pe la 3 ani merg (daca aveti cupil mai rotunjor, ca mine)

Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Ducky, la multi ani, multa fericire iti doresc!

Ada_coman, am primit blugii de al tine, sunt foarte frumosi. Inca nu i-am probat ca sunt la serviciu, dar sigur imi vin. Multumesc!

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

BazarGeneral

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellinia

Ducky, la multi ani, multa fericire iti doresc!

Ada_coman, am primit blugii de al tine, sunt foarte frumosi. Inca nu i-am probat ca sunt la serviciu, dar sigur imi vin. Multumesc!

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

BazarGeneral

Sa-i porti santoasa si mie mi-au placut tare mult!

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Un vot, va rugam ad.jpg www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank"> Daria chic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Citat:
citat din mesajul lui boticelina

Si, asa cum am promis, am aruncat in lupta (cum zice mama mea), bluganii promisi; primii, blugii Next, purtati de doar cateva ori, apoi cei cu Hello Kitty (purtati doar o singura data) si pentru ca noi le tineam de decor, un set de 2 curele textile pt fetite, tot Next, dar atentie ca-s micute, deci doar pana pe la 3 ani merg (daca aveti cupil mai rotunjor, ca mine)

Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"

Superbiiiii!!!

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Un vot, va rugam ad.jpg www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank"> Daria chic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Eu vreau sa o rog pe SWEETY-ANA sa-si clarifice problemele, pt ca multe fete au facut reclamatii si e deja trecuta pe lista neagra pe bebelus.
Macar aici sa fie in regula, pt ca noi o stim de bazarista serioasa.

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Buna,fetelor!Am pus colectia de servetele(de fapt dublurile)la bazar,sunt 20 de bucati.http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=15464Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=8" target="_blank"> VOTATI po.jpg

Mergi la inceput