Bazar Umanitar***59***

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

salutare si de la noi!Mamici de fetite,printesele voastre nu colectioneaza servetele?Am niste dubluri,si daca sunt doritoare,le-as pune la bazarPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=8" target="_blank"> VOTATI po.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

Citat:
citat din mesajul lui dicirstea

Citat:
citat din mesajul lui mari_paun

dicirsteate mai intereseaza acest produs?

Daaaaa!!!
Parca il luase cineva...ce s-a intamplat?

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2

A DOUA MINUNE

MOS CRACIUN 2010

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Sa o ajutam pe Georgi sa mearga

Manu - papusa fara picioare

A facut o luna si am trimis mail daca il mai cumparaea sa stiu ce fac cu factura...Mi-a raspuns ca e plecata din tara, va plati mama ei dar nu mai vrea produsul.
se mai intampla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

ellinia, de ce sa ma supar? hai, mai, ca nu ma supar decat pe motive intemeiate. asta inseamna licitatia... sa mai si pierzi .
si s-o porti sanatoasa. imi pare rau ca nu te pot vedea imbracata cu ea . adica sa vad, pe bune, ce am pierdut.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

boticelina azi pun coletul la posta, am pozat copiii cand descarci pozele ai si cate o poza cu Petru si Ema

dicirstea pun si coletul pt tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

carmina sa-ti revii repede(eu din cauza amigdalolor am ajuns alergica la antibiotice....deci te inteleg si stiu prin ce treci acum

M-am intors de la posta ,azi pleaca din Navodari colete pentru:
-ada_coman
-boticelina
-monica70
-LGabiL
-LoraG76
-mihaela77O

Multumim

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adee

gianina am primit azi sacul de dormit. E superrrrr ! Exact ce cautam. Merci

purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009

poze

Adee, ma bucur.

Numai bine tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

In legatura cu noul sistem de confirmari am niste atentionari de facut, pentru ca nu stiu cine proceseaza acolo scriu aici:

Era un mail care astepta raspunsul lui claudia.andrici de ieri, acum cineva la sters (e in Trash).

Mare atentie, nimic nu se sterge.
Fiecare mail de cerere de confirmare trebuie sa primeasca raspuns(uri) de la bazargeneral pana la solutionare si sa fie mutat in directorul dedicat la momentul procesarii, nu sters.

Dodo tu de unde le raspunzi la mailuri?

S-a schimbat sistemul de confirmare a platilor la Bazarul Umanitar.
- adresele de mail pentru confirmare sunt in fisierul cu cazuri, la fiecare caz separat
- nu se mai confirma nimic in subiect, sau pe PM, totul se poate rezolva prin mail
- responsabilii de caz vor trimite si ei confirmari

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexandrina

In legatura cu noul sistem de confirmari am niste atentionari de facut, pentru ca nu stiu cine proceseaza acolo scriu aici:

Era un mail care astepta raspunsul lui claudia.andrici de ieri, acum cineva la sters (e in Trash).

Mare atentie, nimic nu se sterge.
Fiecare mail de cerere de confirmare trebuie sa primeasca raspuns(uri) de la bazargeneral pana la solutionare si sa fie mutat in directorul dedicat la momentul procesarii, nu sters.

Dodo tu de unde le raspunzi la mailuri?

S-a schimbat sistemul de confirmare a platilor la Bazarul Umanitar.
- adresele de mail pentru confirmare sunt in fisierul cu cazuri, la fiecare caz separat
- nu se mai confirma nimic in subiect, sau pe PM, totul se poate rezolva prin mail
- responsabilii de caz vor trimite si ei confirmari

cred ca eu l-am sters din greseala, am vrut sa-l vizualizez insa...mi-a fugit mouse-ul
ma scuzati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

Am facut azi plata pt Alexandru Hapaleti, 22 lei, pentru:
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=10668
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=13771

diannaalex poti confirma plata, te rog. Merci

purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Citat:
citat din mesajul lui madyrizi

ellinia, de ce sa ma supar? hai, mai, ca nu ma supar decat pe motive intemeiate. asta inseamna licitatia... sa mai si pierzi .
si s-o porti sanatoasa. imi pare rau ca nu te pot vedea imbracata cu ea . adica sa vad, pe bune, ce am pierdut.

Am sa-ti trimit o poza!

Trebuie sa fac niste confirmari dupa noile reguli. Scanez chitantele si le trimit la cele doua mailuri, la bazar general si la fiecare mamica in parte, cu explicatiile de rigoare, da? Sper sa nu le incurc.

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

BazarGeneral

Mergi la inceput