"Tavan cosmic" camera de copil

"Tavan cosmic" camera de copil | Autor: kim222

Link direct la acest mesaj

As vrea ca tavanul sa fie pictat ..ca tema...cosmosul..Aveti idee cam cat costa asa ceva si cine realizeaza asta? Eu caut in Constanta, si am vreo 20 mp..

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

Citat:
citat din mesajul lui kim222

As vrea ca tavanul sa fie pictat ..ca tema cosmosului..Aveti idee cam cat costa asa ceva si cine realizeaza asta? Eu caut in Constanta, si am vreo 20 mp..

Daca erai din Bucuresti puteam face eu asta (asta voi face si in camera baietelului meu). In principiu nu e foarte dificil. Trebuie sa cumperi vopsea fosforescenta (exista in mai multe nuante) si faci cercuri mai mari si mai mici (eventual cu un sablon) si muuuuuuuulte punctulete grupate in benzi unduite.
Daca vrei sa faci tu asta iti pot explica mai pe larg cum trebuie procedat

http://tabloute.blogspot.com/
Bucurie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Pentru efecte mai deosebite, poti incerca sa te uiti pe siteul celor de la spaceart http://www.spaceart.ro/pages/ro/creatii-si-produse/spaceart-creations/cerul-instelat.php . Am vazut mai demult in Kidex si mi-a placut. Desi mi s-a parut cam scump, nu mai stiu exact cat era.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns albinutza spune:

foarte interesante idei, sincer n-am mai vazut undeva asa ceva.
ati vazut vreo lucrare facuta de cei de la spaceart? oare arata chiar asa frumos ca pe site?
cred ca baietelul meu de aproape 7 ani ar fi foarte incantat sa aiba in camera lui un astfel de tavan, el chiar e pasionat de spatiul cosmic.
ma gandesc sa nu fie prea obositor pt ochi!
poate intra la subiect cineva care si-a facut acasa o astfel de lucrare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

am vazut mai demult o jucarie destul de costitoare, Star theater 2, un fel de mini planetarium, daca as fi un scolarel pasionat de cosmos ar fi minunat sa o am. Nu stiu insa pe ce suprafata proiecteaza, dar o cautare aprofundata va poate lamuri

blog

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=0" target="_blank"> Eva cu obrajori ca marul - concurs CHIC - adr.jpg

Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

albinutza, eu am vazut in Kidex, aveam un spatiu ca o camera cu acest tavan. Ma rog, unul cosmic (am vazut ca au mai multe varainte) si era foarte misto. Cat de obositor o fi nu stiu, ca eu am stat 2-3 minute inuntru. Era intuneric si se vedeau acele corpuri ceresti luminand. Cred ca au ei vreun showroom in care sa poti vedea exact cum e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Acel proiector nu se poate folosi...
Din pacate eu locuiesc in C-ta si nu pot vedea inainte..
Sa fac eu este complicat..tavanul este orizontal este o combinatie de oblic cu orizontal cu grinda..deci nu ma bag

Va multumesc mult pentru raspunsuri!

Mergi la inceput