Colon Help
sunt in plina cura de slabire.ideal ar fi sa dau 10 kg, dar ma multumesc si cu 7-8. tin scardsadel si fac banda 1 h/zi, mers lejer.
luni am inceput programul si am slabit 1.4 kg in trei zile.dar m-a cam ametit putin pt ca incerc sa mananc f putin,de aia am si slabit atat.
ma gandesc sa incerc colon help, produsul.e in jur de 130 lei, insa, cineva, pe un alt forum zicea ca efectul poate fi acelasi dc cumperi ingredientele din plafar si iesi mai ieftin cu 100 lei.
asadar, a luat cineva?voi, cunostinte ,prieteni?
Raspunsuri
jenn spune:
Colonhelp e pt persoanele care sufera de constipatie sau o digestie lenta.Eu cred ca poti sa introduci in alimentatie niste seminte de in si ce alte ingrediente mai sunt in colonhelp,nu neaparat produsul in sine.Infometarea nu e o solutie,poti slabi mult dar dupa apare efectul yo yo-deci vei pune la loc si extra kg cand incepi sa mananci normal.Nu mai pomenesc de efectele asupra organismului.Eu m-am ferit mereu de diete minune -de ex: un ou, 3 morcov si un mar si slabesti 10 kg in 10 de zile!E absurd !Ce mie mi-e de ajutor -ceaiuri-macar 2 cani pe zi- care sa ajute la detoxifierea organismului si gustari hipocalorice la indemana intre mese-un mar,castravete,iaurt degresat.Cand mi-e pofta de dulce ,mananc un pic de ciocolata 70%cacao(stiu ar fi mai buna cea de 85% dar e f f amara)sau pasez niste fructe si le pun in forme de inghetata.Succes!
Cristina_C spune:
Sau o lingurita de miere satisface pofta de dulce si ajuta si la constipatie.
Iar ceaiul verde taie pofta de mancare, cel putin la mine.
ADINUTZA spune:
Eu as zice sa nu-ti iei Colon help. Am luat cand a aparut prima data, impreuna cu o colega de-a mea o cutie si in cazul in care eram multumite urma sa mai luam una. Au fost bani irositi pt ca a sfarsit la gunoi...
Cutia continea - un praf pe care il pui in apa sau suc natural dar care e oribil la gust, eu nu am putut sa beau decat o gura...se face ca un mucilagiu...absolut scarbos.
- niste pastile cam mari si greu de inghitit,
- un ceai acceptabil la gust, dar eu nu sunt mare amatoare de ceaiuri. Acum nu stiu ce sa zic, poti sa incerci, eu nu zic ca nu o sa te ajute, dar daca esti siloasa, continua cu miscarea, apa multa, un ceai pe care sa-l bei cu placere.
Succes in eliminarea kilelor!
lulu77 spune:
gogosel, pe langa ce ai scris si fetele, eu iti pot recomanda si semintele de in, 1-2 lingurite in pahar de apa/ 3 ori/zi.te va ajuta...la constipatie, slabit, etc.
Ca sa nu mai zic ca slabit fara regim combinat cu dieta nu prea merge
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
Daca va fi sa te infierbanti, infierbanta-te la soare.
Daca va fi sa inseli, inseala-ti stomacul.
Daca va fi sa plangi, plange de bucurie.
Daca va fi sa minti, minte in privinta varstei tale.
Daca va fi sa furi, fura o sarutare.
Daca va fi sa pierzi, pierde-ti frica.
Daca va fi sa simti foame, simte foame de iubire.
Daca va fi sa doresti sa fii fericit, doreste-ti in fiecare zi...”
Pablo Neruda.
Poze Mos Craciun DC
bazar umanitar
gogosel spune:
Am luat ingredietele separat si au costat 35 lei.
eu vroiam sa il iau nu pt ca ma ajuta la slabit, ci pt fibre si pt detoxifiere.
sunt de parere ca slabitul fara dieta si sport...nu merge, deci nu le iau pt slabit.
oricum,super sunt tartele alea de psyllium.
elenada spune:
Gogosel eu am luat timp de o luna de zile colon help facut de mine in casa si m-am simtit foarte bine. eu ma balonam foarte tare si eram si constipata. il luam cu iaurt cu bifidus si a fost ok. nu am slabit pt ca nu am inlocuit micul dejun si cina cu el.
Sunt persoane care zic ca au slabit cu el.
Daca vrei sa slabesti infometarea chiar nu este o solutie. Dai jos kg ca nu mananci si cand vei manca vei pune totul la loc ba chiar mai mult.
Sunt multe diete care nu presupun infometarea care dau randament si nici nu risti sa te ingrasi imediat la loc.
elena fericita de pitici pretiosi Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009
Piticii mei iubiti
CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!