Puiuti de Sept-Oct 2011(3)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

saru mina de apel mami racheel sa ti fie de bine greturile asta inseamna ca bebe e bine in burtika

eu astazi am avut pofte care mai de care toata ziua am mincat si tot parka sunt flaminda mam cintarit si am slabit 2 kg nu ma bucur prea mult ca le punem inapoi repede
tu ce faci? mergi ziua la servici?

Maria

7+
http://picasaweb.google.com/cernea.mariana/28102010?authkey=Gv1sRgCPfhuoeztpPNpwE#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

maria, nu merg la serviciu.Toata ziua stau si lenevesc Serios vorbind, fac naveta la 70 Km si mi-e frica sa merg la serviciu.Intru in concedii medicale pana la vara cand iau vacanta.Eu sunt profesoara, si deja am anuntat directorul ca nu mai vin la scoala si sa caute pe altcineva sa vina in locul meu.

Tu?

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 7+.
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfy_12 spune:

Buna!!!
Am si eu o rugaminte la voi. Andra, strumfita mea, participa la concursul Chic Bebe. Daca o considerati chic si daca va face placere va rog sa ii dati un vot.

Daca va place cum aratam... un www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=9" target="_blank">vot (st.jpg) va rugam...
Mami fericita de strumfita

Mergi la inceput

neata somnoroaselor
mai da leneviti nu alta

luati exemplu de la mine la 5 in picioare, inviorarea beau ceaiul si la scirbici frateeeee

strumfyta am vota pe scumpita ta fetita e o dulcica taaareee

racheel da eu lucrez dar asa nu prea ma dau in vind tare...faza e ca eu sunt bossu dar ma prezint la datorie dupa care peste citeva ore acasa o tulesc

Maria

7+
http://picasaweb.google.com/cernea.mariana/28102010?authkey=Gv1sRgCPfhuoeztpPNpwE#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca050 spune:

Neata fetelor!

Cum va simtiti astazi? Si eu am inceput usor usor sa am putine greturi dimineata si somn in permanenta, as dormi si'n picioare .
Poate starea aceasta de somnolenta se datoreaza si de la pastilele pe care le iau: Duphaston, no-spa si Elevit. In rest toat par relativ ok pana acum.
Abia astept sa treaca inca o luna si sa merg din nou la control sa-l vad pe bebe si cine stie poate am surpriza sa nu mai vad chistul

Va pup si va doresc o zi minunata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Neata fetelor si de la mine. Intr-adevar slaba activitate la noi la odisee. Ce ma mir cel mai tare este ca nu ni se alatura mamici noi.
Eu sunt la serv. Nicio modificare la mine. N-am nicio simptoma........somnolenta seara. Trebuie sa ajung si eu la dr sa-mi fac analizele.Va pup.

6+ si mami de Razvan 7 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

Buna dimineata fetelor!
racheel nici eu nu am cele mai grozave conditii la serviciu si ma gandesc de pe la 4-5 luni de sarcina sa intru in concediu medical si apoi in prenatal. stii cam care sunt conditiile pentru a-ti putea lua concediu medical? nu stiu ce ar putea inventa doctorul de familie pentru a-mi putea da concediu medical , pe cat posibil de ala cu 100% plata. :) oare sa vb pe direct cu doctorul si sa ii duc o atentie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns athosik spune:

Neatza fetelor ,

Cam slaba prezenta pe forum ... dar probabil k suntem la inceput de drum si ne petrecem timpul mai mult decat sa stam pe net ... dar ne revenim noi!!!!
Nici o schimbare nici la mine ... doar niste greturi dimineatza si somnolenta care nu vrea nici cum sa plece ....
Am mai intrebat:nu este nici o fata din Timisoara?????
Raluca 050: tu stiai de chist inainte de a ramane insarcinata????
la toate

Mergi la inceput

ce fac fetele cochetele

eu sunt la scirbici si abea astept ora 4 sa plec acasa

nu tebuie sa lenevim ci trebuie sa fim fr active

Maria

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfy_12 spune:

Multumesc celor care ne-au votat, un maaare buchet de flori pentru voi!
Cine mai vrea, mai poate vota doar azi!
Multumim si va pupam

Daca va place cum aratam... un www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=9" target="_blank">vot (st.jpg) va rugam...
Mami fericita de strumfita

Mergi la inceput