Puiuti de Sept-Oct 2011(3)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

dyanna inimioare teoretic se aude la 6+ la mine sa auzit la 6 cind am fost la eco.

Cu evidenta io zic sa mai astepti sa nu te grabesti undeva la 8-9 saptamini poti sa te pui la evidenta

Maria

7+
http://picasaweb.google.com/cernea.mariana/28102010?authkey=Gv1sRgCPfhuoeztpPNpwE#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyannna spune:

Pai nu ma grabesc cu luarea in evidenta dar ma gandeam sa-mi dea trimitere mai repede sa merg sa fac analizele de sange.Vad ca ati inceput deja sa va faceti planuri ptr nastere...am inceput si eu...as vrea sa nasc la maternitatea President din Timisoara ca sora mea locuieste in Tm si imi e foarte simplu sa fac urmarirea sarcinii acolo...la ei pe site vad ca nasterea prin cezariana este 1200 euro ptr persoanele asigurate la stat...pretul mi se pare ok si din ce m-am mai informat majoritatea pacientelor au fost multumite de conditii si de profesionalismul cadrelor medicale de acolo
5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Buna seara fetelor !
Nu am dispaut ca magarl in ceata,am fugit la aer de tara pentru o saptamana ,pe la sora mea,ca imi e tare rau. Am o sarcina foarte toxica,s-a lasat cu perfuzii ,de aia nu am mai intrat pe forum. Acum doar ce am intrat in casa. Revin dupa ce recuperez ,va pup pe toate.

Lali si de Paul ( 01.10.2009)! si 7+
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmencitacr spune:

dyanna, mai asteapta vreo 2 sapt, eu am fost la eco la 6 sapt si un pic si nu s-a vazut decat sarcina, sambata ma duc sa vad embrionul si sper sa-i aud inimioara.

S 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyannna spune:

carmencita ,tu ai facut eco transvaginal sau doar normal?...merci! 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karin25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui camady

Multumim mamicilor de la alte odisee ptr. sfaturi si va asteptam cu mare drag si cu alte sfaturi. In legatura cu cremele enumerate stii cumva de unde le putem procura?

7+ si mami de Razvan 7 anisori

Draga mea Camady, cremele la gasesti in farmacii gen remedium, sensi blue , help net, si cred si in altele.
Pupici!

Edith mamica fericita de Andreas Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Neata fetelor. Ma bucur ca toate sunteti bine ( unele cu greturi altele fara). Important e sa fie bebeii sanatosi. Eu multumesc lui d-zeu pana acum am o sarcina f. usoara. Dar fetelor am un serv. ........sotul mi-a zis sa iau medical. Azi cred ca ajung acasa pe la ora 21 plecata de la 7. Nici nu stiu ce sa fac. Ca e vb si de indemnizatia ptr cresterea copilului. Daca stau acasa o sa-mi iasa de rahat indemnizatia. Apropo ce varianta alegeti cea de 1 an sau 2?

7+ si mami de Razvan 7 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

Buna dimineata fetelor.
camady eu cu siguranta voi opta pentru 2 ani pentru ca oricum nu ma incadrez cu mult peste 1200 lei, plus ca nici dupa 1 an nu stiu daca o sa imi recuperez postul la firma unde sunt. asa ca prefer sa stau cu bebe 2 ani - mami stie cel mai bine de ce are nevoie bebe. :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca050 spune:

Buna fetelor.
Eu tocmai ce ma bucuram ca nu am stari "rele" insa bucuria a tinut putin ca am inceput sa am niste crize de migrena de toata frumusetea + varsaturi la greu .Ma simt ca o leguma.

Camady eu o sa optez pentru varianta cu 1 an astfel incat sa nu raman mult in urma cu serviciul, asta pentru ca sunt parintii mei alaturi de mine si ma bazez pe sprijinul lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Buna dimineata fetelor
Dyanna bine ai venit sarcina usoara si la termen sa ai.Eu am fost la eco la 6 saptamani si mi-a confirmat dacat sarcina.

Camady eu optez pentru 2 ai ca sunt profesoarasi avem salarii de mizerie, plus ca fac naveta la 70 Km si nu se deconteaza.

Fetelor parca nu mai am greturi atat de profunde si simt cum se mareste burtica si soldurile.Oare mi se pare mie?

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 7+.
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput