Puiuti de Sept-Oct 2011(3)
Raspunsuri - Pagina 12
carmencitacr spune:
Si eu aleg Bucurestiul, chiar daca un spital de stat. Important este sa gasesti un medic in care sa ai incredere.
eliza_cri spune:
rachael eu sunt din tg-jiu si vroiam sa nasc la nr 1 craiova,dar m-am dezamagit cand am vazut ca am primit lista cu ce sa aducem pentru nastere de la betadina, la fire de sutura , antibiotic, , fasa, glucoza absolut tot..intr-un final ne-am decis si am ajuns la un spital privat in tg-mures la centrul medical nova vita ne-a costat ceza 25 de mil nu a trebuit sa ducem nimik,nimik , iar daca nasteam la craiova tot pe acolo ne ducea nu stiu daca sti , dar au niste scoruri doci la ceza mana 1 de te sperie nu alta..in fine poti sa mergi si in brasov la clinica eva tot privat nu iti poti imagina conditii si oameni..pt centru medical nova vita gasesti poze la semnatura la fata iti vei face asa o parere....eu zic sa te mai gandesti cu nascutul...a si scuze ca am dat buzna asa
mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
si a dragalasului Dimitrie Gabriel 12.11.2008gugulanul si a scumpei Antonia Stefania 01.12.2010
dulceata de fetita
eliza_cri spune:
netul
mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
si a dragalasului Dimitrie Gabriel 12.11.2008gugulanul si a scumpei Antonia Stefania 01.12.2010
dulceata de fetita
Karin25 spune:
Salutare!
Am mai fost pe la voi!
Sunt o mamica de sept oct 2010 si am vazut ca aveti dilema ingrijirii corporale in timpul sarcinii. Eu sunt fiziokinetoterapeut si am un salon unde ma ocup printre altele si de ingrijirea pielii gravidutzelor. Eu le spun fetelor sa foloseasca urmatoarele: pt sani crema de la mustela pt sani, pt burtica si coapse, crema de la mustela pt vergeturi dimineata si seara ulei de migdale de la eucerin. In afara de asta pacientele mele beneficiaza si de masaj de drenaj si anticelulitic special pentru viiyoarele mamici.
Legat de nastere eu va sfatuiesc daca va permiteti sa nasteti in privat. Eu am facut un credit pt acest lucru dar nu imi pare rau! Medicii si personalul si admosfera dintr-o clinica privata te ajuta sa treci cu usurinta si cu zambetul pe buze prin marele miracol al nasterii.
Sper sa nu va suparati ca am dat buzna asa dar m-am gandit ca poate v-ar putea fii utile informatile mele!
Va pup dulce si sa aveti grija de burticile voastre dragute!
Edith mamica fericita de Andreas Daniel
dyannna spune:
Buna dimineata,odisee!De doua saptamani trag cu ochiul pe aici, in speranta ca ma voi alatura si eu viitoarelor mamici...si,in sfarsit, visul mi s-a implinit...in dimineata asta mi-a iesit cel de-al doilea test de sarcina pozitiv,primul l-am avut cu 2 zile in urmaDatele mele sunt: UM 18 12 2010, DPN 22 09 2011, DN 06 02 1977Momentan, simptomele mele sunt doar oboseala,somnolenta si sanii durerosi dar sunt convinsa ca vor aparea si greturile...am mai fost insarcinata acum 2 ani(sarcina pe care am pierdut-o la 7 saptamani) si mi-a fost foarte rau...dar oricum, nu conteaza cat de rau imi va fi , abia astept sa treaca timpul si sa ne strangem in brate puiul pe care il asteptam de multisor
camady spune:
Multumim mamicilor de la alte odisee ptr. sfaturi si va asteptam cu mare drag si cu alte sfaturi. In legatura cu cremele enumerate stii cumva de unde le putem procura?
7+ si mami de Razvan 7 anisori
camady spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dyannna Buna dimineata,odisee! De doua saptamani trag cu ochiul pe aici, in speranta ca ma voi alatura si eu viitoarelor mamici...si,in sfarsit, visul mi s-a implinit...in dimineata asta mi-a iesit cel de-al doilea test de sarcina pozitiv,primul l-am avut cu 2 zile in urma Datele mele sunt: UM 18 12 2010, DPN 22 09 2011, DN 06 02 1977 Momentan, simptomele mele sunt doar oboseala,somnolenta si sanii durerosi dar sunt convinsa ca vor aparea si greturile...am mai fost insarcinata acum 2 ani(sarcina pe care am pierdut-o la 7 saptamani) si mi-a fost foarte rau...dar oricum, nu conteaza cat de rau imi va fi , abia astept sa treaca timpul si sa ne strangem in brate puiul pe care il asteptam de multisor Bine ai venit printre noi. Ne bucuram nespus ca ni s-a mai adaugat o mamica. O sa te adaug in listuta. |
7+ si mami de Razvan 7 anisori
marryan spune:
Salutare fetelor
noi astazi ne declaram gretosi nu pot minca si nici bea ceva macar..asta e semn bun ca bebe creste.
Bine ai venit dyanna felicitari pentru bebe, sarcina usoara incontinuare si pina la termen. Nu te mai gindi ce a fost in trecut, gindeste pozitiv acum ca bb va fi bine
Hai cite una cite una se mai adauga in listuta noastra de gravidoase mamici.
Karina multumim de sfaturi, eu nu le gasesc la noi la Chisinau dar incerc sa folosesc uleiul de masline ca e tot unul fr bun.
Maria
7+
http://picasaweb.google.com/cernea.mariana/28102010?authkey=Gv1sRgCPfhuoeztpPNpwE#
marryan spune:
Denny draga mea un BHCG costa la prima medica 125 lei
ti am citit mesajul, o sa ti scriu un pik ma tirziu ca sunt un pik bussy
Maria
7+
http://picasaweb.google.com/cernea.mariana/28102010?authkey=Gv1sRgCPfhuoeztpPNpwE#