Puiuti de Sept-Oct 2011(3)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

si eu deja mam gindit si am facut si primele demersuri, am ales o clinica particulara dotata cu toata aparatura.
Medicul e unul fr bun si e mereu pus pe glume

Nasterea ma va costa 850 euro dar am norok ca sunt pe contract si im va restitui 100% inapoi compania

Maria

7+
http://picasaweb.google.com/cernea.mariana/28102010?authkey=Gv1sRgCPfhuoeztpPNpwE#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

aditapop votat baietelul tau fr frumusel

lore stai linistita ca sunt intru totul deacord cu tine 100% +

Maria

7+
http://picasaweb.google.com/cernea.mariana/28102010?authkey=Gv1sRgCPfhuoeztpPNpwE#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluca050

Gravidutelor, v-ati gandit unde nasteti,cum si cu cine? Sau e prea devreme sa discutam de asa ceva?

eu sunt din Iasi si am ales sa merg la o doctorita de la o maternitate privata nou construit aici in Iasi - Arcadia. Daca ne ajuta Dumnezeu sa fie totul bine, si sa nasc natural ne va costa 2300 lei cu totul inclus - nu trebuie sa vin cu nimic in sacosa in ziua nasterii( in conditiile in care la maternitatea de stat m-ar ajunge 1500 - 2000 lei si sansele de a lua si eu si bebe Streptococ Auriu sunt de 95% ! e o epidemie la noi ... ).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Noi in Craiova nu avem clinici particulare si o sa nasc la spital unde am auzit ca mamele isi pazesc copiii de gandaci care umbla peste tot sciar si pe bietii copilasi Ce spuneti de spitalele din Rom?

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 7+.
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

As vrea sa va mai intreb, dupa cate saptamani ne putem vopsi, macar vopsea fara amoniac.Eu am aproape tot parul alb in fata si as vrea sa ma vopsesc.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 7+.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

Citat:
citat din mesajul lui racheel

Noi in Craiova nu avem clinici particulare si o sa nasc la spital unde am auzit ca mamele isi pazesc copiii de gandaci care umbla peste tot sciar si pe bietii copilasi Ce spuneti de spitalele din Rom?

Imi pare rau sa aud asta. Daca te linisteste cu ceva iti zic ca si despre maternitatea de stat de la noi circula povesti groaznice - exista rezerve de 1 sau 2 persoane unde cik e curatenie, dar e degeaba daca in restul spitalului e mizerie, daca o mare parte din personalul medica te trateaza cu dispret si cu neglijenta, daca la nastere bebelusul iti este aratat doar 2 secunde dupa care ti-l iau de langa tine si il vezi abia a doua zi :( . E tare trist, nici nu vreau sa ma gandesc ce e in sufletul bietilor micuti care se trezesc singuri in prima lor zi de viata intr-un patut rece, si e hranit cu linguritza. Uf !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditapop spune:

Citat:
citat din mesajul lui marryan

aditapop votat baietelul tau fr frumusel

lore stai linistita ca sunt intru totul deacord cu tine 100% +

Maria

7+

Marryan, multumesc, te pupam! Sarcina usoara si nastere si mai usoara

RAZVAN IN CONCURS ap.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Vad ca suntem deocamdata mai multe care ne gandim sa nastem la privat. Nici in Braila nu e nimic privat dar prefer sa bat 300 km pana la c-ta decat sa nasc in Braila. O fi cateva saloane renovate dar mentalitatea personalului este aceeasi.

6+ si mami de Razvan 7 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_micu83 spune:

Ziua buna dragi mamici,

Sunt de la odiseea mai-iunie 2009 si baietelul meu participa la concursul de poze Klorane. Vrem premiul ca sa-l donam...

Ca sa facem aceata bucurie, avem nevoie de 5 stelute de la voi!

Mii de multumiri!

Vrem sa castigam si premiul sa-l donam aici in forum! Ne ajuti sa facem o bucurie?
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=6" target="_blank">Voteaza un Winnie MIC, dar CHIC! Voteaza m8 !!

Hainute NOI, import Anglia!

bazarim si noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca050 spune:

Ma bucur sa vad ca deja v-ati decis asupra nasterii. Eu inca nu am ales nici o varianta din cauza ca am schimbat medicul iar cel la care am fost ultima data nu participa la nasteri.
Oricum aleg Bucurestiul cu siguranta.

Mergi la inceput