Ghiocei de Martie-Aprilie***294***

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Da, Simina, ne retraim adolescentele apuse. Ia pofteste si dumneata, ca ai nevoie dupa truda "construirii" cozonacilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

EEhhhhhhh ,Anaan faza cu cozo a fost ceva fff frumos ce m-a facut sa simt ca-i sarbatoare in casa mea.
Altele sunt problemele acum !....le-om trece noi si p-astea!

Am avut de tras cu fimea vreo 3 zile cu plansete si urlete dupa ce am chelito, ca-si punea sarcuta manuta pe cap si se punea pe un plans mama-mamaaaa, dar in oglinda se admira
Apoi am avut 4 zile de costipatie care s-au lasat cu scanceli si suparari si dureri de burtik + n'spe mii de treziri in noapte
Acum iar este maraita si alintata ca-i ies 2 masele.....si o tinem lant, da eu mor de dragul ei cand se maraie si vine la mine sa o iau in brate si daca imi mai lipeste si un botic umed pe obraz ma apuca bocitul

fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea ( 6-oct-2009)

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Am vazut miercuri la pranz la PROTV unfilm ,'singurul supravietuitor" partea 1. Partea urmatoare o da miercurea viitoare, dar eu nu mai am rabdare, vreau sa vad filmul pe net da nu-l gasesc nicicum
Ma poate ajuta cineva cu un link ceva???????(SOLE SURVIVOR Canadian 2000) cu Billy Zane

Na ca v-am dat si eu o tema
Va multumesc

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Cum n-am mai intrat de mult, nu mai stiu noutatile, dar am o intrebare:
A nascut Maria_k?????..... am vazut pe prima pagina DPN-ul ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Ia sa-mi termin si eu tema:
Carte straina:
Monnvas, dostoievskiana ma declar si eu, asadar: "Idiotul", "Fratii Karamazov"...dar am o gramada de favoriti si de pe alte meleaguri.
Dintre cele citite mai recent: Andrei Makine - "Testamentul francez"

Carte romaneasca:
Ioi, greu...imi place, de exemplu, "Creanga de aur" a lui Sadoveanu, e altceva fata de tot ce-a scris, nu neaparat mai valoros, dar altfel, rad intotdeauna la schitele lui Caragiale, mai ales la cele ce prezinta viata culturala de provincie; si gasesc totdeauna ceva nou si savuros in "Amintiri din copilarie"( ce poate fi mai amuzant decat sa zici de-un betivan ca-i "harazit cu darul suptului"?!); imi place si Camil Petrescu...
Monnvas, in legatura cu Max Blecher si Cartarescu suntem in total acord!

Trebuie sa citesc si eu "baba comunista":))

Parfum:
Nu-s fidela unuia singur. Acum folosesc Chanel - "Chance"

Tu, draga, sigur nu e Ion Vlasiu scriitorul tau preferat?

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Mergi la inceput

Citat:

Carte straina:
Monnvas, dostoievskiana ma declar si eu, asadar: "Idiotul", "Fratii Karamazov"...dar am o gramada de favoriti si de pe alte meleaguri.

Carte romaneasca:
Ioi, greu...imi place, de exemplu, "Creanga de aur" a lui Sadoveanu, e altceva fata de tot ce-a scris, nu neaparat mai valoros, dar altfel, rad intotdeauna la schitele lui Caragiale, mai ales la cele ce prezinta viata culturala de provincie; si gasesc totdeauna ceva nou si savuros in "Amintiri din copilarie"( ce poate fi mai amuzant decat sa zici de-un betivan ca-i "harazit cu darul suptului"?!); imi place si Camil Petrescu...

Parfum:

Iar te citez.

Zilele trecute am vazut filmul "Amintiri din copilarie". OK, scriitura lui Creanga e inegalabila, netraductibila, nepovestibila, da' mie povestea in sine mi se pare trista. Copilul care e pus sa aiba grija de sora-sa si o sterge la scaldat. Pai nu aia e treaba lui de copil, sa se scalde vara? Fura cirese si pentru asta o ia pe coaja. Pai e copil, nu-i normal sa pofteasca la cirese? Fura pupaza ca sa nu-l mai trezeasca dimineata. Pai normal, ca e si el copil si vrea sa doarma, of, e si o scriere despre exploatarea copiilor. Nu?

CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3

Mergi la inceput

Da, o nascut Maria_K! O fetita grasunica, Ana Sofia.

CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Citat:

Carte straina:

Carte romaneasca:

Parfum:

Iar te citez.

Zilele trecute am vazut filmul "Amintiri din copilarie". OK, scriitura lui Creanga e inegalabila, netraductibila, nepovestibila, da' mie povestea in sine mi se pare trista. Copilul care e pus sa aiba grija de sora-sa si o sterge la scaldat. Pai nu aia e treaba lui de copil, sa se scalde vara? Fura cirese si pentru asta o ia pe coaja. Pai e copil, nu-i normal sa pofteasca la cirese? Fura pupaza ca sa nu-l mai trezeasca dimineata. Pai normal, ca e si el copil si vrea sa doarma, of, e si o scriere despre exploatarea copiilor. Nu?

CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3

No, hai sa ne citam reciproc la ceas de seara. Da, drept sa-ti spun si mie povestea in sine mi se pare trista: un copil care se lupta sa se bucure de copilarie, in pofida piedicilor pe care cei mari i le tot astern in cale. Cand eram mica, nu-mi placea cartea asta, tocmai pentru ca nu mi se parea vesela. Pe mine ma apuca plansul cand Nica o lua pe coaja(bine, eu am jelit si cand a raposat ma-sa tovarasului Nicolae Ceausescu, lasandu-l orfan la vreo cincizeci si ceva de ani - dar asta-i cu totul alta poveste!). Acum, la varsta senectutii, savurez artificiile lingvistice si umorul care tradeaza un Creanga mult mai profund decat un simplu mucalit.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Tu, draga, sigur nu e Ion Vlasiu scriitorul tau preferat?

CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3

Da' Cantemir unde-i, dragutul de el?! Ce bine-i statea "Istoriei ieroglifice" la carti favorite si tu-i dai inainte cu nu stiu ce japonezi...pfui, uite asa se duce de rapa reputatia cercetatorilor romani!

Mergi la inceput

Buhuhu si noapte buna, c-ar fi cazul sa ma culc!

Mergi la inceput