Ghiocei de Martie-Aprilie***294***
Raspunsuri - Pagina 6
Anaan spune:
Monn, la gradinitele particulare este asa ceva, la alea de stat ba. Eventual, primesc si copii sub trei ani in grupa mica. Asta pot s-o rezolv, dar apare problema cu repetatul etc.
Tufete, merci ca mi-ati ascultat pasul! Oi rezolva-o eu cumva, dar, realmente, mi-a facut bine sa aud parerile voastre.
Monnvas spune:
THE LIST 3
1. Filmul preferat:
Primul pe lista: FORREST GUMP. Pentru ca e despre acea inteligenta sufeleteasca pe care nu o poti inlocui cu nimic.
2. Genul de muzica preferat:
Rock clasic. Singura strutocamila care-mi place: rock-opera.
3. Formatia preferata/artist preferat:
Metallica, Rammstein.
4. Serialul preferat:
ROME. Care mi se pare extraordinar realizat (si plotul, si partea istorica, de myth busters, si decorurile, totul mi-a placut). Cand eram mai mica ma uitam - numai cand imi aduceam aminte, asta e problema cu serialele, ca tre' sa tii minte ca in fiecare marti la ora X tre' sa dai drumul la tv - la Ally McBeal, un serial despre aceeasi lupta intre sense and sensibility. Pfui, is cam anglofona azi.
5. Ti s-au schimbat gusturile muzicale semnificativ din adolescenta pana acum?
Nu semnificativ, adica tot rockul e pe primul loc. S-au mai modificat celelalte locuri. De pilda, nu mai suport latino si nici muzica pop.ulara (am o alergie la folclor, cred ca de la cursurile de folclor mi se trage, yak)
6. Bautura alcoolica preferata:
Bailey's
7. Bautura non-alcoolica preferata:
Apa.
8. Cu ce personaj feminin te identifici (de film/de teatru)?
Nu stiu, de obicei ma identific cu masculi. Oscilez intre fratii Karamazov... toti
9. Care e "genu' tau" de m.u.i.e.r.e sau ce tip de frumusete feminina apreciezi (normal ca e mai simplu sa alegem exemple din lumea v.i.p-urilor?
O sa radeti, mie imi plac tipele "femeia snur", aproape anorexice nu-mi vine in cap o vedeta cu asemenea forme.
10.La care parte a corpului tau tii cel mai mult(in sensul ca ti se pare tie cea mai reusita, iti place cel mai mult, esti incantata de ea)?
Pielea.
11. Ce cadou v-a impresionat cel mai mult?
Un cadou de Craciun: o cerere in casatorie Si tot din aceeasi categorie, cum m-am prins eu ca deja contez pt M.: i-am zis intr-o zi ca nu am citit "Romanul adolescentului miop" si a doua zi a venit cu ea in dinti si mi-a facut-o cadou.
12. Dar ce gest v-a impresionat cel mai mult?
Banuiesc ca "gest" poate fi inteles si in sens larg. In momentele tensionate din relatia cu ai mei, o matusa a mea (nascuta in aceeasi zi cu mine, ha ha) le-a zis alor mei: "daca voi nu va duceti la nunta, treaba voastra, eu ma duc!" si prin chestia asta a produs un declic, jumatate din familie a venit la nunta mea (mama si sora-mea; tata si bunica nu au venit).
Iar aseara a fost unul dintre cele mai emotionante momente din viata mea. Stateam pe bratul canapelei, a venit piticul si mi-a zis "batze". L-am luat in brate, s-a lipit de mine, s-a alintat/leganat un pic in bratele mele si apoi: "mama, dos" (="mama, jos") si am plecat la joaca. Pur si simplu un moment de afectiune.
13. Care e cea mai buna fapta pe care ati facut-o?
Aia pe care nu tre' s-o stie nimeni.
14. Ce inseamna iubirea?
Daruire. Pff, nush cum sa traduc, e un cuvant grec care m-a obsedat: kenosis. Un soi de golire de tine ca sa-l primesti pe altul.
Revin si cu completarile Gazei.
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!
curea spune:
chatonel si eu iti pot sugera o tipa super ok nutritionista si mai este si cadru universitar. Eu am slabit cu regimurile ei f bine si am colege la munca care au dat jos kg bune respectand doar regimurile fara efort. Sincer mancam mai mult la regim decat mancam inainte. Sunt facute cu cap si au o logica. Probabil ai auzit de ea sau fetele de aici este vorba de lygia alexandrescu are cabinet pe la piata victoriei. Si acum cand nu mai reusesc sa imi tin in fraie poftele si iau mai mult de 2 kg am lipit un regim.
http://family.webshots.com/album/578687175WgUzWF
Monnvas spune:
Carte straina:
Din tineretile mele: "Fratii Karamazov" si "Crima si pedeapsa" (pe care o citeam inainte de teza la istorie, mdaaa)
Ultima very best: Jeffrey Eugenides "Middlesex", o carte care putea fi obscena si este doar frumoasa! Ca sa va starnesc interesul: e despre o fata care la 14 ani descopera ca de fapt e barbat (ma rog, un soi de hermafrodit).
Si iarasi o carte aproape obscena, dar f. f. delicata: "Confesiunile unei masti" de Yukio Mishima. Asta e un nene care in 1970 a luat prizonier pe seful unei garnizoane din Tokio, a tinut un discurs despre virtutile traditionale japoneze in fata soldatilor si, cand a vazut ca este tratat cu fundul, si-a facut harakiri.
Carte romaneasca:
Par penibila daca zic "Morometii"?? Mi se pare absolut geniala. Inteligenta, spumoasa si plina de umor. Poate si fiindca tata e teleoltean si o gramada de replici de-acolo le-ar putea spune si el...
In facultate l-am descoperit si pe Max Blecher, cu "Incercari din irealitatea imediata", o carte care nush de ce nu se gaseste in manuale/in canon, ca merita.
Marturisesc cu rusine ca n-am avut rabdare sa citesc "Orbitor", iar Carta mi se pare ca a dat ce-a avut mai bun in "Nostalgia". Oi fi io mai conservatoare...
Iar dintre chestiile mai recente: "Sunt o baba comunista" a lui Dan Lungu. Radeam ca proasta-n piata cand o citeam.
Parfum:
Nu ma pricep la parfumuri. Amu am unul care-mi place tare: A scent (Issey Miyake)
CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3
carla28 spune:
salutare!
vad ca mi sunt pitici mofturosi cu mancarea, asa ca m-am linistit si sper sa fie mai bine dupa ce incepem cresa.
La LISTA 4, daca se mai face ar putea fi si intrebarile:
Ce inseamna pentru tine o vacanta perfecta?
Ce trucuri cosmetice folosesti?
Crezi intr-o prietenie platonica cu un barbat sau exista asa ceva?
Esto o feminista convinsa sau de moda veche?
www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE
aditapop spune:
Tufete, ca de obicei, sunteti minunate si va multumesc pentru voturile voastre si ca ma suportati cu fixul asta al meu.
Oare cand o sa incep serviciul o sa-mi treaca? (vb de concursurile astea)
Somn usor la pitici si mamici
RAZVAN IN CONCURS ap.jpg
Monnvas spune:
CHATO eu am tinut aproape un an Montignac. E un regim destul de permisiv, trebe numai sa citesti cateva pagini si etichetele de la produsele pe care le cumperi. Pentru un om care alearga mult prin oras e incomod fiindca nu poate atenta la covrigi, sticks sau patiserie, dar daca stai mai mult pe-acasa e usor.
Din pacate Montignac a murit si nu mai poate sa o bata la cap pe mama ta. Da' poate o bantuie: "buhuhuuuu, ce faaaaci, mananci paine aaaalbaaaaaa??"
CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3
carla28 spune:
Carte straina:spun doar una
Qvo vadis - Henryk Sienkiewicz
Carte romaneasca:
Romanul adolescentului miop si Maitreyi- M Eliade
Toate panzele sus - Radu Tudoran
Cismigiu & Comp - Grigore Bajenaru
Parfum preferat:
Montblanc: Presence d'une femme
www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE
Anaan spune:
Ia sa-mi termin si eu tema:
Carte straina:
Monnvas, dostoievskiana ma declar si eu, asadar: "Idiotul", "Fratii Karamazov"...dar am o gramada de favoriti si de pe alte meleaguri.
Dintre cele citite mai recent: Andrei Makine - "Testamentul francez"
Carte romaneasca:
Ioi, greu...imi place, de exemplu, "Creanga de aur" a lui Sadoveanu, e altceva fata de tot ce-a scris, nu neaparat mai valoros, dar altfel, rad intotdeauna la schitele lui Caragiale, mai ales la cele ce prezinta viata culturala de provincie; si gasesc totdeauna ceva nou si savuros in "Amintiri din copilarie"( ce poate fi mai amuzant decat sa zici de-un betivan ca-i "harazit cu darul suptului"?!); imi place si Camil Petrescu...
Monnvas, in legatura cu Max Blecher si Cartarescu suntem in total acord!
Trebuie sa citesc si eu "baba comunista":))
Parfum:
Nu-s fidela unuia singur. Acum folosesc Chanel - "Chance"
simina_kin spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Gina2008 Si acum tema. Sa nu mai raman restanta... THE LIST 3 1. Filmul preferat: Si eu sunt fana Almodovar, dar ma uit la diverse genuri de filme. Unul asa de suflet nu-mi vine acum. 2. Genul de muzica preferat: Sunt destul de “polifonica”, inghit multe genuri. Nu pot sa spun ca am un gen preferat. Am perioade si perioade. 3. Formatia preferata/artist preferat: Oricand, in toate “perioadele”, la orice ora, ma relaxeaza enorm The Prodigy 4. Serialul preferat: Seinfeld. Iarasi, e greu de ales unul preferat. Dar unul “nemuritor” ar fi cel zis deja. 5. Ti s-au schimbat gusturile muzicale semnificativ din adolescenta pana acum? Da si nu prea. 6. Bautura alcoolica preferata: Vinul spumant – oricand (dimineata, pranz, seara). Whiskey, cand ma duc la “betii”. 7. Bautura non-alcoolica preferata: Apa 8. Cu ce personaj feminin te identifici (de film/de teatru)? Ai, e cam greu sa ma “mulez” 100% pe cineva. 9. Care e "genu' tau" de m.u.i.e.r.e sau ce tip de frumusete feminina apreciezi (normal ca e mai simplu sa alegem exemple din lumea v.i.p-urilor? Monica Bellucci 10.La care parte a corpului tau tii cel mai mult(in sensul ca ti se pare tie cea mai reusita, iti place cel mai mult, esti incantata de ea)? Din pacate, nu mi-a mai ramas nimic de admirat la mine. 11. Ce cadou v-a impresionat cel mai mult? Ar fi cateva, dar “ambele amandoua” legate de flori. 1) 100 de lalele 2) 2 buchete imense de zambile + 1 buchet urias de trandafiri rosii 12. Dar ce gest v-a impresionat cel mai mult? Sunt destule, dar chiar greu de contorizat. 13. Care e cea mai buna fapta pe care ati facut-o? Sper din tot sufletul sa fi facut. Oricum sigur nu atat de multe cate mi-as fi dorit. 14. Ce inseamna iubirea? Sincer, nu stiu. Daca ne referim la aceea dintre un barbat si o femeie. Calin, un baietel nazdravan si mamica lui |
Mai fetelor, voi completati oracole????
Poate ma bag si eu
si
Buna seara......
Stiu ca n-am mai intrat de un car de ani, probleme-probleme....
Acum am deschis sa citesc sieu macar capitolul asta si sa votez fetele.Pana acum am gasit link la Aditapop si Silvi..votat
fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea ( 6-oct-2009)
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!