Ghiocei de Martie-Aprilie***294***
Raspunsuri - Pagina 15
andiaroro spune:
Gianina- s-ar putea sa fiu pe langa subiect
, dar cele mai potrivite pt varsta asta mie mi se par creioanele cerate si pictura cu degetele...De fapt, profa de pictura zicea anul trecut ca pana la 3 ani copii numai cu degetele picteaza relaxati.
Gianina34 spune:
dar care-i smecheria cu creioanele din plastic?
asa stiam si eu cu pictatul cu manutele numai ca ieri am fost informata ca-i place tare mult si-i chiar pasionata de pictatul cu pensonul (sper sa fie direct proportionala pasiunea cu halul-fara-de-hal in care am gasit pictate hainutele de gradi
) asa ca am zis sa ma execut si acasa cu maretiale adecvate
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si noua luni
m_monique spune:
Gianina34 noi folosim creioane colorate normale, din acelea de lemn.
acuarele ma gandesc sa le iau. am sa intreb la gradinita de care folosesc ei.
andiaroro spune:
Cumpara-i sortulet de pictura. Noi avem unele din plastic, care se sterg usor http://www.google.fr/images?hl=fr&q=tablier+peinture&um=1&ie=UTF-8&source=univ&ei=d2IwTfH2HcLNhAfD5PX6Cw&sa=X&oi=image_result_group&ct=title&resnum=5&ved=0CEkQsAQwBA
Altfel, poti sa cumperi orice acuarele sau creioane mai groase ca sa fie simplu de manuit.
Nu stiu ce numesti tu "creioane de plastic".
m_monique spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gianina34 asa stiam si eu cu pictatul cu manutele numai ca ieri am fost informata ca-i place tare mult si-i chiar pasionata de pictatul cu pensonul (sper sa fie direct proportionala pasiunea cu halul-fara-de-hal in care am gasit pictate hainutele de gradi |
intreaba la gradinita ce acuarele folosesc si ce instrumente. cred ca sunt mai in tema decat noi.
si andrei anul trecut picta cu mana. am o felicitare de 8 martie pictata de andrei cu palma lui.
m_monique spune:
andiaroro nu stiam ca exista sortulete pt pictura. merci pt pont
. am sa caut, ca atunci cand va merge ioana la gradi sigur voi avea nevoie. deja andrei a trecut de faza asta
m_monique spune:
azi am primit cartile comandate de la ed gama. am platit pt curier 12 ron, asa cum mi-au spus cand am facut comanda.
sper sa fie incantat andrei de carti, chiar daca nu-s ben10 sau bakugan 

.
merg acum sa-i iau de la serviciu, ca a muncit destul pt azi.
carla28 spune:
m-am intors de la cumparaturi, ma duc sa ma pregatesc de iesit deseara in oras in 2 cu huzbandul.
sa aveti o seara placuta1
www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE
mireal spune:
| citat din mesajul lui mababei Stiti melodia lui Holograf - ai o ora sa te distrezi? Asa si eu acuma, doarme puiul deja de 45 de minute, deci trebe' sa ma grabesc . Trebe' musai sa-l duc la planetariu. Dar mi-e ca tre' sa ma mut acolo apoi |
mireal spune:
| citat din mesajul lui Gianina34 cu creioanele si acuarelele nu ma ajuta nimeni? Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009 avem 1 anisor si opt luni |

. Trebe' musai sa-l duc la planetariu. Dar mi-e ca tre' sa ma mut acolo apoi
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009 avem 1 anisor si opt luni