Ghiocei de Martie-Aprilie***294***

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mababei spune:

Chatonel, multa sanatate mamei tale! Si mai voiam sa-ti spun ca mi-a placut tare cum ai definit tu iubirea!

Pisigri, cum a fost ziua de ieri? Ati scapat fara analize?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi8 spune:

am citit si eu mai multe capitole ca sa ma pun la zi cu cine ce mai face. din pacate m/ati ametit de tot.
nu stiu cum reusiti sa le faceti pe toate. din punctul meu de vedere sunteti niste superfemei. eu nu pot sa deschid calculatorul decat cand doarme crina sau daca imi iau din orele mele de somn si asa putine...am vazut ca s/au facut o serie de liste cu intrebari si recunosc ca am raspuns si eu in minte la ele in timp ce le parcurgeam dar chiar nu am timp sa raspund in scris. cred ca va organizati timpul mai bine sau aveti ajutor. eu intru in panica numai cand ma gandesc ca ma intorc la serviciu. nu pentru ca nu vreau, chiar imi place dar nu stiu cum am sa ma descurc atunci cu toate.

in alta ordine de idei azi am fost la dr dupa cum va spuneam si din fericire m/am panicat eu degeaba. ne/a dat doar un sirop de tuse pe langa sumetrolim care il lua deja.
oricum nu ne/a dat inca aviz pentru intrarea in colectivitate asa ca o sa o tin acasa si saptamana viitoare pe pitica.

AICI va rugam sa ne votati.sil.jpg

silvi mama CRINEI

CRINA 1 AN
iun-iul,diverse
la mare

Povestea CRINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

THE LIST 4

1. Ce inseamna pentru tine o vacanta perfecta?

Urasc vacantele all inclusive cu tot ce presupun ele
Imi place sa hoinaresc, sa nu stau locului, sa nu am program; sa ma urc in masina si sa "gust" imprejurarile; cazarea sa fie "ca acasa", adica cu spatii -inclusiv dulapuri - generoase; sa iau masa de fiecare data in alt loc; sa cunosc oameni/locuri/minaruri/beuturi/senzatii noi; desi nu-mi place sa fac plaja, prefer sa fie cald; si...ar mai fi destule dar ma opresc aici sa nu spuneti ca sint "tzaca"

2. Ce trucuri cosmetice folosesti?

Nu folosesc.

3. Crezi intr-o prietenie platonica cu un barbat sau exista asa ceva?

Da. Da.

4. Esti o feminista convinsa sau o femeie de moda veche?

Chatonel a sintetizat foarte bine opinia mea vis-a-vis de acest subiect.

5. Crezi in premonitii? Ai experimentat asa ceva? Daca da, in ce context?

Da, cred.

6. Parfumul preferat: Desi am muuuuuuuuulte parfumuri, prefer parfumurile de la Givenchy si cele de la YSL; Preferatul meu este Haute Couture

7. Cartea preferata: Pe aripile vintului si Ion

8. Florile preferate: florile galbene, de orice fel, florile de cimp si calele negre

Gina lu' Ian

Mi-e dor...

Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010

Mergi la inceput

Stiti melodia lui Holograf - ai o ora sa te distrezi? Asa si eu acuma, doarme puiul deja de 45 de minute, deci trebe' sa ma grabesc, vin acusi cu tema completata, iar asta noua, poate mai pe seara. Daca nu mi-o da iarasi puiul planurile peste cap, ca aseara batea luna in geam si-am stat si-am admirat-o mai mult de-o ora, ca orice incercare de doborare la pamant se lasa cu scandal maxim. Mai e vreun pui asa pasionat de luna, soare, stele? Ca pentru puiul meu pasiunea-i pasiune: ne zgaim la cer pana ni se lungesc gatitzele, desenam zilnic sute de corpuri ceresti si vanam in orice carticica, revista sau material de propaganda aceleasi obiecte. Trebe' musai sa-l duc la planetariu. Dar mi-e ca tre' sa ma mut acolo apoi!

Mergi la inceput

Plan dejucat, puiul s-a trezit deja, mai revin...candva!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

cu creioanele si acuarelele nu ma ajuta nimeni?

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si opt luni

Mergi la inceput

si a mea s-a trezit adineaori si acum mananca (sper)

Mergi la inceput

bianca - abia acum m-am lamurit care bianca si care print s-au despartit si ca sa vezi ca m-am documentat , cica ne pregatim de nunta

avem 1 anisor si noua luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

THE LIST 4

1. Ce inseamna pentru tine o vacanta perfecta?
O destinatie care sa ma incite, un program fara program:), sansa de a cunoaste putin si din oameni, nu doar din locuri; cazare confortabila si nepretentioasa ( fara picioare zvelte de dulapioare:) si mese de sticla); multa balaceala; seri lungi la o poveste cu companionii.

2. Ce trucuri cosmetice folosesti?

Mai, daca asta-i truc cosmetic, atunci imi acopar cu corector cate-o "buba" aparuta pe nepusa masa in vreun loc vizibil.

3. Crezi intr-o prietenie platonica cu un barbat sau exista asa ceva?

Da. Da.

4. Esti o feminista convinsa sau o femeie de moda veche?

Extremele nu-mi plac, asa ca feminista ferventa nu-s, nu vreau sa fiu tratata ca un barbat, imi plac galanteriile:), dar nu cele scortoase. In plan profesional vreau egalitate. Marturisesc insa ca am o mai mare admiratie pentru femei (nu ma refer la una anume, ci in general) decat pentru barbati, fiindca mi se pare ca pentru ele viata e mai grea.

5. Crezi in premonitii? Ai experimentat asa ceva? Daca da, in ce context?

Da, cred. Am avut senzatii de deja vu si presentimente care s-au confirmat.

6. Florile preferate
Crizantemele si irisii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

cu creioanele si acuarelele nu ma ajuta nimeni?

Io te-as ajuta, dar n-am habar.

Mergi la inceput