Ghiocei de Martie-Aprilie***294***

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Gianina- s-ar putea sa fiu pe langa subiect, dar cele mai potrivite pt varsta asta mie mi se par creioanele cerate si pictura cu degetele...De fapt, profa de pictura zicea anul trecut ca pana la 3 ani copii numai cu degetele picteaza relaxati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

dar care-i smecheria cu creioanele din plastic?

asa stiam si eu cu pictatul cu manutele numai ca ieri am fost informata ca-i place tare mult si-i chiar pasionata de pictatul cu pensonul (sper sa fie direct proportionala pasiunea cu halul-fara-de-hal in care am gasit pictate hainutele de gradi) asa ca am zis sa ma execut si acasa cu maretiale adecvate

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si noua luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

Gianina34 noi folosim creioane colorate normale, din acelea de lemn.
acuarele ma gandesc sa le iau. am sa intreb la gradinita de care folosesc ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Cumpara-i sortulet de pictura. Noi avem unele din plastic, care se sterg usor http://www.google.fr/images?hl=fr&q=tablier+peinture&um=1&ie=UTF-8&source=univ&ei=d2IwTfH2HcLNhAfD5PX6Cw&sa=X&oi=image_result_group&ct=title&resnum=5&ved=0CEkQsAQwBA

Altfel, poti sa cumperi orice acuarele sau creioane mai groase ca sa fie simplu de manuit.
Nu stiu ce numesti tu "creioane de plastic".

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

asa stiam si eu cu pictatul cu manutele numai ca ieri am fost informata ca-i place tare mult si-i chiar pasionata de pictatul cu pensonul (sper sa fie direct proportionala pasiunea cu halul-fara-de-hal in care am gasit pictate hainutele de gradi) asa ca am zis sa ma execut si acasa cu maretiale adecvate

intreaba la gradinita ce acuarele folosesc si ce instrumente. cred ca sunt mai in tema decat noi.

si andrei anul trecut picta cu mana. am o felicitare de 8 martie pictata de andrei cu palma lui.

Mergi la inceput

andiaroro nu stiam ca exista sortulete pt pictura. merci pt pont. am sa caut, ca atunci cand va merge ioana la gradi sigur voi avea nevoie. deja andrei a trecut de faza asta

Mergi la inceput

azi am primit cartile comandate de la ed gama. am platit pt curier 12 ron, asa cum mi-au spus cand am facut comanda.

sper sa fie incantat andrei de carti, chiar daca nu-s ben10 sau bakugan
.
merg acum sa-i iau de la serviciu, ca a muncit destul pt azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla28 spune:

m-am intors de la cumparaturi, ma duc sa ma pregatesc de iesit deseara in oras in 2 cu huzbandul.

sa aveti o seara placuta1

www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireal spune:

Citat:
citat din mesajul lui mababei
Stiti melodia lui Holograf - ai o ora sa te distrezi? Asa si eu acuma, doarme puiul deja de 45 de minute, deci trebe' sa ma grabesc, vin acusi cu tema completata, iar asta noua, poate mai pe seara. Daca nu mi-o da iarasi puiul planurile peste cap, ca aseara batea luna in geam si-am stat si-am admirat-o mai mult de-o ora, ca orice incercare de doborare la pamant se lasa cu scandal maxim. Mai e vreun pui asa pasionat de luna, soare, stele? Ca pentru puiul meu pasiunea-i pasiune: ne zgaim la cer pana ni se lungesc gatitzele, desenam zilnic sute de corpuri ceresti si vanam in orice carticica, revista sau material de propaganda aceleasi obiecte. Trebe' musai sa-l duc la planetariu. Dar mi-e ca tre' sa ma mut acolo apoi!Mihaela, mama lui Calin Cristian, din 14 martie 2009
Il faci astronaut :)Noi nu avem pasiunea asta, pe noi ne pasioneaza doar masinile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireal spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34
cu creioanele si acuarelele nu ma ajuta nimeni?Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009 avem 1 anisor si opt luni
Gianina, nu pot sa te ajut ca nu ma pricep.Noi nu avem creioane ca Theo le roade si scriem doar pe tablita magnetica.

Mergi la inceput