Ghiocei de Martie-Aprilie***294***

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

adita - e ventolin flacon pt aerosoli daca mai gasesti ratacit prin farmacii, daca nu, se folosesc fiolele, la fel ca la ACC

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si opt luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

of, of
cand ma pregatisem si eu sa raspund, sa-mi fac temele, numai ce o citii pe asta cu aerosolii cu sirop si inca nu-mi revenii
sunt in spumele marii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

of, of
cand ma pregatisem si eu sa raspund, sa-mi fac temele, numai ce o citii pe asta cu aerosolii cu sirop si inca nu-mi revenii
sunt in spumele marii

Fa-ti temele!
Stii doar ca Ficatei d-astia sunt peste tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditapop spune:

Linisteste-te, Gianina draga, i-am facut doar o data, sper ca nu i-am facut rau, bine ca am aflat cum e corect. O sa-i spun si la madama, sunt curioasa ce fatza face cand ii zic de fiole
Multumesc

RAZVAN IN CONCURS ap.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Dansatorii astia ai vostri au nevoie si de muzica.
Asta o furnizam noi.
Madmoazeaua a inceput sa cante la muzicuta de prin iulie(cum a ramas instrumentul fara stapan ca era in vacanta in Ro). Acum i-a adus Mosul si ei unA si s-a terminat cu scandalul; au inceput concertele.
Are si microfon: o lampa cu picior, care are un brat reglabil. Cum aude ceva muzica la TV, cum se repde la lampa si prinde microfonul (fix), asa cum a vazut ea ca fac "vedetele" sau si-l regleaza si-si duce mainile la urechi ca aia cu castile...Taica-su a crezut ca moare de ras cand a vazut-o sambata seara la un spectacol de varietati (asta era la TV) si ce trista era cand se repezea si lua tzeapa ca urma un comic si nu un cantaret.
Avem si orgi si fluiere, tobe.Nimic nu iarta...

Promit sa va tin loc in primele randuri cand o sa fie "pe bune".
Genul de muzica preferat (al ei) : cam ca Vladimir.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Adita, ma umiesc cand vad cati Ficatei exista pe lumea asta. Am crezut ca doar in partea locului meu i-a adus Dumnezeu pe toti, dar cand vad si pe la altii

So...Aditza de l adoctoreasa care i-a dat de cap lui Rares (de fapt, la racelile lui) stiu urmatoarea combinatie 0,2 ml Ventolin solutie de inhalat prin nebulizator (retine NU 2 ml) cu 1 ml de ser si 1 ml ACC 300 cu 1 ml ser. Se face o combinatie dimi una seara.
Ventolin chiar asa se cheama, nu sirop. Asta e peste puterea mea sa inteleg.

Sanatate.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Sirop de "oricare"?

Tema cu cartile

Simt ca as fi nedreapta sa pun o carte inaintea alteia in clasament. Dintre lecturile din ultima perioada, m-au impresionat Kramer contra Kramer(am gasit eu ceva comun cu personajul feminin) si una a lui Kundera (erau senzatii de emigrant). Daca as fi citit-o pe prima acum 10 ani, nu mi-ar fi spus mare lucru. Si "Drumul" a lui Cormac McCarthy...pe asta am citit-o greu (nu ca timp), pentru ca in ultima vreme prefer sa vad doar comedii, sa citesc lucruri vesele, iar apocalipsa lui nenea ala m-a incarcat.

Parfum: acum D&G Blue
Imi plac cele proaspete si marine. Imi pica greu alea "prea" florale, iar de alea cu miros de vanilie trebuie sa ma indepartez imediat ca incep sa stranut. In schimb C cred ca ar dormi in magazinul cu parfumuri. S tie totul despre ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Adita, ma umiesc cand vad cati Ficatei exista pe lumea asta. Am crezut ca doar in partea locului meu i-a adus Dumnezeu pe toti, dar cand vad si pe la altii

oooo nu iubita...sunt impartiti in mod egal in toata tara...doar ca in orasele mai mari sunt mai multi dr si ficatelele se cern

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mababei spune:

Buna!

Andiaroro, alatur si eu un vocalist, incepator ce-i drept dar promitator! Astazi m-a surprins cand la primele primele acorduri ale melodiei Shakirei l-am auzit zumzaind in barba "oca, oca, oca". Si el nu-i muzicant de felul lui si ma indoiesc ca stie ce poa' sa faca Shakira, ca-i sensibil la cadane ( cea din povestea cu Aladin ii preferata, mereu mi-arata buricul ei). L-am intrebat cine zice "oca" mi-a raspuns ca "eidi"= lady (iar asta-i traducerea pentru neaosa tanti). El se dovedeste mare fan al limbii engleze, la trei cuvinte spuse, unul e in engleza.

Si uitai sa-ti zic, da' cred ca statutul de "acritura" ti l-ai insusit cam repede, mai ai de munca mult, foarte mult!

Si inca o data multumiri pentru informatii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mababei spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramona7575

Acum se simte binisor Stefan, i-am facut piftele la cuptor (nu-i dau nimic in ulei prajit, omleta o fac la abur), a mancat si nepotul meu dar nu a patiti nimic... o fi mancat prea cu pofta, acum nu stiu ce sa zic...mai am in frigider niste carne din aia, sa ma duc cu ea la analize ? Nici nu stiu unde... Parca imi este frica sa mai mananc...

Trebuie sa te duci cu produsul la Directia Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor, dar iti trebuie bonul, musai. Altfel platesti analiza si tot degeaba, ca nu ai cum sa-i tragi la raspundere ca nu poti dovedi ca de la ei a-i cumparat-o. Si pana fac astia de la DSVSA un control, ca macar o amenda sa le dea, vand aia toata marfa. Mai bine arunci ce ai in frigider si data viitoare pastrezi bonul! Sanatate puiului tau!

Mergi la inceput