Interpretare BETA hcg

Interpretare BETA hcg | Autor: boboi_simona

Link direct la acest mesaj

Salut puteti sa ma ajuti cum sa interpretez analiza de sange Beta hcg.Mia iesit valoarea 0.00 aia ce inseamana ca nu sunt insarcinata sau poate fi o sarcina oprita in evolutie.Va rog sa ma ajutati pt k numa pe sapt viitoare miam putut face programare la ginecologie sami zica.Mersi mult!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

simona stai linistita ca daca era sarcina oprita din ovulatie iti dadeai singura seama.
eu am avut la o bet5a valoarea 1.20 si nu s-a pus problema de sarcina dar pai sa mai fie si oprita .

doctorul tau nu ti-a spus nimic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boboi_simona spune:

De la ginecologie m-o trimis sami fac Beta HCG pt ca am fost la un control mai precis o ecografie si un papa nicolau.Asta o fost inainte de craciun ecografia o fost ok dar papa nicolau nu mio iesit bine rezultatul o fost ASCUS si la o sapt am avut intro zi hemoragie puternica asa din senin care mia trecut in cateva ore.Cand m-am dus la gine dupa rezultate i-am zis si m-o trimis sami fac BETA HCG sa nu fi avut o sarcina extrauterina si s-o fi eliminat.Sapt viitoare miam facut din nou programare la ea sa vad cemi zice lunga provestea.Si acuma mio dat tratament cu ovule 6 luni dar nu ma simt foarte ok pt ca am scurgeri un fel de rosu dar mai mult spre roz galbui-potocaliu nici eu nu mai stiu ideea e ca nui chiar asa rosu cum mi ciclu.Sunt intro dilema completa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Scurgerilea alea pot fi de la ovule: adica ovulul se topeste inauntru si continutul curge pana la urma afara in culoarea respectiva.

Mergi la inceput

Mai am o intrebare care ma poate ajuta doctorita mi- spus ca urmatoarele 10 zile dupa ciclu sa fac tratamentul cu ovule si in perioada aceea sa nu am contact sexual.Ok am inteles 5 zile cat ma tine ciclu nu apoi urmatoarele 10 zile cand iau ovulele nu dar dupa cele 10 zile pot sa am contact sexual?Ma gandesc sa fac protejat sa nu fie ceva cu transmitere si sai dau si sotului meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

nu ti-a zis sa nu faci sex pentru ca s-ar putea sa-i transmiti ceva sotului ci pemtru ca trebuie sa lasi ovulele sa lucreze fara a fi deranjate se prea poate sa ai si colul usor inflamat si atuni numai sex nu mai ti-ar trebuii acum.
sotul sa-si mai puna si el pofta in cui tu fa cum ti-a zis doctorita caci e mai importanta sanatatea ta acum decat orice altceva.

Sfat: nu te juca cu zona ta intima pentru ca nici nu poti sa-ti imaginezi in ce poate degenera o infectie cunosc prea multe cazuri si nu imi place deloc.

stai cuminte si fa ce spune doctorita ta.

Mergi la inceput

Io stau cuminte si o sa fac asa cum mio zis doctorita urmatoarele 10 zile dupa ciclu sa fac ovulele.Deja leam inceput de 3 zile si mi se pare destul de nasol dureri de burta,scurgeri pe langa ma simt umflata la burta si ma trece des la WC.Ideea e ca dupa cele 10 zile de tratament cu ovule o sa incerc sa am contact pt ca si sotul meu isi pune pofta in cui dar nu pot sa-l tin pe uscat 6 luni de zile.Daca o sa am dureri si neplaceri cand fac sex atunci o sal tin pe uscat.

Mergi la inceput