Zmeurici de iulie-august 2009 (9)
Raspunsuri - Pagina 15
muffinuta spune:
Pogos multumesc mult pt raspuns.Eu una nu ii pot da nici un biscuite,nimic vomita imediat.
La un moment dat pediatra la care acum mergem ne-a sugerat un tratament homeopat si am facut-o si pe asta cand am venit inapoi in SA dupa 2 luni de Europa..vomatul incetase in acel moment si surpriza(oribila cosmar din nou) la 2 zile dupa tratament homeopat a inceput din senin sa vomite toata mancarea in jeturi(pana si ecranul TV il aveam plin ..scuze asta a fost realiatatea dura) asa ca vrand sa il mai calmez in timpul mesei sa aibe si el pofta de mancare am dat in alta iar probleme..mi-a luata alte 6 sapt bune sa opresc voma asta noua..cand te gandesti de la plante ,de 2 ori i-a schimbat doc homeopata tratamentul..si acelasi efect 2 zile ok a treia zi "bolnav" la stomac..acum slava bunului Dumnezeu suntem bine iar dar greu tare cu mancarurile..totul fin pasat cala 4 luni..asta este ,el arata super nimeni nici nu banuie prin ce am trecut.
si multumim,sper ca voi scrie cat de cat regulat ca imi lipseati va admir cele ca voi care gasesc timp si pt forum.
adrianafedorca spune:
Alina multa sanatate mamei tale s tie multa putere , ne rugam pentru voi sa fie bine
_
Adriana mamica de Cezarica Georgian
(23 aprilie 2005)
si
Anastasia Ioana (7 iulie 2009)
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
bely spune:
Greu am reusit sa recuperez, zici ca in astea 3 zile cat am lipsit ati avut mancarimi la jejete
. Despre doamna cu nikname dublu ma abtin pt ca eu cred ca nu am schimbat nici o vorba cu eumada, si abia fac parte in tufa de prin ian-feb. daca nu ma insel, asa ca felicitaricelor care au detetctat mqqm,lucicooo
ca de era dupa mine habar nu aveam.
alina sanatate multa mamei tale si tie o imbratisare sa poti fi alaturi de mama ta
D D sa va ajute sa puteti trece peste momentul acesta greu.
muffi sanatate lui Nikolai si tie multa putere sa poti fi alaturi de el

Nu stiu ce am vrut sa va mai spun, de fapt multe am vrut din cate pagini am citit dar nu prea am timp, sunt full la servici de abia pot respira, va tot citesc de dimineata printre picaturi si abia ce mi-am gasit timp sa va salut.
lucialu deci esti la dieta,ha?
sa-ti fie de bine galetusa
lucialu spune:
Alina
, sanatate mamei tale! si tie ganduri bune, sa fiti tari!
Si iertare dc te-am suparat, eu am vazut tarziu ce ai scris![]()
Muffi, din pacate in homeopatie e o perioada cand te face sa te simti rau, criza de vindecare se numeste, insa nu sh cum ai putea cu Nicholas ca el e micut. Sa stii ca mai cunosc un baietel care nu manca bucatele si mai mare e decat fata mea, avand si maselute in dotare si fara probleme...oricum ei se descurca si cu gingiile, lasa-i timp, poate e speriat sa nu il doara sau sa vomite, probabil ca s-a prins si el chiar dc nu poate sa iti si spuna din pacate, stie ce ii face bine si ce nu. POti sa ii propui din cand in cand, si sa continui dc da semne ca accepta, oricum e greu prima oara, dupa merge ft repede si va manca din ce in ce mai bine. Important e sa se simta bine si sa asimileze mancarea, sa reuseasca sa o tina in stomacel. Rabdare. Ma gandeam, nu stiu dc tu crezi in karma, dar eu cred ca destinul tau e pt avansati.
Adriana dc intri pe situl lor, au si in ro, dupa numele firmei, ai sa gasesti ft multe modele. Si vezi si preturi.
Giova, eu iti dadeam sfaturi
, si tu ai vechime de Austria, eu am fost efectiv in tranzit mereu. Sper sa ajungem si noi cand e de acord pupa si dc sotul va putea.
Bely, multam!am si uitat...tre sa ma las de sportul asta![]()
laura.s spune:
Alina, multa sanatate mamei tale si tie multa putere! 
"Viata nu se masoara in numarul de respiratii pe care le ai, ci in momente care iti taie rasuflarea."
Laura,
de Sara-Ruxandra (13.08.2009)
flosideea spune:
La multi ani si de la noi!Stiu ca am lipsit atata timp,nici macar nu am reusit sa intru de sarbatori sa va salut,dar abia fac fata unei zile,iar seara nu vreau sa scriu pt ca Denis sa n`auda tastatura sa pot avea si eu putin timp pana ma culc....sper sa ma iertati....sunt in urma cu capitolul asta,citisem,eram la zi,mi`a placut cum ati petrecut de sarbatori si ce darnic a fost mosul....felicitari si gravidutelor,sa aveti o sarcina usoara si la termen.
Alina sper ca mama ta este bine....citisem despre operatie,dar n`am ajuns inca decat pana la pagina 3....sanatate multa!
Lucialu cum mai e cu dintisorul?dar de muscat?oricum,parca erai mai norocoasa ca mine....
nu pot sa scriu tot ce vreau pt ca dragul meu baiat ma vrea iar....nu ma lasa deloc,dar bine macar ca am reusit sa va salut!!!imi lipsiti mult,dar sa speram ca vin zile si mai odihnitoare,cui mai mult timp de dc.
pogos spune:
Alina, imi pare rau ca mama ta nu este bine. Sa aiba Dumnezeu grija de ea si tie sa-ti dea putere sa rezisti!
muffinuta, doamne ce incercata mai esti...imi pare rau ca ti-a fost atat de greu. 
Copiii mei sunt bine acum. Azi am fost si in parc. Pe mine ma mai doare gatul, cred ca sunt la inceput. Se tot umfla. Asta e, decat sa ii vad pe ei asa cum erau...mai bine sa le am eu.
Si funduletul lui Tudor s-a raparat, dupa ce am terminat cu medicamentele.
CAt despre crizele de nervisori ale piticilor...la mine amandoi au cate unele...doar ca Ana nu s-a tavalit pe jos niciodata, Tudor are tendinta asta sa se arunce pe jos. Dar e smecher, se aseaza cu grija, sa nu se loveasca. Tudor ma loveste, Ana nu o facea, ea doar plangea toata incordata si plina de furie. Si cu toate astea el e mai cooperant decat Ana. La noi Ana e baietelul si Tudor fetita ![]()
Laura, mami de
Ana Catinca (25.09.2006) si de
Tudor Petru (22.07.2009)
"Fara familie, omul pe pamant e ca o frunza care tremura in vant..."
Motana spune:
Alina, de ce nu e bine mama? Te
si ne gandim la voi. E mai greu cand esti la departare.
Episodul cu Stefan cu scuipatul mancarii din gura si trantitul bilelor il vad si eu pe la mine prin casa, multi zic ca sa mananca copilul la masuta, apoi sa nu ii lasi mancarea prin casa, e o chestiune de disciplina. Cred ca acolo in institutiile voastre se pune mult accent pe asta.
Lucilau pai de ce, doamna, sa ai hemo#539;ii cu alaptatul? Acum doar esti zen, mai bine te bagi in grupuri de ajutor pentru alaptare, gata, ai trecut testul :)
mQ, dar ce bebemobil are acolo pepitul, si gata, in cativa ani il trimiteti cu Rexul la plimbare, e scump foc.
Patricia si eu citesc de la ultima pagina inapoi, haha, suntem doua deja.
Am sa trimit o carte pe contul comun, e faina, cine doreste.