Zmeurici de iulie-august 2009 (9)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Lucialuvin singurica fara copii. Cand stiu toate detaliile va anunt.Acum stiu doar data.

Tinem legatura

elena fericita de pitici pretiosi Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009

Piticii mei iubiti

Infertilitatea este o boala. A avea un copil nu trebuie sa fie un lux

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muffinuta spune:

Azi e ziua mesajelor

multumesc fetelor nu va enumar de teama ca sclero cum sunt sa nu uit pe cineva.

Pogos te rog nu ma lasa cu ce te-am intrebat,merci anticipat.

Lucialu tie iti raspund direct ca asa cum te stim ai ghicit printre randuri..nu era cazul de acomodare la sotul meu are copii mari nepotii mai mari decat Makka Pakka..e rau de tot singura cu un copil cu probleme..am fost practic abandonati inainte de a se naste asta e adevarul.In cosmarul de dupa singura,eu Nikolai si peretii ne stiu povestea.Nu ma declar o martira sunt mii de mame ce se confrunta cu problema asta,masina ca vorbeati de electrocasnice masina automata mergea non-stop!!si dryerul la fel..nu aveam niciodata suficiente hainute curate..mancat,voma,si iar asta ne era ziua..o simpla raceala si o tuse a fost drama la noi!!singurul loc unde era mai linistit era pe malul marii asa ca am cumparat un pram special cu roti de 4X4 si ma plimbam ca nebuna vara sau iarna,soare sau ploaie cate 2 ore timp in care dormea..cum faceam coltul..ma rog plecam de pe plaja cum deschidea ochii la comanda..ma stie tot orasul de la atatea plimbari..
suntem si acum pe formula speciala,la pret redus costa lunar cateva sute de euro..nu as rezista singura dar noroc ca macar aici ma sustine tatal lui.restul e legat de cuvantul ala pe care il evit sa il scriu aici.

acum stiti povesea fetelor.am invidiat in sens bun fiecare mamica pe care o inatlneam si se plangea de colici si nopti nedormite sau mici pozne..ei bine eu si acum il hranesc in somn de doua ori noaptea ..asa am reusit sa il aduc la greutate normala.habar nu am ce inseamna sa dormi 3 ore neintrerupte de cand l-am nascut..dar a meritat si merita tot efortul..e leut si unul dificil asa mama asa fiu..
cam atat ca v-am innebunit.e ciudat cum si eu am facut printre picaturi la comanda cateva impletituri..lol..si prajituri,deh sa supravietuiesc vietii scumpe de pe aici..la noi in SA femeile sunt adevarate doamne nimeni nu coace sau tricoteaza..nici vorba asa ca eu sunt chiar o figura in peisaj.la toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Muffi, ce sa mai spun? cunosc oarecum situatia, nici mie nu mi-a fost usor, de ce sa mint? probabil ca nici sotului in contextul a ceea ce traim noi. Noi am avut noroc pana la urma. Insa din pacate se intampla si altfel, paradoxal, nu? Si in cazul sotului tau, nu ii caut scuze, insa se poate vorbi la el de o readaptare, copiii pe care ii mai are sunt mari cu copii la randul lor, pacat, nu te martirizezi deloc, intuiesc parti pe care nu le-am cunoscut datorita acelora pe care le cunosc prea bine si te cred ca ti-a fost imens de greu. Militaria e fix pix, pe langa. Partea buna e ca ai primit Darul, pe Nicholas si il ai langa tine, experientele astea grele cred eu ca creaza legaturi si mai speciale intre mama si copil, iar tie chiar dc nu a fost voluntar(cine e nebun sa isi doreasca sa treaca prin asa ceva cu copilul, departe de idealul ala cu statul in seslong cu el in brate) tot sirul asta de intamplari si trairi, sigur ti-a testat niste limite, sigur nici tu nu ti-ai imaginat cat de puternica poti fi, ai invatat din nou in hard way(Dumnezeu stie de ce pe tine te incearca asa, fiindca poti duce) ca poti face fata si ca mama cu brio la orice, orice ti s-ar putea ivi in cale...si asta si binele lui Nicholas sigur iti va da confort interior si bucurie.
Elenada, asteptam detalii
POgos si eu ti-am admirat copiii, sa fie santosi si tie mami sanatate, ca sunteti un picut incercati zilele astea
Pony, imi pare rau cu Raducu, noi te mai asteptam sa mai scrii, fie si ca sa-l parasti, cica functioneaza paratul pe forum Da-i calciu, normal, dc trebe-trebe. sanatate si lui si mai ales sa fie mancacios!
Alina, bafta cu adaptarea la cresa a lui Tefanel! Incearca sa nu te mai gandesti cum era fata la varsta lui, el e alt aluat, zmeuricesc Cand eu am acceptat ca e greu, parca mi s-a luat ceva din spinare si fac fata pupei categoric altfel si mai linistita.
Motana, pai numa fanii tzitzicilor sunt cu adevarat dedicati, sper insa ca pana la maaax doi ani. Mi-e si groaza sa ma gandesc la alt copil, pt ca dc trebuie sa reiau experienta alaptatului, nu sh dc sunt in stare sa mai duc atat si ar fi incorect dc acel bebe ar vrea sa nu-i ofer ceea ce i-am oferitsi pupei.
Giova, cand ma manca pe mine sa merg la Viena, am citit ca outletul P nu e mare branza, bine voi puteti sa vedeti la nemti centre comerciale, H&M, C&A sau mai stiu eu ce si atunci merita sa opriti un pic si la P, sa-l bifati. Mai e la Viena un centru comercial mare in zona de sud, dar nu mai am linkul si mai e mariahilfestrase, cu buticuri mai scumpicele, dar ma gandesc ca e perioada reducerilor.
gata, mai intru eu, mai incolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Muffi ce sa zic? nici nu stiu.....sa-ti dea DD putere sa-l poti creste pe Nikolai. Nu stiam ca e chiar asa situatia intre tine si "domnul sot".
Lucia e vorba de SCS din Viena, il stiu, suntem clienti fideli de cate ori putem, ca si la Parndorf. De acolo cumpar de la Mango foarte multe, articole sportive, mai un Geox si sotul de pe la Timberland, S oliver.
Elena pai daca e sambata, atunci cred ca trebuie sa vin cu amandoi, daca nu dorm cumva. ar fi super sa fie sotul acasa, ca sa-i plasez sa putem sta linistite la o poveste.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

lucia foarte misto steamerul ala...l-am trecut pe lista mea de dorinte

la noi e super soare si cald asa ca fugim juma de ora afara poate doarme mai mult la pranz si eu cu ea

_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si Anastasia Ioana (7 iulie 2009)

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanimi spune:

La multi ani fetelor! Sa aveti un an nemaipomenit, sa fiti sanatoase voi si cei dragi voua!

M-am trezit si eu ... dar noah, nu prea pot la calculator ziua ca Iarina vine si-mi spune "chidel" dupa care ma ia de mana sa "jucam" adica sa ne jucam. Seara, dinainte de Craciun si-a decalat foarte tare programul si ne culcam impreuna abia pe la 22:30 - 23, asa ca ... mai rarut pe aici.

La noi sarbatorile au trecut repede, a fost frumos, ca in povesti, cu lume multa, veselie, zapada (mai putin de Craciun) si toata lumea sanatoasa si in forma maxima. Ascultam inainte de Craciun radio si am avut asa o premonitie pe piesa Glorie Estefan "it's gonna be a Christmas to remember" - si chiar asa a fost. Dovada aci http://picasaweb.google.com/Iarinuca/ColindamColindamIarnaDecembrie2010#5558682306323261058

Iarinei ii plac mult colinzile; noi inca le cantam, la fel ca si Mos Craciun cu plete dalbe si Saniuta fuge. Si cand spun le cantam ... adica eu si Iarina, uneori ne acompaniaza si tati, dar Iarina e baza - stie unul, doua cuvinte la sfarsitul fiecarui vers. La fel si cantec de leagan. Nu am insistat, dar ea cerea sa le cant ca ii placeau si cred ca asa a invatat. Oricum , Ingerasul, pe care il spuneam in fiecare seara inca de cand era in burtica, am constat in noiembrie ca il stie (tot asa, finalul de vers).
Vorbeste muuuuult si multe, reproduce aproape orice, nu stalceste cuvintele (spre disperarea mea - mi se par deliciosi copii care stalcesc cuvintele si nu pricepi nimic) - ce mai ... un copil minune (da, stiu sunt modesta si obiectiva ). In schimb, nu este fun miscare - nu stie sa se ridice singura, sa coboare si sa urce singura trepte, e cam ... comoda.

Nu papa bine mancare, pe motiv de ... tzitzica
pe care o molfaie day and night, si cand gata cu una o cere "saia" adica si ailalta.
La noi ieri si azi a fost o vreme de zmeura, motiv de stat la greeeeu afara; ieri am fost la biserica si Iari canta "doamne milueste " la concurenta cu parintele.

Am citit mai pe verticala si chapeau pentru cele care recunosc stiluri. Io ... cred ca as recunoaste asa : pe Giova care e o dragutza si raspunde la absolut toata lumea, pe Lucialu pusa pe shotii, pe Solike daca vorbeste in versuri , pe Noce dupa sfaturile "sanatoase" si crecacam atat . Deci rusine mie!

Va dorim mult soare afara si in suflete!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanimi spune:

Muffi imi pare rau pentru micul leut, dar bine ca a trecut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

Buna fete!
Nu am apucat sa citesc mare lucru insa vreau sa ii raspund muffinutei. Tudor a inceput sa accepte un piure mai cu mici bucatele in el dandu-i un piure la borcanele, bio, de la Baby Love DM. Altceva cu bucatele nu accepta. Se ineca, de fapt scuipa. Asa ca i-am dat o data sau de 2 ori pe saptamana borcanelele astea de la DM (care chiar au gust de manacare) si in rest piureul facut de mine si sticksuri sau orice altceva ii mai dadeam in manuta, sa mai mestece. Cu timpul piureul facut de mine am inceput sa-l las mai cu bucatele si mai moale si de cand i-a dat bine prima maseluta, adica de vreo saptamana, mesteca si inghite de toate, inclusiv bucatele de carnita, aseara chiar si snitel a mancat. Nu ca ar mesteca el foarte bine cu o singura masea, doar ma agat temporal de asta. Toata treaba asta cu trecutul de la piure fin la bucatele s-a facut in decurs de o luna. Doar atunci a acceptat el. Acum simt ca m-am mai relaxat si eu, ca prea faceam inca mancare de bebei. Dar sa stii ca noi diversificarea, in adevaratul sens al cuvantului, a inceput-o pe la 10 luni. Pana atunci nu a vrut nimic in afara de tzitzi, pe care o iubeste si acum.
Imi pare rau ca v-ati cinuit asa, a mai fost si Ericelul de alinutza, care a avut ceva de genul. Poate te mai lamureste si ea.
Sper sa va reveniti si sa manance si leutul ca sa nu mai fii stresata.
Pup! Citesc din urma si revin

Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006) si de Tudor Petru (22.07.2009)
"Fara familie, omul pe pamant e ca o frunza care tremura in vant..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Fetele,multumesc pt suport dar mama nu e bine...
Sunt distrusa,am sufletul facut in bucati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Alina of....sa-ti dea DD mult curaj si putere si mamei tale multa forta sa poata lupta cu aceatsa grea boala.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput