Fluturasi de martie-aprilie 2011 (120)
Raspunsuri - Pagina 14
Happiness_4_us spune:
Pisuc, si mie mi s- a parut extraordinar ce asigura CBC, mai ales ca noi nu locuim in Ro. Danezi sunt mai zgarciti ca natie, si stiu bine ce zic, ca la serv lucram mult cu ei.![]()
Mamica fluturasului Andrei si
34+
Maria
bulina_mica spune:
Lavi scuze de intarzierea raspunsului, dar eu reusesc sa intru destul de rar, datorita serviciului. La farmacia Dona astept raspunsul cu tampoanele, daca ne aduc ei aici in centru. Costa 13-15 ron.
Din alea din care ai postat tu de pe net si de care si-a luat Simona aveau acolo in centru(Hartman).
Mandreac eu papam foarte sarat inainte si nu ma umflam deloc. De ieri am mancat mai nesarat si vad ca e un pic mai bine. Eu am sperat ca scap de aceste neplaceri ale sarcinii.
Speranta felicitari pentru bebele grasunel!
Merg sa citesc din urma si mai revin.
tuturor burticilor.
Gravidutza fericita 34 cu 
strumphitza spune:
Trezireeeaaaaaaaaaaaa!!! 

Hai, ce faceti burtici? Toata lumea nani nani inca ?
Buna dimineata !!! ![]()
Ochisorii mari si fuguta la baie si spalat pe fata cu apa rece sa va treziti
Uite cine vorbeste
, eu care am mai aveam oleaca si luam si patu` dupa mine
dar nu am mai putut dormi si m-am ridicat decat sa clocesc ouale in pat
M-am trezit la 6 cand a plecat Nick si de acum stau ca huhureaza singura prin casa
mai misca bubulina din cand in cand , ma mai joc cu ea , o mangai... si ea ma shuteaza si imi raspunde ! 

Hai va las un cappuccino sau cafea , sau poate un ceai daca doriti

_
Mind the Bump!
29+
Sophia Nicole
dorinut@ spune:
Neata Strumphy ![]()
Si eu m-am trezit de pe la 7 dar am mai facut una alta pana a plecat sotul la job.
Speranta ma bucur ca bebe e bine si te-ai linistit 
Viss burta ta e mare nu e mica si locul la tine e cam mic sa-i mai simti asa tare. Am citit undeva ca la gemeni uterul la 28s e la fel ca un uter de 40s la o sarcina unica, deci iti dai seama. Nu te mai gandi aiurea te rog si scoate din cap gandurile negre, da? Vreau gandire pozitiva 
Anaxena si eu am inceput sa citesc la fel ca tine la odiseea celalata ma uit cam la cate saptamani au nascut fetele si ce greutate au bebicii, incerc sa evit lucrurile care ma afecteaza pentru ca stiu cumsunt
..
Yasmy azi promit sa pun pozica cu burtica 
Legat de actualizarea listei cu spitalul si dr, in afara de fetele existente in lista de tel, am primit doar doua PM-uri...vad ca nu sunt prea multe doritoare. Astazi o sa actualizez lista cu ce am pana acum.
Pup toate burticile si sa avem doar ganduri pozitive 

------------------------------------------------------------------------------------------
33 cu Edutu mic si zglobiu
- Eduard Gabriel 
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen 
AMR - 6 saptamani!
Ana-Maria
roxy_s spune:
neata burticute
viss tu ai burta mica......? ai burta chiar mareee
si asa este cum zice dorinut, nu mai au asa loc mult bebeii.

strumphitza tu la ora asta esti treaza? ![]()
![]()

happiness 
cred ca totusi o sa-mi fac eu tampoanele, m-am hotarat...cred![]()
ca tot mai bune sunt astea facute.
catank cata munca pe capul tau, mai poti? ma bucur ca sunteti bine si tu si bebelina.

merg sa-mi pregatesc micul dejun

toate burticutele.
S-a intamplat minunea mult asteptata
34+
AMR 5 sapt!!!

madutza_bra spune:
neata fetele!
v-am mai citi si aseara, dar dupa vestile rele nu am mai putut sa postez nimic...
viss, sa sti ca si mie mi se intampla asta si ma gandeam si eu dc e ok, uneori nu mai simt miscarea bebelinei decat daca sunt cu mana pe burta. Poate s-a obisnuit corpul cu miscarile ei si le simt doar pe cele mai puternice...
catank, 

nu mai stiu ce vroiam sa scriu...mi-am dat seama ca ca am uitat sa cumpar masuta de infasat
, din aia care se pune pe patut 
azi nu stiu ce vreau sa fac... va pupic 

Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian Andrei-29.12.2008 si acum
34+ cu
Catalina Ioana
AMR 5 sapt 
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
madutza_bra spune:
dorinut@, mi-a trimis mie clabut si am trecut-o deja. Cine doreste poate sa spuna si mai tarziu, nu?
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
34+ cu
Catalina Ioana
AMR 5 sapt 
Poze
dorinut@ spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui madutza_bra dorinut@, mi-a trimis mie clabut si am trecut-o deja. Cice doreste poate sa spuna si mai tarziu, nu? Povestea nasterii Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 34+ cu Catalina IoanaAMR 5 sapt ![]() Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png |
Da mada normal, pai o sa pun si eu si la restul mai completam pe parcurs
------------------------------------------------------------------------------------------
33+ cu Edutu mic si zglobiu
- Eduard Gabriel 
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen

AMR - 6 saptamani!
Ana-Maria
strumphitza spune:
Vai..eu trebuie ssa imi pun AMR azi ?
da emoticon de ala care-si roade unghiile nu au astia aici ?
cu ocazia asta mi-as face si manichiura ![]()
numa cu oja ramane sa le mai fac
Nu imi vine sa cred
mai e asa putin... dar parca emotiile cresc in intensitate si se inmultesc...si burtica parca mi s-a mai bombat zilele astea, nu stiu cum sa spun, dar pana acum era mai rotunda in partea de jos , acum parca s-a ridicat si e mai umflatica sus sub tzitzi si o simt si pe bubu mai sus , inainte numa pe jos cotrobaia, acum ma cauat la tzitzi ![]()

Am crezut ca sunt eu paranoia si l-am intrebat si pe Nick aseara si cica da, ca a vazut si el de vreo 2 zile ca e mai ridicat si bombata burtica , deci inca nu am luat-o razna de tot 
![]()
Mi-am baut cafeaua si am papat cativa biscuiti si nu stiu ce sa fac , ar trebui sa ma pun serios pe impletit sa termin paturica, ca ma intind cu ea de asa d emult timp
acusi cred ca 2 luni sau poate mai mult, dar cu toate sarbatorile , am pierdut o gramada de timp
iaca ce scuza faina mi-am gasit sa imi scot camasa curata ![]()
![]()
Roxy, nu am spus ca de la ora 6 ora mea sunt treaza?
deci ora 8 ora Ro, o sa trag un pui de nani la pranz daca mi-o fi somn prea tare, nu stiu de ce nu mai pot dormi dupa ce ma trezesc cand ii suna lui Nick alarma sa se duca la munca , un ochi un mai inchid
si stau si ma invart prin pat si daca vad ca nu mai adorm la loc , ma ridic ca doar n-oi sta acolo pana la amiaza 
Dorinut@, gata bagajelul pentru spital ?
Nu mai ai nici tu mult si ai marea intalnire cu bebe Edutu
Viss, cred ca vorbim de 2 PM uri diferite, la mine imi apare ca si cum inca nu l-ai vazut, deci mai cauta si vezi poate mai gasesti un PM de la mine de acum 2 zile
Nu-ti mai fa griji de bebici si burtica mica si restu ce tot spui tu acolo, sunt bine buburuzele, mai au si ei zile cand se odihnesc , sa creasca mari si sa fie fresh la marea intalnire cu mami 
Te pup si gandeste pozitiv!

_
Mind the Bump!
29+
Sophia Nicole
madutza_bra spune:
Simo, parca intreba de amenajari interioare. Pe site-ul www.incasa.ro/Tendintele_anului_2011_in_designul_interior_5890_588_1.html" target="_blank">asta te-ai uitat?
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
34+ cu
Catalina Ioana
AMR 5 sapt 
Poze