Darius-are nevoie de noi!!!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ailioaie spune:

va multumesc din suflet pentru sfaturi o sa las aici adresa de e-mail...ailioaieliviu@yhoo.com,am citit e-mailul de la Camy,dar sincera sa fiu nu inteleg mare lucru ce nu stiu eu e cui trebuie sa trimit confirmarile ,inteleg ca trebuie sa le trimit lunar dar cui??sunt eu mai grea de cap cred ori e prea complicat pentru mine nustiu oricum unde nu inteleg o sa intreb sper sa nu se supere nimeni .......Camy iti multumesc ,stiu ca esti foarte ocupata si totusi ne ajuti si pe noi ......Anca multumesc pentru tot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca16 spune:

Ana, ce ti-am scris eu ieri ai inteles? Acolo ti-am explicat cum e cu confirmarile. Nu stiu, poate nu am explicat eu bine. Confirmari vei face cand iti vor intra bani in cont de la produsele pt darius vandute in bazar. Eu raman la parerea mea ca mai bine o sa intelegi cand va fi un caz concret. Atunci o sa iti spun din nou, daca vrei, ce trebuie sa faci.Repet,acum nu ai ce sa confirmi pt ca nu s-a vandut nici un produs din bazar pt Darius. Da click pe linkul ce ti-l pun mai jos ca sa vezi produsele care sunt pt Darius in vanzare. Uita-te ca acolo pe coloana unde scrie sus "Oferte" , la care scrie 1 inseamna ca e o oferta, la care e - inseamna ca nu liciteaza nimeni.Pe coloana unde scrie sus "Se incheie" poti sa vezi cat mai dureaza licitatia. Deci inca nu s-a incheiat nici una din licitatii, mai dureaza aprox o zi pana sa fie produse vandute pt el si inca cateva zile pana cand banii pe produsele vandute sa ajunga la tine in cont. Abia atunci vor fi necesare confirmari. Cumparatorul are termen de depunere a banilor 30 de zile, altfel produsul/produsele se repune/repun in vanzare.

link produse Darius

Orice intrebare ai, te ajut cu placere.Am sa am rabdare pana intelegi.
Camy .
Va pup fetelor

Mamica de Razvan (24.05.2010)
www.sos-animale.ro" target="_blank">adopta un catelus
poti ajuta si tu
Nu exista un loc mai bun decat AICI. Cand notiunea ta despre ACOLO a devenit un AICI vei obtine imediat un alt ACOLO care, din nou, va arata mai bine decat AICI.

Mergi la inceput

Aha acum am inteles multumesc mult

Mergi la inceput

Buna tuturor ,vreau sa va zic ca Darius este bine ,daca nu ar fi nenorocitul de diagnostic nici nu as zice ca e un copil cu asemenea probleme de sanatate ,atat doar ca nu prea doarme noaptea si nu prea mananca,nu stiu daca e din cauza inimioarei ,vreau sa va zic ,ca se culca la 1-2 noaptea si se trezeste la 10-11 dimineata ,de mancat il santajez sa manance cate putin ,dar o sa va mai zic ceva .........poate nu radeti de mine dar il mai alaptez ,oare sa fie si asta cauza ca nu mananca??????nustiu ,dar nici nu stiu cum sa fac sa il intarc.........ar trebui sa plec de acasa si el nu sta o ora fara mine oricum zic eu ca asta nu e prea important ,dar am vrut sa va zic asa poate o sa ne cunoastem mai bine.......eu nu sunt prea vorbareata si nici nu imi place sa vb de mine ........din pacate oamenii cu care m-am intalnit in decursul vietii mele m-au facut sa nu am incredere in nimeni si sa cred ca nu exista prieteni .........dar asta e o alta poveste care nu are importanta .........aici am intalnit persoane care m-au facut sa vad ca exista si oameni cu suflet si o sa multumesc din nou :Camy care este o persoana absolut minunata pt ca ne-a ajutat ,Anyvovcu o persoana minunata si draguta care a avut numai cuvinte bune ,Andreea As care desi trece prin ce trece ,a avut curajul sa ma indrume si sa imi dea sfaturi Anca16 iti multumesc pt rabdarea ta si pt sfaturi .........si tuturor celor care imi scriu si imi dau un sfat si o vorba buna......va multumesc din inima tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea_AS spune:

Ana, poate gresesc, insa dupa operatie cred ca nu va mai suge de la san. Este minunat ca ai putut sa il alaptezi atat de mult. Vei vedea ce efecte benefice pe termen lung vor fi. Eu cred ca atunci cand va intoarceti de la operatie, aceasta problema va fi rezolvata.

Tine-ne la curent cu evolutia lui Darius si va doresc sa plecati cat mai curand posibil la operatie. Fiecare minut si clipa conteaza pentru dezvoltarea lui ulterioara.

Sanatate si va doresc ca in aceasta primavara copilasul vostru sa scape de aceasta suferinta si sa aiba loc interventia chirurgicala.

Mergi la inceput

buna Andreea ,i noi speram sa mergem cat mai repedela operatie,am citit linkurilecare le-au lasat fetele de pe "malformatii cardiace" sunt informatii interesane multumesc mult

Mergi la inceput

Buna tuturor ,Darius e bine slava Domnului ,nu se simte rau ,astazi a fost putin afara pentru ca a fost caldut ,s-a plimbat cu rolele si cu bicicleta ,a fost asa de fericit ,mi se umple inima cand il vad fericit de parca nimic nu umbreste sanatatea lui ............dar din pacate nu e asa ,a jucat si putin fotbal cu prietenii lui ce sa va zic a fost o zi plina pentru el chiar daca au fost numai cateva ore,se saturase sa stea in casa ........acum doarme asa de linistit si de frumos..........va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca16 spune:

Ana, ma bucur mult ca Darius se simte bine si poate sa guste putin din jocurile si bucuriile copilariei.

Legat de intarcat nu stiu ce sfat sa iti dau, eu am alaptat doar 6 saptamani din pacate.Doctorii ce spun de lipsa poftei de mancare? poate e din cauza problemelor lui de sanatate.

pupici

Mamica de Razvan (24.05.2010)
www.sos-animale.ro" target="_blank">adopta un catelus
poti ajuta si tu
Nu exista un loc mai bun decat AICI. Cand notiunea ta despre ACOLO a devenit un AICI vei obtine imediat un alt ACOLO care, din nou, va arata mai bine decat AICI.

Mergi la inceput

Anca doctorii care l-au vazut pe Darius ,ma refer in special cei da aici de la noi adica Dorohoi ,au cam dat din umeri ,mi-au tot prescris vitamine si iar vitamine dar degeaba ,imi tot zic sa il intarc si dupa o sa manance ,ca cica el se lasa in baza laptelui de la san si de aceea nu mananca ,dar doctorul Alin Nicolesc mi-a zis ca am facut bine ca l-am alaptat paana acum ,pt ca i-am creeat imunitate datorita laptelui matern ,si vreau sa zic ca inca am lapte chiar daca nu e prea mult dar e ,acum o sa vedem cat mai merge asa ,ca sincer tare as vrea sa il intarc ,pt ca imi vine si mie cam greu trebuie sa stau in permanenta cu el .......in sfarsit asta e cea mai mica problema a noastra ,sper eu ca o sa reusesc sa il intar dupa cum zice Andreea dupa operatie va pup pe toate si va urez multa sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea_AS spune:

Ana, ma bucur tare ca Darius zburda si joaca si un pic de fotbal.

Referitor la mancare, pot sa iti spun asa si tragi tu concluziile: Andreiutul meu inainte de operatie manca putin si des, iar dupa operatie, cantitatea de mancare a urcat, insa nu manca atat cat mananca in mod normal un copil la varsta lui. Important este sa manance, fara a fi fortat. Incearca ca tot ce ii oferi sa fie cat mai natural si mai plin de vitamine. Incearca sa ii faci un orar - 5 mese pe zi, sa nu ii lipseasca laptele, carnea, branza, fructele si legumele. Banuiesc ca locuiesti la curte, iar daca da, cred ca este o Binecuvantare pentru ca ai totul pus de tine.

Stiu copilasi care dupa operatie au prins in greutate, dar cantitatea de mancare nu a urcat vertiginos. Organismul lui stie de ce are nevoie.

Pana cand il intarci, mananca si tu extrem de bine, pentru ca ii transmiti si lui tot si asa cum ti-a spus si doctorul, l-ai ajutat si il ajuti enorm de mult. Nicio vitamina si niciun supliment nu ii fortifica organismul mai bine ca lapticul tau.

Sanatate si asteptam vesti despre voi, abia astept acea zi mare in care are loc interventia.

Mergi la inceput