Darius-are nevoie de noi!!!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andreea_AS spune:

buna Ana..
A venit parola...sper sa functioneze.

In ce stadiu sunteti? Ati luat legatura cu dr. din bucuresti? dar cel din germania? cand aveti programate consulturile in bucursti si bad oyenhausen?

Ai mai luat legatura cu Alex Popa de la Inima Copiilor? Pe mine m-a ajutat foarte mult....cu plecarea lui Andreiutul meu..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

intram cred ca azi si la bazar, am vb cu Alexandrina, va rog mult, intrati si dpuneti-mi daca merge brd net.
Pe langa asta, sper ca stiti ce aveti de facut, v-am rugat sa urmriti bazrul, sa vedeti cum functioneaza.

De azi trebuie sa fiti mult mai activi pe forum, atat la acest subiect, cat si la bazar. Urmriti atenti cine ce doreste sa cumpere, urmriti incasarile si FCETI CONFIRMRILE LA TIMP!!!!

V-am mai spus la telefon sa cautati lucruri ale lui Darius care sunt in stare buna si foarte buna, jucarii, de-ale voastre...faceti poze si le puneti la bazar....

Va rog f mutlt sa urmriti bazarul si sa nu uitati de confirmari!

Daca mai aveti neclaritati, intrebari, va rog sa scrieti, dar repede daca vreti sa merga treaba...
Sper din suflet ca v-ati documentt cum merge bazarul, de mult v-am spus sa urmriti...si azi sa puneti pozele

Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andreea_AS

buna Ana..
A venit parola...sper sa functioneze.

In ce stadiu sunteti? Ati luat legatura cu dr. din bucuresti? dar cel din germania? cand aveti programate consulturile in bucursti si bad oyenhausen?

Ai mai luat legatura cu Alex Popa de la Inima Copiilor? Pe mine m-a ajutat foarte mult....cu plecarea lui Andreiutul meu..

s-a mai pus intrebarea asta...ati reusit sa vorbiti cu cineva de acolo????
incercati sa fiti mai vorbareti v rog!!

Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailioaie spune:

Buna Andreea ,eu am mai scris ca am vb cu domnul Alex Popa la Bucuresti nu o sa mergem ,o sa mergem direct in Germania,dar inca nu stim cand ,ne trebuie si cativa bani pt a pleca noi incercam din toate puterile sa rezolvam cat mai repede

Mergi la inceput

Camy merge brd net ,in legatura cu lucruri de ale noastre sau ale lui Darius nu avem ,eu cum nu ii mai vin le dau ca sunt atatia copii sarmani aici la noi am vazut cam,cum functioneaza bazarul si o sa confirm toate intarile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca16 spune:

Am pastrat eu cateva produse pe Darius, asteptam sa fie introdus cazul.

Mamica de Razvan (24.05.2010)
www.sos-animale.ro" target="_blank">adopta un catelus
poti ajuta si tu
Nu exista un loc mai bun decat AICI. Cand notiunea ta despre ACOLO a devenit un AICI vei obtine imediat un alt ACOLO care, din nou, va arata mai bine decat AICI.

Mergi la inceput

Multumesc mult Anca

Mergi la inceput

Draga mea Ana,
Inteleg ca nu mergeti cu ajutorul Dlui Alex Popa, insa este o varianta ce ar trebui sa o aveti in vedere.
Pe de alta parte, trebuie sa stiti ca nu aveti cum sa plecati asa...ca la plimbare la clinica din Bad Oyenhausen, pentru ca toate costa. De la avion la tren in Germania, la sederea voastra acolo si culminand cu controlul medical si operatia in sine - daca este nevoie de ea. Sunt ceva pasi de urmat, unii mai grei - altii mai usori - si trebuie sa aveti nervii tari. Acum ce pot sa va spun este sa nu amanati aceasta plecare, si sa ascultati sfaturile doctorilor din Bucuresti si din Bad Oyenhausen. Asa cum iti spuneam si in postarile trecute, incearca sa folosesti siteul dedicat acestor probleme, pentru ca sunt multe chestiuni logistice ce iti mananca nervii. Eu pot sa iti spun ca la mine a fost foarte rapid totul si nu am avut timp sa gandesc unde merg, ce fac si cum ajung. Am avut noroc cu dl Alex Popa care m-a ajutat cu rezervari de avioane- pentru ca noi am mers cu escala, cu ambulanta din Hannover- pentru ca Andreiutul meu era in stare foarte foarte grava. Asa ca vineri am aflat si vineri noaptea eram in avion spre Frankfurt. Voi aveti ceva timp la dispozitie, asa ca puteti lua inclusiv biletele de avion mai ieftine. Eu ma tot uit acum pentru vreau sa merg la Dortmund in mai si biletele sunt ~400 lei/pers daca vreau sa imi iau dus -intors cu wizz air. Acum nu puteti sa faceti nimic in sensul asta(rezervari, plati etc), pana nu aveti scrisoare de aceeptare din partea clinicii. Sper ca citesti acel forum unde sunt multe mamici care au ajuns in Bad Oyenhausen si ceea ce nu intelegi, poti sa intrebi. Fetele vor sari sa te ajute cu o vorba buna, cu un sfat. Inteleg ca aici se face campania de strangere de fonduri, dar e bine sa ne spuneti si in ce stadiu sunteti...Eu te pot ajuta cu multe informatii - insa, tinand cont ca eu am plecat in reegim de urgenta, nu stiu etapele premergatoare.
Nu ezita sa ma contactezi pe PM si te ajut. Daca e nevoie, iti dau si nr meu de telefon si ne auzim, pentru a facilita comunicarea.

Sanatate si te rugam sa ne tii la curent cu evolutia lucrurilor.
Andreeea

Mergi la inceput

Andreea eu iti las nr meu de telefon aici cand o sa ai timp da-mi un beep si te sun ,si vb la tel ,eu acum trebuie sa plec putin de acasa ,vb la telefon cand o sa ai tu timp 0743221530 toate cele bune si iti multumesc din suflet pentru interesul tau

Mergi la inceput

Buna Ana.
Ne auzim maine dupa ora 17...cand ma mai eliberez si eu. pana atunci sa pregatesti intrebari care te intereseaza.

Sanatate va doresc si numai bine lui Darius.
Andreea

Mergi la inceput