Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (72)
Raspunsuri - Pagina 9
Diana_Eva spune:
Daca tot bantui pin aeroport macar sa fiu prima care va scrie azi:
La multi ani Iulia Alexandra! mai las-o pe mami a ta sa ma vina pe la noi!
Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)
bumblebee spune:
Neata!
Iulia Alexandra de Otilia Ce mai faceti, fetelor?
Al meu are o energie, habar n-am de unde, ca doarme parca-i cronometrat, ora si foiala/maraiala, trage de niste jucarii parca ar vrea sa le dezasambleze...
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 5
Primul meu Craciun!
sorina_goga spune:
neata fetele si de la noi! eu is treaza de a 6.30, am hranit maimutza, mi-am pregatit toate ptblat si acum nu mai am somn. M-as fi apucat sa coc acel blat dar am uitat sa cumpar hartie de copt. Asa ca sta si frec menta pana se trzeste de to maimutzica si sotul si am zis macar sa va salut pe voi. O zi superba!!!
mami fericita de mamutzica Bogdan-Andrei
13 iulie 2010
ramonasin spune:
Buna dimineata delfinariu,
LML pentru Iulia Alexandra de Otiliav Sa cresti mare,sa fii cuminte si frumoasa!
Noi am avut o noapte fara treziri acum am trezit-o eu sa pape ca m-am speriat, sper sa o tina tot asa ca parca ma simt si eu mai om,parca nici nu mai am asa cearcane azi.
O zi frumoasa fetelor si voua delfinasilor
Ramona,mami fericita de Daria-Cristina
crispro spune:
Neata! Raportez o noapte nu tocmai roz, cu maxim 3 ore legate, si in rest treziri cam la o ora... nu-i bai..nici nu ma simt tare obosita, asta cred ca datorita somnului bun de dinainte...
Mycya, Cris, LA multi ani si un an nou plin de bucurii si impliniri, cu multa sanatate, cu copilasi cuminti si fericiti, si voi cu multa putere si rabdare!
Diana, io abia astept sa ajungi inapoi la tine .... ca poate asa ne mai pui si tu vreo 2 poze cu Eva... ca nu am mai vazut-o de mult...
Ramona, bravo pt somnicul luuung al Dariei, sa o tina tot asa!!!
La multi ani Iulia grasunica de Otilia!!! Sa cresti mare si sanatoasa!!!
Rodi, ia zi, ai dormit ceva?
Cris, cum e cu diversificarea? cu mofturi?
Ilinca, deci tu faci un pic de pauza, nu? Of, sper sa fie un pofticios si un mancacios Victor!
Am bagat la cuptor mar si para, am taiat cioco, merg sa halesc...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
Sa-l ajutam pe Alex
rodyka spune:
buna dimineata, delfinariu
Iulia Alexandra de Otilia. mami, greu cu trei domnisoare, nu? sanatoase sa fiti
Isa 2011
delfinasul Hannah Isabela 2010(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
adrianaBuc spune:
neataaaa
Rodi, esti mai bine dispusa azi?
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010
Are mami fata frumoasa cu 2 dintisori
ilinca79 spune:
Buna dimineata de la Cluj,
e o vreme oribila afara, dar azi sunt mai matinala ca mi-am amintit ca am uitat haine in masina aseara. Asa ca m-am mobilizat si m-am ridicat din pat inainte sa se trezeasca Victor.
La multe lunite Iulia! Sa fii sanatoasa si cuminte si trimite-o pe mami putin pe forum sa ne dea de veste ce mai faceti!
Cristina, da pana luni nu-i mai dau nimic sa pape in sensul de mancare pasata cu lingurita. Ca de ex. ieri dupa-masa i-am dat mandarina felii sa le suga si asa ii plac de numa. Bine ca i le luam repede, cand incepea sa rupa coaja, nu cumva sa se inece, da asa cu placere molfaia la ele. Io nu stiu ce are copilul asta cu lingurita
Bambo, bine ca ati ajuns acasa.
Diana, sper ca ati aterizat cu bine.
Sorina, ce harnica esti de dimineata. Asteptam sa gustam virtual si noi o felie de tort
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
sorina_goga spune:
Iulia Alexandra de Otilia
Imaya va servesc cu multa placere, numai sa iasa bun
mami fericita de mamutzica Bogdan-Andrei
13 iulie 2010
rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crispro Rodi, ia zi, ai dormit ceva? |
tu, dar asta chestie parca e in bataie de joc!!! Isa a dormit ca la carte, a papat si am pus-o in patutul ei fara alte comentarii, a adormit rapid! dar eu am mai stat sa-i termin paturica, mai am de facut doar volanasul si sa-l cos... si ma uitam si la un film pe protv (cred ca era reluare de peste zi) si m-a prins un pic actiunea, doar ca am ratat chiar finalul (poate vreo 5 min) ca nu a mai mers protv . m-am bagat in patic la 1, dar la 1.30 am renuntat, m-am mutat la Maria cu interfonul dupa mine, ca tati sforaia de zgaltaia peretii si, cu toate remediile incercate, e la fel - sau mai rau!! . am dormit cam stramb pana la 7, mi-am dat drumul la apa sa fac o baie si mi s-a terminat butelia , tre sa astept pana la 9.30 cand imi aduce alta...
numai bine o sa se trezeasca Isa, papam si mergem la masaj iar, azi o sa ma bucur mai mult ca oricand...
Isa 2011
delfinasul Hannah Isabela 2010(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)