Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (72)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui ochidut

Rodyka, in ce loc minunat poti sa traiesti si ce frumos o sa imbatranesti. Zau daca nu, cand ii vad pe batraneii astia pe aici cum se plimba ei linistiti si isi beau cate o cafeluta.....alta viata nu ca la noi. Concluzia: esti o norocoasa ca stai in zona asta! Clar te invidiem. Maine plecam din Malaga, ne oprim la Nerja sa vizitam si apoi daca ne oprim si pe la tine iti dau mesaj cand plecam din Nerja sau te sun direct, sa vdem daca ai cateva minute libere, ca apoi plecam spre Granada.

asa e, e un colt de rai , m-am indragostit de locul asta din prima...
poate mai intri sa citesti... sau daca e sa vb la tel, ne intelegem. eu in Granada ajung in mai putin de o ora, ne putem intalni oriunde, eventual chiar cand sunteti in drum si va e mai aproape... pe mine nu ma deranjeaza sa ma deplasez

sa aveti o vacanta placuta in continuare!! si ma bucur ca te-ai linistit in privinta Larisei, ti-am spus eu ca o sa fie bine

Isa 2011

delfinasul Hannah Isabela 2010(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Tina, sanatate multa lui Raducu!!!

Diana, oare de ce nu vrea Eva lp? Ca ea merru a fost papacioasa si mereu hranita mixt. Deci stie ce e bibe...

O noapte ca pe vremuri, cu treziri, plansete si nesomn... Si sotul sforaie. Acum sunt la Vlad in camera, se tot foieste....

Oana, nu am apucat inca sa verific aplicatia cu interfonul, ca nu apuc nimic sa fac. Ieri in prima lui tura de somn am facut dus, in a doua tura am sters praful, si in a treia am mancat . Iar peste zi cand e treaz vrea atentie mzxima... Ceva sigur il doare, ori gingiile( daca ii dau degetul meu in gurita ii place sa muste tare) , ori ceva legat de diverdificare... As crede ca e prima varianta, ca diversif am inceput-o de o luna... Tre sa ii dau si eu chamomilla.

Imcerc sa mai dorm un pic...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Neata dragelor

LA MULTI ANI LETI SI RADUCU!!! sa fiti sanatosi!!

CARMEN
multi -ici pentru Leti sa scape de bubita , asteptam poze, ce bine ca a fost frumos in concediu!!

DIANA sa nu uit, chiar daca ai inceput diversificarea, pune-o la san dupa fiecare masa, ca sa ai mai mult lapte!!!

OCHIDUT
asteptam vesti din concediu, ce bine imi pare ca va distrati! nu ti-am mai zis, credeam ca ai plecat deja, cand a auzit-o Andrei pe Larisa cum rade a inceput si el sa rada! ii place si de Larisa si de Iza, ce ne facem?

TINA
multa sanatate lui Raducu!!! sa ii dai ceva de imunitate, Imunobaby cum merge cu mutatul?

CRIS
lasa ca isi revine Vladut, poate il deranjeaza alti dintisori, ai vazut ca poate fi cuminte

sa va zic ca....ANDREI A FACUT PRIMUL KK LA OLITA!!!

nu mai stiu ce voiam sa zic

mami fericita de nazdravanul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul_aug2010 spune:

Capitol nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanti spune:

Rodyka ai o printesa superba

Racusor felicitari pt olita, din experienta mea cu primul este important sa ii punem de mici sa se obisnuiasca cu olita

Mergi la inceput