Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (72)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mycya

Felicitari Vladut de Crispro pentru castigarea concursului de pe FB .

Mami de Andra Maria 02.08.2010

a castigat Vladut? yuupppii!!! abia astept sa ne spui ce iti zice Cris

mami fericita de nazdravanul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Citat:
citat din mesajul lui sorina_goga

Multumesc fetele de urari pt sot eu inca sunt in pregatiri, maine e petrecerea dar astazi fac de toate.

mami fericita de mamutzica Bogdan-Andrei
13 iulie 2010

La multi Ani sotului tau!

Matei - luna a 6-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

LA MULTI ANI!!!

mami fericita de nazdravanul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Citat:
citat din mesajul lui ramonavlas

katalina, multumesc frumos pentru articole. Ma pun pe citit. Raisa a adormit la mine in brate, o pasez imediat.

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

150 gr din prima zi e cam mult ...nu cred ca va mica mititica atat

cum zicea si Kata, medicul de familie nu este pediatru
ia vezi ce scrie pe parafa

mult succes, ca zau ca e complicat

Matei - luna a 6-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Si eu am zis ca e f mult pt prima data. Si oare cum sa fac? Sa- i pasez jumate din morcov, patrunjel si cartof si sa pun din zeama pana devine o supa crema?
Chiar o sa ma uit ce scrie pe parafa. Noi ne intelegem f bine cu ea, ea m-a urmarit si in sarcina, am vazut multi capii pe la ea, insa intr-adevar nu bebelushi, insa am auzit-o de f multe ori vorbind la telefon cu mamici de bebelushi, le dadea sfaturi. Probabil e asa cum zice Katalina, o fi de moda veche, stiu ca la baza e medic pediatru. O sa cercetez. Oare sa merg la altcineva?
Oana, tu la cine umbli? Apropo, m-am intalnit azi cu maica-ta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Rody - nu stiu ce sa-i mai dau - marul o constipa putin de aia am dat para - m-am gandit ca si morcovul constipa, si branzica si marul ... si asa noi ieseam afara la 2 zile. Macar de cand ne diversificam facem zilnic kk si consistenta buna.
In plus nu as baga nimic nou si asa sunt destule pentru cele 3 zile de cand am inceput. Noroc ca testasem marul, para si morcovul inainte in safe feeder. Oricum cantitatile sunt mari pentru 3 zile dar pot sa o las nemnacata? Cereale la cate kg are nu e bine sa-i dau...

E as de dragalasa cand papa - ea primeste 2 lingurite - fiecare in cate o mana casa nu aiba cum sa ma prinda de maini sau de castronel iar eu una. E incantata cat zgomot poate face cu ele. Azi a reusit chiar sa le bage in gura. Papa tot chiar mai vrea dea aia mai ii dau san sa o pacalesc sa uite. Oricum mare lucru in sani nu cred ca mai e. Doar dimineata (cand apuc sa dorm) mai sunt plini.

Asa urla de ceva vreme cand vreau sa-i dau LP. De aia am si facut diversificarea asta urgenta - prefera sa stea nemancata decat sa pape LP. Am schimbat si LP azi, am schimbat bibe(vreo 5) ... nu mai stiu ce sa fac. Ea nu era agitata inainte de masa - s-a enevat dupa ce a supt din bibe.
La masa de la 17 i-am dat san ca sa o adorm - era obosita se freca la ochisorii. In 5 minute a adormit. A fost o zi grea azi si pentru ea.

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Am gasit un bilet de trimitere de la doctorita asta. Pe parafa scrie medic primar MG (asta ma gandesc ca e medic generalist?)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

medic primar medicina generala

noi fortat am ajuns sa papam 100 si ceva din prima si a fost ok - nu te mai stresa poate ca nici nu va papa copilul atat.

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Inca are treziri tot la 40 de min. Si musai luat in brate ca sa ii treaca... Of, ce nu imi place...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

M-am uitat la Stapanul Inelelor, tare mult imi place trilogia asta. M-as uita in continuu.
Eu sunt doar cu Raul acasa, Cosmin e plecat la o sedinta, si nu-mi vine sa ma culc. E prima data cand raman doar cu el si mi-e teama sa inchid lumina. Inca din astea nu am mai facut...mie imi placea singura, nu ma certam cu nimeni pe calc, pe tv, etc, dar acum nu-mi mai place.
Carmen, gata vacanta? Saracuta Leti... sa-i treaca necazul.
Crispro, felicitari!! DE abia astept sa ne povestesti cum a fost la Cj.
Bamboletta, nu mai stiu daca ti-am scris ce ma bucur ca ati ajuns acasa si David e bine...
Rody, Isa e o frumoasa si o scumpa...( na, dar stiai, la cat ti-am tot repetat toate de aici)
Oana, eu nu masor niciodata cat ii dau de mancare. Doar laptele stiu cat mananca. Restul, ii fac mai mult si el papa cat vrea. Cand nu mai vrea, nu mai deschide gurita . Nu e chiar asa greu cu diversificarea, o sa vezi.... Nu ati mai plecat la CJ?
Ramona, si medicul meu de familie se tine mare pediatru, dar eu ma duc la ea doar la vaccin. In rest, la pediatra de la Nova Vita.
Kata, ce pusa la pct esti cu diversificarea!!!
Eu m-am saturat de facut griji in privinta diversificarii, inainte sa o incep. Si acum sunt calma si ma las dusa de instinct si va ascult pe voi ce mai ziceti...tin cont de alimentele interzise, si in rest , sa ne ajute Dumnezeu, sa fie sanatos...
Nu mai stiu ce am citit azi, asta mi-a ramas in cap. Dar stiti ce am obs in ultimele zile? Ca stiu numele la toti delfinasii...inainte cand voiam sa scriu de un bb sau altul mai ma duceam pe prima pagina, acum nu...si ii si vizualizez cand scriu despre ei. Si imi sunt asa dragi toti...
Asa, si daca suntem deja maine sarbatoritii :
La multi ani Letizia si Radu!! Inca 2 delfinasi care au trecut pragul celor 6 lunite!!
Noapte buna si linistita va doresc . Eu ma bag pe VPlay la Lost. Nu l-am vazut pana acum si chiar imi place. Maine mergem al chef ca face nepotita mea un an si poimaine la botez. Tot intr-un chef o tinem si daca nu dorm in noaptea asta , o sa fie jale...

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze luna 6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

eu tot selectez pozele, mi-am dat seama ca mai am pe un card de care uitasem (era in camera video) si mai pun sa vedeti cum ma ajuta Isa la tricotat, cum isi papa piciorusele aplecandu-se pana la ele si cum am gasit-o azi in patut, la trezire! eu ziceam ca ea e cuminte, unde-o pun acolo o gasesc. dar asta ptr ca mereu o puneam in sacul de dormit

Isa 2011

delfinasul Hannah Isabela 2010(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Dragele mele,

Suntem foarte bine, am ajuns ieri cu bine, masina inchirita e mult mai bine decat ne asteptam, hotelul fain.... Azi ne-am plimbat toata ziua prin Malaga,am vizitat tot ce era de vizitat si am fost si putin in sus spre Costa de Sol. De ieri am tot mancat, o sa ma intorc clar cu niste kg serioase in plus, dar sunt tot felul de mancaruri apetisante, tapas....yamiii!!! Deci mancam si iar mancam, stam la terase, in baruri, cafele multe, vin, bere, tapas si ne dor si picioarele de la cat am umblat. Si am bagat deja si o sesiune de shopping. Si e asa placut afara, cald si senin...
Larisa e bine, mi-a zis mama ca azi nu s-a mai matait mult si a fost f bine dispusa. Am uitat sa va zic ca in ziua in care am plecat i-am simtit gingia intarita si undeva zgaria putin, cred ca dadea sa iasa un coltisor. Dar mi-a zis mama ca inca nici o schimbare.

Rodyka, in ce loc minunat poti sa traiesti si ce frumos o sa imbatranesti. Zau daca nu, cand ii vad pe batraneii astia pe aici cum se plimba ei linistiti si isi beau cate o cafeluta.....alta viata nu ca la noi. Concluzia: esti o norocoasa ca stai in zona asta! Clar te invidiem. Maine plecam din Malaga, ne oprim la Nerja sa vizitam si apoi daca ne oprim si pe la tine iti dau mesaj cand plecam din Nerja sau te sun direct, sa vdem daca ai cateva minute libere, ca apoi plecam spre Granada.

Pupici la toata lumea, normal nu am citit nimic din urma.
Aaa, Paula, am vazut mes tau inainte sa plce, site-ul e www.villaplus.com. Au vile pe costa de sol si parca si in alta parte in spania. E tare frumos aici, noi suntem hotarati sa venim anul viitor in vara cu Larisa, ca anul asta am facut deja rezervare in corfu, dar la anul.....

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput