Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (72)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Oana, mami, tu chiar ai crescut treptat gramajul la supa. Eu la suculet am masurat f atent doar la inceput, adica prima saptama, dup-aia mai pe fastforward. Doar new-entries sunt masurate.
Acum ii fac suculete cu ce-mi cade la mana, cantitati variabile, adica nu stau sa masor 50 ml mrcov, mar sau altele.
Cantitatea pe care o papa e de cam 170 gr.
De o saptamana ii fac piureut din fructe.

La supa chiar mai rapid:
Prima zi:5 ml,
II: 10,
III: 20
IV: 40,
V: 60-80
VI- 100
tot asa, pana inlocuiesc masa de lapte.

Carmen, bine ai revenit!

Denisa, important e ca te-ai recreat! Viata are alta culoare dupa un moment de respiro.

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Luna 5

Primul meu Craciun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Carmen - bine ai venit!
cum ati rupt caruciorul?
ce nasol cu stafilococul! ih de aia urasc eu piscinele - ma rog sunt unele pt copilasi care sunt mai safe!

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Carmen welcome back!!!!asteptam povestiri in amanunt si poze evident!!!!

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008

sa va spun ce am facut.azi la 5 vine sotul acasa,ii iau cheile de la masina,geaca si asa in haine de casa ies spunandu-i ca vin imediat sa nu ma sune.si am plecat sa-mi aerisesc creieriiiiiii
m-am plimbat de nebuna cu masina prin oras,m-am dus la matusa-mea si am bagat impreuna o tigara,eu care nu fumez....dupa o ora m-am intors mai fresh acasa si acum le dau sa pape

super din cand in cand e nevoie si de asa ceva
ce a facut tatal cu cei 2...asta e interesant

eu intotdeauna am zis ca nu e totul sa petreci mult timp cu copii ci...sa petreci un timp de calitate

Matei - luna a 6-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008

sa va spun ce am facut.azi la 5 vine sotul acasa,ii iau cheile de la masina,geaca si asa in haine de casa ies spunandu-i ca vin imediat sa nu ma sune.si am plecat sa-mi aerisesc creieriiiiiii
m-am plimbat de nebuna cu masina prin oras,m-am dus la matusa-mea si am bagat impreuna o tigara,eu care nu fumez....dupa o ora m-am intors mai fresh acasa si acum le dau sa pape

bine ai facut cred ca in fiecare zi ar trebui sa ai o astfel de iesire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Carmen-bine ati revenit...vrem
offf greu cu stafilococul sa scapati repede de el

Rodyka-cum e cu steriletul..merita pus?tare ma bate gandul sa-mi pun si eudar inca nu mi-a venit CM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Citat:
citat din mesajul lui ramonavlas

Am crezut ca nu mai apuc sa intru pe aici. Am ramas in urma rau cu cititul....vreo 2 capitole. Ieri am facut proba suptului ca simteam eu ca nu mananca destul. Lapte este insa nu suge asa mult. Dupa proba suptului, a reiesit ca ea mananca 560grame din 1000cat ar trebui.
Asa ca de maine, la fix 5 luni si jumatate, incepem si noi diversificare.
Sa imi spuneti va rog ce parere aveti de programul pe care ni l-a dat pediatra.
Prima saptamana:
3 zile supa din morcov, patrunjel, cartof si ceapa in 300ml apa. Se fierb si se piseaza in 150ml supa morcovul si cartoful. Asa ca avem supa pe 2 zile. Dupa astea 3 zile, introducem orice alta leguma proaspata sau congelata, in niciun caz conservate.
A doua satamana:
introducem piureul de fructe. Primele 3 zile mar simplu, dat prin razatoare. Dupa 3 zile, mar cu biscuite (?). Aici a zis ca pot sa iau din aia varsati, tari (nu trebuie sa fie fara gluten) + alte fructe, orice fel, mai putin cele cu samburi mici (unde intra si banana).
Cam asta e programul pe 2 saptamani. Ce ziceti?

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

Ramona la ce pediatru umblati?

eu iti spune ce ne-a zis noua pediatra:
- ceapa - baloneaza asa ca o poti pune la firt dar nu o pasezi...eu nu as pune-o in supa de la inceput, asa dupa o saptamana
- cartoful - dupa luna 7a
- biscuti - totusi parca as lua din cei fara gluten
- citrice + banane - dupa luna a 7a

sa aveti spor la papat

Matei - luna a 6-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

In Tudor mergem la D-na doctor Covrig. Ea e si medicul nostru de familie. De ceapa, da, doar o fierb, nu o pasez cu celelalte legume.
De cand bagam biscuitii si pana facem 6 luni, e fix o saptamana, oare sa iau totusi fara gluten?
De banane ne-a zis ca inca nu, insa de citrice nu:(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

La 8 am pus copilul in pat si nu reusesc sa il adorm, plange tot la 10 min desi are suzi in gura si nu il pot linisti decat luat in brate. Plange a durere:( Ce noapte ma asteapta...
Noapte buna si linistita !

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Tu fetelor, vad ca voi ati inceput cu 5ml supa in prima zi. Mie mi-a zis sa ii fac din 150 ml zeama si pisez juma' de morcov si juma' de patrunjel...a, si juma de cartof. Asa mult sa ii dau din prima zi?
Stiam eu de ce mi-e groaza de diversificare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonavlas

Tu fetelor, vad ca voi ati inceput cu 5ml supa in prima zi. Mie mi-a zis sa ii fac din 150 ml zeama si pisez juma' de morcov si juma' de patrunjel...a, si juma de cartof. Asa mult sa ii dau din prima zi?
Stiam eu de ce mi-e groaza de diversificare.

eu am dat 1 lingurita in prima zi direct de piure de dovleac,aprox 5ml,apoi 3-4,5-6 si a 5-a zi cam un bol de 150gr.nu e chiar la ml masurat,nu te stresa.

Mergi la inceput