Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (72)
Raspunsuri - Pagina 17
baby78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mycya Felicitari Vladut de Crispro pentru castigarea concursului de pe FB . ![]() Mami de Andra Maria 02.08.2010 |
A castigat Vladut?..Bravoooo...Felicitari!

Iuliana mami fericita de minune
Tudor 05.08.2010
crispro spune:
Oana, al meu rapid a mancat mult...azi a refuzat again legumele, din cauza dovlecelului... asa ca i-am dat numai lapte la ora 13. Dar la 16 i-am dat mar copt cu dovleac, si a papat tot -180ml, iar la o juma de ora 100 lp. Deci si al meu e papacios...uneori...![]()
Ramonasin, ca sa pui pozici, mergi in profilul personal, in partea stanga, si acolo la semnatura adaugi linkul... in felul asta de fiecare data cand scrii mesaj, apare si linkul (sub forma de carnat). Ca sa pui un cuvant , de exemplu "poze" in loc de carnat, faci in felul urmator: dai raspunde la subiect, ca si cum ai vrea sa ne scrii ceva. Ai sus niste semnne, primul e B, al doilea I... etc... si al doilea colorat e un soi de plic cu doua sageti, dai pe el, si iti apare prima fereastra, in care scrii , de exemplu "poze", apoi dai ok sau enter, si iti apare a doua fereastra, unde pui linkul dorit. pun exemplul meu poze test . Asta e valabil si daca vrei intr-un mesaj sa ne arati diferite pagini, de copii, de mobilier, etc.. scrii ce vrei la descriere si linkul. No bun, ca sa iti apara la semnatura mereu "poze", dupa ce faci prima etapa (adica dai raspunde la subiect, apesi butonelul cu plicul cu doua sageti, scrii poze, si pui linkul), copiezi tot carnaciorul si te duci in profilul personal , la semnatura, si il pui acolo... sper ca ai inteles ceva.. daca nu, ma mai intrebi...![]()
Merg sa fac baita la copil.
Cristina , mami fericita de bebe Vlad
(17.07.2010)
Poze
Sa-l ajutam pe Alex
CarmenAlbu spune:
Buna seara fete frumoase si La Multi Ani plini de bucurii!!!!
Oana nu iti face griji, nici lui Leti nu i-a placut, am oprit diversificarea o saptamana, am inceput din nou si acum mananca 200 grame piure de morcov, pastarnac si patrunjel.
La 6 luni avem 74 cm si 8500 grame. Plus un stafilococ auriu pe fata luat din piscina, care s-a facut ca o buba mare , roade carnea si face mult puroi si a ros atat de mult ca a facut gaura in obraz, de azi am inceput tratamentul!
Vacanta a fost frumoasa doar ca ne-au rupt caruciorul este complet inutilizabil, asa ca maine poimaine va trebui sa iau altul.
Am incercat sa citesc dar este imposibil sa parcurg toate capitolele, am citit/frunzarit putin.
La Multe Lunite/Ani tuturor delfinasilor care s-au sarbatorit !!!
In rest, clima umeda a fost perfecta pentru DA a Letiziei, s-a curatat complet pe fata ca sa incepem cu alte nebunii!
ooana spune:
| citat din mesajul lui crispro Oana, tot uit sa iti zic ca e intereanta aplicatia cu interfonul pe telefon, si multumim ca ai impartasit-o cu noi. ![]() Poze Sa-l ajutam pe Alex |
ai reusit sa o instalezi?
cu sforaitul...v-as fi spus dopuri de urechi
Matei - luna a 6-a
08.07.2010" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
ooana spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Mycya
offf imi dau lacrimile cand ma gandesc ce a fost in sufletul tau cand l-ai vazut asa ![]() Mami de Andra Maria 02.08.2010 |
bine ca ati scapat...saracutul

Matei - luna a 6-a
08.07.2010" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
ooana spune:
| citat din mesajul lui paula_m A fost bona!!!! 45 de ani, slaba, unguroaica, dar vb bine ro. Raul nu a plans la ea in brate. A zis ca e bine 3 milioane. Vine de miercuri, sa vedem cum ne intelegem. Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010poze luna 6 |
super, ma bucur ca ti-a placut

Matei - luna a 6-a
Noi 2
ooana spune:
| citat din mesajul lui ramonavlas Am crezut ca nu mai apuc sa intru pe aici. Am ramas in urma rau cu cititul....vreo 2 capitole. Ieri am facut proba suptului ca simteam eu ca nu mananca destul. Lapte este insa nu suge asa mult. Dupa proba suptului, a reiesit ca ea mananca 560grame din 1000cat ar trebui. Asa ca de maine, la fix 5 luni si jumatate, incepem si noi diversificare. Sa imi spuneti va rog ce parere aveti de programul pe care ni l-a dat pediatra. Prima saptamana: 3 zile supa din morcov, patrunjel, cartof si ceapa in 300ml apa. Se fierb si se piseaza in 150ml supa morcovul si cartoful. Asa ca avem supa pe 2 zile. Dupa astea 3 zile, introducem orice alta leguma proaspata sau congelata, in niciun caz conservate. A doua satamana: introducem piureul de fructe. Primele 3 zile mar simplu, dat prin razatoare. Dupa 3 zile, mar cu biscuite (?). Aici a zis ca pot sa iau din aia varsati, tari (nu trebuie sa fie fara gluten) + alte fructe, orice fel, mai putin cele cu samburi mici (unde intra si banana). Cam asta e programul pe 2 saptamani. Ce ziceti? Mami fericita de Raisa - 01.08.2010 |
Ramona la ce pediatru umblati?
eu iti spune ce ne-a zis noua pediatra:
- ceapa - baloneaza asa ca o poti pune la firt dar nu o pasezi...eu nu as pune-o in supa de la inceput, asa dupa o saptamana
- cartoful - dupa luna 7a
- biscuti - totusi parca as lua din cei fara gluten
- citrice + banane - dupa luna a 7a
sa aveti spor la papat

Matei - luna a 6-a
Noi 2
ooana spune:
| citat din mesajul lui CarmenAlbu Buna seara fete frumoase si La Multi Ani plini de bucurii!!!! Oana nu iti face griji, nici lui Leti nu i-a placut, am oprit diversificarea o saptamana, am inceput din nou si acum mananca 200 grame piure de morcov, pastarnac si patrunjel. La 6 luni avem 74 cm si 8500 grame. Plus un stafilococ auriu pe fata luat din piscina, care s-a facut ca o buba mare , roade carnea si face mult puroi si a ros atat de mult ca a facut gaura in obraz, de azi am inceput tratamentul! Vacanta a fost frumoasa doar ca ne-au rupt caruciorul este complet inutilizabil, asa ca maine poimaine va trebui sa iau altul. Am incercat sa citesc dar este imposibil sa parcurg toate capitolele, am citit/frunzarit putin. La Multe Lunite/Ani tuturor delfinasilor care s-au sarbatorit !!! In rest, clima umeda a fost perfecta pentru DA a Letiziei, s-a curatat complet pe fata ca sa incepem cu alte nebunii! FERICIREA SE NUMESTE LETIZIA Doamne Ajuta-ne!!! |
te-ai intorsssssssss

cum a fost? vrem povesti si detalii...si pozeeeee....multe multe
pupam
pe Leti sa ii treaca bubitacu caruciorul imi pare rau? sper ca primit banii de de la compania cu care ati zburat
Matei - luna a 6-a
Noi 2
carla_2008 spune:
sa va spun ce am facut.azi la 5 vine sotul acasa,ii iau cheile de la masina,geaca si asa in haine de casa ies spunandu-i ca vin imediat sa nu ma sune.si am plecat sa-mi aerisesc creieriiiiiii
m-am plimbat de nebuna cu masina prin oras,m-am dus la matusa-mea si am bagat impreuna o tigara,eu care nu fumez
....dupa o ora m-am intors mai fresh acasa si acum le dau sa pape
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana
baby78 spune:
| citat din mesajul lui carla_2008 sa va spun ce am facut.azi la 5 vine sotul acasa,ii iau cheile de la masina,geaca si asa in haine de casa ies spunandu-i ca vin imediat sa nu ma sune.si am plecat sa-mi aerisesc creieriiiiiii ![]() m-am plimbat de nebuna cu masina prin oras,m-am dus la matusa-mea si am bagat impreuna o tigara,eu care nu fumez ....dupa o ora m-am intors mai fresh acasa si acum le dau sa papeDenisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori: Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010 http://community.webshots.com/user/denyssa_catana |
Bravo Denisa,,,din cand in cand mai trebuie si o iesire de acest gen....

Iuliana mami fericita de minune
Tudor 05.08.2010

Mami de
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)