Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (72)
Raspunsuri - Pagina 15
bumblebee spune:
despre antibiotice, eu stiu ca se da minim 5 zile (la adulti, dar nu cred ca difera la copii), gabriela a detaliat motivele.
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 5
Primul meu Craciun!
bamboletta spune:
Salutare
David doarme papa iar doarme si iar papa...recupereaza mititelul...aseara era asa suparat nu vroia nici cum sa adoarma...asa ca am dormit amandoi in patul mare...neintorsi pana dim..asta eu ca el a mai supt dar nu stiu candasa ce dormeam
Crispo-nu stiu nici ei exact la ce e alergic pt asta trebuie facute alte analize si au spus ca e micut inca
eu banuiesc ca a facut alergia la laptele din cereale
Mycya-stau cu inima cat un purice sa nu fi luat ceva de acolo deocamdata e ok
Rodyka-te si vad deja fugind dupa Isace energie are ce frumos se iubesc
Aelita-
cand am timp va pun poza sa vedeti cum arata inainte de a pleca de acasa la spital
bamboletta spune:
am reusit sa pun si poza...inca sta cuminte David
poza
pe foaie de iesire scrie asa: URTICARIE ACUTA DE ETIOLOGIE ALIMENTARA SI SINDROM DE CITOLIZA HEPATICA
katalina spune:
Fetele ,am primit SMS de la cei de la PRENATAL.:""Din 15 ianuarie, va asteapta cu noi reduceri de pina la 70% la colectia de haine si incaltaminte Fall Wintr 2010".
Sper sa fie mai acceptabile acum reduse.
Catalina cu Victor(17aug2010)& Robert(13apr2004)& Catalin(4mart1998)
ramonasin spune:
Saracutul David, imi pare tare rau pentru voi,cred ca ai fost inebunita. Multa sanatate!
Ramona,mami fericita de Daria-Cristina
tina_80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crissy77 La multi ani: - sot de sorina - Iulia de Otilia tina, ce stii despre Biotics? Eu numai din asta folosesc... Probioticele se dau in timpul tratamentului cu antibiotic + o saptamana dupa terminarea lui (asa scrie pe prospect la Biotics Baby). Pentru Elise dr. dermato mi-a recomandat Protectis 5 pic pe zi timp de 10 zile (repet 3 luni), DAR la ea e alta mancare de peste (incercam sa crestem imunitatea). Daca nu te-a atentionat farmacista: se tine numai in frigider, fie ca ai desfacut sau nu sticluta. Sanatate si refacere rapida! btz, de ce nu i-ai mai dat Liv 52? Ca e din plante, e f bun pt ficat (curata si sustine functiile hepatice) rodyka, ce frumos se pupacesc printesele tale. Vad ca Isa e rosioara in obrajori, asa arata si Beatrice (de la DA) Cristina cu Beatrice-Teodora (25 iun. 2010) si Elise-Stefania (3 dec. 2005) |
La multi ani si din partea noastra!
De Biotisc, mi-a spus Andreea (Eladeea), aseara, cum ca ar fi "apa de ploaie", am tinut minte si cand dr mi-a scris reteta mi-am adus aminte de spusele Andeeiei.
La farmacie sunt niste fete f bine informate sau daca nu-s deschid cartea... cel putin asa mi-au dovedit pana acum si le-am intrebat si mi-au confirmat ca asa e.
La recomandarea lor (fetelor de la farmacie si Eladeea) am cumparat Protectis.
Mycya spune:
citat din mesajul lui ramonasin Si acum sa va spun ca veniram de la bilantul de 6 luni: 7125gr,68 cm,toate bune si frumoase pana la vaccinul TBC de la nastere care nu se vede deloc nici o urma si ne-a trimis la pneumologie si a intepat-o iar ca nu ajungea cate injectii a facut, i-a facut un test si mergem luni dimineata sa vedem daca trebuie vaccinata din nou. Deja eu sunt satula de vaccinuri si injectii! |
dar acest vaccin este obligatoriu sa il repeti?? aici nu se face asa ceva....de ce in Romania da? este riscul de imbolnavire mai mare?
Mami de Andra Maria 02.08.2010
tina_80 spune:
citat din mesajul lui bumblebee despre antibiotice, eu stiu ca se da minim 5 zile (la adulti, dar nu cred ca difera la copii), gabriela a detaliat motivele. Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010 Luna 5 Primul meu Craciun! |
eu stiu ca la copii se da minim 3 zile ...pana la 5 zile
Mycya spune:
citat din mesajul lui bamboletta am reusit sa pun si poza...inca sta cuminte David poza pe foaie de iesire scrie asa: URTICARIE ACUTA DE ETIOLOGIE ALIMENTARA SI SINDROM DE CITOLIZA HEPATICA Bamboletta cu David(18 aug 2010) si Antonia-Gabriela(1 nov 2006) |
offf imi dau lacrimile cand ma gandesc ce a fost in sufletul tau cand l-ai vazut asa
Mami de Andra Maria 02.08.2010