Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (72)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui puiutz_mic

Salutari fete dragi si delfinasi iubiti si de la noi, dupa muuuuulta vreme!

Baby, ma intrebai mai demult la ce pediatru mergem acum: la dr. Cotofana Gabriela. E destul de ok, poate chiar mai ok decat mi se pare mie, care imi fac griji pentru orice punct nou de pe pielea lui bebe...

Sper sa mai revin mai incolo putin!

Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010

Ma bucur ca sunteti bine si e foarte important ca sunteti multumiti de pediatru.
Cu programul de masa nu iti face griji ca si Tudor are zile cand suge la o ora ...cand la 2...sau 3..asa ca nu sunteti singurii fara un program de masa cu ore fixe.Important este sa fie copii bine ..sanatosi si voiosi

Cu privire la caderea parului si mie imi cade ca la balamuc dar am aflat de la 3-4 mamici cu copii in jur de 11 luni ca e normal si se va stopa caderea parului cand au copii in jur de 9-10 luni ...asa ca nu mai avem mult si ne revenim...

Iar cu venirea "uratilor" (CM) nici eu nu am avut "musafiri" si nici nu ii astept prea devreme....Nu e o regula sa vina la un anumit interval si nu e o regula sa nu vina cat alaptam....La cele 4 mamici cu copii mai marisori uneia i-a venit dupa 40 de zile, uneia dupa 3 luni alteia dupa 6 luni si ultimei dupa 9 luni ...Depinde de fiecare organism

si sa ne mai dai vesti bune

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonasin

Si acum sa va spun ca veniram de la bilantul de 6 luni: 7125gr,68 cm,toate bune si frumoase pana la vaccinul TBC de la nastere care nu se vede deloc nici o urma si ne-a trimis la pneumologie si a intepat-o iar ca nu ajungea cate injectii a facut, i-a facut un test si mergem luni dimineata sa vedem daca trebuie vaccinata din nou. Deja eu sunt satula de vaccinuri si injectii!

Ramona,mami fericita de Daria-Cristina

Ma faci sa ma ingrijorez...caci nici la Tudor nu a fost cine stie ce reactie la vaccin ..Ci doar putin umflat si rosu dar foarte putin ....si acum se vede ca o mica intepatura de tantar...Oare o fi si la el cazul de revaccinare? O voi intreba pe pediatra..dar dureaza pana ma intalnesc cu ea la controlul de 6 luni....

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

RAMONA,mult succes la diversificare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Aelita, iubita, esti supi pe noi? Ce mai fac frumosii tai?

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Luna 5

Primul meu Craciun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

fetelor eu va las.
am de umblat la posta :) la banci..ca doar nu credeti ca fac ceva cu banii aia..nuuuuuuuuu..acopar descoperirea de card ma rog o parte..
apoi la party cu stefan
paaaaaaaaaaaa

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Aelita, iubita, esti supi pe noi? Ce mai fac frumosii tai?

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Luna 5

Primul meu Craciun!

nu,iubi,cumsa fiu?
am raspuns doar la ce am citit peultima pagina,si acum citeam din urma pe unde am ramas
citesc si nu mai apuc sa raspund apoi.
am colindat mult zilele trecute,cu copii cu tot,ne-am plimbat de am febra musculara !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Rody, da ce energie are Isa,mamaaa, da din picioruse cu viteza asa,si orajiorii ei sunt asa roooz,(avem paturica la fel sa stii)

La multi ani:
- sot de sorina
- Iulia de Otilia

Paula, e ok pretul bonei,eu ii dau 6 mil-7 ore/zi

LA MULTI ANI fetele care sarbatoresc Noul An !Mycya si Cris

Catalina cu Victor(17aug2010)& Robert(13apr2004)& Catalin(4mart1998)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

Buna seara!!!

Bambo la ce etaj ati fost internati??Imi pare rau sa aud ca David a patit asa ceva
Nu ti-a zis dc a iesit TGP-ul marit??A luat ceva medicamente David fara probiotic dupa??
Si noua ne-a dat LIV 52,insa nu i-am dat si problema s-a rezolvat de la sine.Sau cel putin asa sustin cei de la Sf Maria,insa cum eu am patit-o si data trecuta cu analizele gresite,o sa le refac.

Sper sa nu mai patiti nimic care sa "ceara" o spitalizare,caci acel spital e groaznic,mai rau te imbolnavesti acolo.
Pupici multi

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

la et.2 am fost internati...antibiotic nu a luat niciodata ..in spital i-au facut injectii cu hidrocortizon si dexametazona...acasa a luat doar sinupret cand a fost racit,Vigantol si Ca si eu banuiesc ca analizele ar fi gresite...dar nu ma indur sa-l mai intep iar i-au luat 3 eprubete de sange acum
vom reface analizele peste 1 luna...deocamdata nu i-am dat liv52 abia dupa 5 zile de antialergic ar trebui sa il dau...
P ce face?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonasin spune:

BABY eu zic sa nu te ingrijorezi ca la noi nu a fost nici macar rosu ce umflatura, nici nu se vede unde l-au facut, asta daca l-au facut ca acum incep sa ma intreb,am citit candva la voi ca puroiaza ca se roseste dar nu am bagat de seama si acum sa vedem luni ce zice, nu te ingrijora

Ramona,mami fericita de Daria-Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Copil impecabil in avion - am ajuns repede si bine!
Detaliez mai tarziu!

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput