Cum pot(i) alina?
Raspunsuri - Pagina 2
nelia spune:
Kariguld, nu am stiut. Asa este, timpul vindeca, nu te ajuta sa uiti, dar se mai duce din intensitatea durerii. Dar important este sa nu-ti ascunzi durererea. Nu e mare diferenta, desi poate asa pare, intre a pierde un copil nascut si unul nenascut. E in doliu si ca in orice moarte, trebuie parcurs pina la capat ca sa te poti vindeca.
Ariel, e bine ca se poate deschide si ca va scrie, asta o va vindeca treptat. Trebuie sa-si exprime durerea in felul in care ea simte nevoia sa o faca, sa-si traiasca doliul cu toate etapele lui. Si in aceasta perioada are nevoie sa fie ascultata, inteleasa, si incurajata, dar mai ales ascultata.
Dupa ce totul va fi spus si dat afara, incet-incet rana se va cicatriza si va ramine doar o durere surda cu care va trebui sa invete sa traiasca toata viata. Cu cit durerea de acum e traita mai intens si pina la capat, fara ascunzisuri, in intelegerea celor care o iubesc, cu atit cicatrizarea va incepe mai repede si va putea trece mai departe. Eu ii doresc sa aiba suficienta tarie sa o faca si sa-si vada visul cu ochii, acela de a avea intr-o buna zi un copilas sanatos.
CORNELIA, mami de www.dropshots.com/agtuli#date/2010-09-19/14:00:33" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU
Alizee spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kj74 http://www.biancabrad.com/pierderea_sarcinii/ un pic poate ne ajuta sa intelegem desi nu cred ca poti stii pana nu esti pus in fata situatiei |
Exact asta vroiam si eu sa scriu.
Are nevoie de suportul unor femei care au trecut prin aceeasi tragedie si au reusit sa mearga mai departe.
allinta
A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.
szivarvany spune:
aici este si subiestul fetelor de pe DC
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=160098
Kari,
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
*** Concursul KloraneBaby *** www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=6" target="_blank">mam.jpg ***
Victoria_mami spune:
Ariel, nu cred ca o poti alina. Nici tu si nimeni in lumea asta nu poate alina asa o durere. Nu cred ca exista cuvinte sau gesturi, cred ca nici o super-imbratisare nu o va putea alina. Cred ca singurul mod ar fi sa o asculti de cate ori are nevoie sa vorbeasca, dar sa nu o impingi tu sa vorbeasca, las-o pe ea sa decida ce si cat si cand are nevoie sa spuna. Las-o sa planga, cand si cat are nevoie... nici nu-mi pot imagina... of, saracii parinti! Probabil ca doar copilasul de acasa o sa o poata 'impinge' putin spre 'normalitate', dupa un timp... nici nu stiu ce sa spun, doar ca ma doare sufletul pentru ei, parintii.
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!