Pufi de 2010 (200) - LMA Ivan!!
Raspunsuri - Pagina 2
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
lucia2000 spune:
ne-am atins scopul(capitolul 200) asa ca eu merg la somn.
Maine am si eu 1000 de treburi ca Bea.
Sambata luam motul lui Teo asa ca am de munca
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alexutzzza/alexutzzza.jpg)
alexutzzza spune:
MULTUMIM MIREMIA!!!
Sa ne vedem sanatoase, bucuroase si cu copii cuminti la cap. 300
Pe vremea aceea sa doarma toti copii minim 10 ore pe noapte, sa adoarma singuri, sa stea locului, sa ne asculte si sa manance tot din farfurie, eventual chiar cu lingura! Sa faca la oala, sa se spele singuri, sa stearga praful si sa dea cu mopul!
Iar noi sa stam pe forum! de
Yannis
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Beatrice1982/Beatrice1982.jpg)
Beatrice1982 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lucia2000
mire multumim de capitol ![]() bea ce am spus eu e valabil la ganache de ciocolata maro(neagra)la cea de ciocolata alba proportiile sunt altele. adica la 300 g cioc alba se pun 200 ml frisca. Blogul lui bebe Teodor Blogul lui mami |
da da stiu
tu ce cioco folosisi?????????????
Forever in love...with my baby...
![](indragostita.gif)
plateea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui decenuela nu pot sa cred...ati stat la panda? ca vulturii........ Mihaela, ![]() Povestea unui...petrecaret N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... |
guilty, as charged..
nu ma trada, ca apoi te daram cu o bucata de buturuga... cu tot cu scorbura...
![](icon_smile_big.gif)
![](majoreta.gif)
![](coreografie.gif)
povestea unei pastai...numita bbTo
pufuleti2010 spune:
citat din mesajul lui decenuela nu pot sa cred...ati stat la panda? ca vulturii........ doamne ce femei eu de 10 min dau F5... cred ca lu mire nu i-a picat bine....ciorba =)) ....ca tere greu s-a miscat Mihaela, ![]() Povestea unui...petrecaret PENTRU MAMICI SI BEBICI... JUCARII PENTRU PITICI... N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... |
Inca rad cu lacrimi!
Daca va intrebati ce ciorba, o sa va spun...am primit o invitatie la o ciorba la conserva. Am refuzat-o evident....doar sunt la dieta!
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alexutzzza/alexutzzza.jpg)
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui decenuela prima? Mihaela, ![]() Povestea unui...petrecaret PENTRU MAMICI SI BEBICI... JUCARII PENTRU PITICI... N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... |
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
La aparitia asta subita si intrebarea "prima?" l-am vazut in fata ochilor pe magarushu' ala din Shrek
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
esti de coma dece!
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
sa nu ma intelegi gresit, il ador pe magarush!
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](floare.gif)
![](floare.gif)
![](floare.gif)
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
ayanna_xem spune:
citat din mesajul lui alexutzzza MULTUMIM MIREMIA!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sa ne vedem sanatoase, bucuroase si cu copii cuminti la cap. 300 ![]() Pe vremea aceea sa doarma toti copii minim 10 ore pe noapte, sa adoarma singuri, sa stea locului, sa ne asculte si sa manance tot din farfurie, eventual chiar cu lingura! Sa faca la oala, sa se spele singuri, sa stearga praful si sa dea cu mopul! Iar noi sa stam pe forum! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Punct pe i.
![](radtare.gif)
![](punk.gif)
![](punk.gif)
![](punk.gif)
SUBSCRIU!!!
_
Mami de
![](copilas.gif)
![](olala.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Beatrice1982/Beatrice1982.jpg)
Beatrice1982 spune:
citat din mesajul lui alexutzzza MULTUMIM MIREMIA!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sa ne vedem sanatoase, bucuroase si cu copii cuminti la cap. 300 ![]() Pe vremea aceea sa doarma toti copii minim 10 ore pe noapte, sa adoarma singuri, sa stea locului, sa ne asculte si sa manance tot din farfurie, eventual chiar cu lingura! Sa faca la oala, sa se spele singuri, sa stearga praful si sa dea cu mopul! Iar noi sa stam pe forum! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
subscriu!!!!!!!!!!!
![](punk.gif)
![](punk.gif)
![](punk.gif)
![](punk.gif)
![](punk.gif)
Forever in love...with my baby...
![](indragostita.gif)