Pufi de 2010 (200) - LMA Ivan!!
Raspunsuri - Pagina 3
lucia2000 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Beatrice1982
da da stiu tu ce cioco folosisi????????????? Forever in love...with my baby... |
eu tot timpul folosesc ciocolata de menaj.
E foarte buna si ieftina cea care se gaseste in magazinul Profi
danyelana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alexutzzza MULTUMIM MIREMIA!!! Sa ne vedem sanatoase, bucuroase si cu copii cuminti la cap. 300 Pe vremea aceea sa doarma toti copii minim 10 ore pe noapte, sa adoarma singuri, sa stea locului, sa ne asculte si sa manance tot din farfurie, eventual chiar cu lingura! Sa faca la oala, sa se spele singuri, sa stearga praful si sa dea cu mopul! Iar noi sa stam pe forum! de Yannis |
Sa te auda DD ca tare bine le-ai mai zis.
alexutzzza spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui plateea
ba daaaaa... scuzeeee... miliarde de scuzeeee.. ma gandeam ca nu o iei personal... Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind! povestea unei pastai...numita bbTo |
De mine te poti lua da de fi-miu ba!
LOL!
glumeam, doar stii ca mi-esti f f f draga
de Yannis
plateea spune:
citat din mesajul lui alexutzzza MULTUMIM MIREMIA!!! Sa ne vedem sanatoase, bucuroase si cu copii cuminti la cap. 300 Pe vremea aceea sa doarma toti copii minim 10 ore pe noapte, sa adoarma singuri, sa stea locului, sa ne asculte si sa manance tot din farfurie, eventual chiar cu lingura! Sa faca la oala, sa se spele singuri, sa stearga praful si sa dea cu mopul! Iar noi sa stam pe forum! de Yannis |
alex.. treci in pat ca visezi erotic cu tastatura in mana...
Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind!
povestea unei pastai...numita bbTo
decenuela spune:
ma duc si eu la jiji...
daca mai stau ma ia cu foame....ca voi vb de bunaciuni..
inca o vb mire...
nu ciorba....e deja joi...azi e peste...
pestele poti sa-l servesti...cu sau fara ambalaj
o noazpte placuta iti ....si va doresc
EMAAAAAAAAAAAA.....LA MULTI ANI....SA CRESTI MARE SI SANATOASA , S-O BUCURI PE MAMI...SI LAS-O MAI USOR CU TZATZAIALA....NU DE ALTA DAR SLABAESTE MAMI SI MAI SI....SI NI SE UMFLA NOUA RANZA DE CIUDA
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
miremia spune:
Eu iar am comis-o cu userul comun. Rog indurare, promit sa nu mai fac.
Subscriu si eu la mesajul Alexutzei ca atre bine le zice.
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
Beatrice1982 spune:
citat din mesajul lui lucia2000 Mai vroiam sa va zic ceva dar am uitat Va urez somnic usor. Blogul lui bebe Teodor Blogul lui mami |
la fel si voua.............
nu am profi aici...........nu stii ce marca e?????
dece niici nu tu ai somn mama?
Forever in love...with my baby...
danyelana spune:
Ma culc si eu ca Arthu doarme de la 22 si parca vad ca in curand se trezeste prima data si ma ia de fresh (sau presh in cazul meu).
Noapte buna