Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (24)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Sa incep cu 'buna dimineata', ca ma uit la ceas si cred ca va pot lasa o cafea calda, s-o gasiti cand va treziti.
Am vazut ca am dat emotii pe FB, ca nu stie lumea cine sunt si m-am mobilizat sa intru pe forum chiar si la ora asta, numai sa mai dau un semn de viata.
Recunosc ca nu am mai intrat de pe la inceputul anului , nu stiu cum trece timpul asta de nu reusesc sa fac nici 50% din ce as vrea.
Deja vad ca s-a inceput si diversificare pe aici... Wow... Noi mai avem 2 luni de liniste, abia la 6 luni incepem marea aventura , are mami laptic bun si fata creste foarte bine - promit ca intru maine si pun niste poze in album ( sau daca setati ca 'secret' grupul de pe FB pun acolo ).
Mi-e dor de voi si simt ca am pierdut ceva ca nu am mai intrat pe aici...

Ana , schimba doctorul ! Cum sa faca teste pe bebelusa ta ? Nu-i problema ca nu ati facut celalalt vaccin, il puteti face si acum, multi le fac decalate, nu la 2-4-6 luni. Atunci cand bebelusii sunt bolnavi nu li se face vaccin si asa se ajunge la decalaje. Si noi am facut vaccinul de 2 luni la 3 luni, ca a fost Irina bolnava.
Inteleg ca aveti si o problema cu ochisorul ( iarta-ma, daca am lipsit atat de mult timp mi-a scapat despre ce e vorba ). Mergi la un consult la oftalmologie, nu te lasa pe mana pediatrului.

Galactogilul si eu il mancam cu lingurita si-mi placea f.mult, abia ma abtineam sa nu depasesc doza recomandata . Nici nu am stiut ca se poate face 'supa' din el . Acum nu mai iau, deoarece 'productia' s-a reglat si bebelusa creste f.bine. Sunt chiar curioasa cat a mai luat in luna a patra, saptamana viitoare o cantaresc. La 3 luni avea 63 cm si 6,5 kg, acum ma astept sa aiba mai mult de 7 kg. Iar hainutele... deja cele de 3-6 luni ii sunt fixe. Azi am imbracat-o intr-un combinezon de iarna de 6-9 luni si ii venea f.bine, nu-i era mare - iar ea implineste 4 luni saptamana viitoare . Asadar nu va luati dupa dimensiunile care sunt scrise pe hainute, fiecare firma are un anumit tabel de valori cu corespondenta nr de luni-lungime. Cel mai bine orientati-va dupa nr de cm. In general hainutele de 6 luni au 68 cm, dar si eu am intalnit haine pe care scria : 6 luni/62 cm . A, si inca o chestie : daca pe hainuta scrie '6 luni', asta inseamna ca ar trebui sa fie buna pana la 6 luni, nu sa o imbrace copilul cand are 6 luni .

Gata, ma bag si eu la culcare, am scris ditamai mesajul ( oare asta imi mai spala din pacatul ca am lipsit atata vreme ? )

Va pup pe toate, va doresc multa, multa sanatate bebelusilor ( am vazut ca sunt si bolnaviori, sau au fost ) si promit ca intru mai des.

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Buna dimineata.
LUY, ce harnicuta ai fost cu cafeaua! Multumim. Dau eu micul dejun: ceai , unt si dulceata.
Noi trebuie sa gasim drum azi...sa plecam vreo 2 ore de acasa pentru ca sotul va schimba tevile de la calorifer, ca schimba vecinul si noi pe langa el, sa fie treaba la comun...asa ca ne mai auzim dupa amiaza...
ANA, schimba dr! Auzi tupeu la unii...iti vine sa ii dai in judecata si nimic altceva.
si o zi frumoasa!

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

http://picasaweb.google.com/102527437167244304186
http://radiobestpower.no-ip.org:8989/listen.pls

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selenar spune:

Buna dimineata si de la noi!

Ecografiile acestea de sold, burtica si cap pe care le pomeniti se fac ca si control de rutina la bebelusi? Noua nu ne-a recomandat nimeni asa ceva, desi l-au vazut cativa pediatri diferiti pana acum. Fetele din Constanta ,aveti idee unde se pot face, daca e cazul?

Vladut a invatat de curand sa se intoarca bine de pe spate pe burtica si acum nu mai are stare...cum il pun pe pat sau in patutul lui, nu e chip sa ne jucam, caci intr-una isi ia avant si se intoarce si numai asa ar sta. Sta pe burtica si bodoganeste cu clabuci, si de-ar putea si-ar roade ambii pumnisori (deocamdata numai unul si-a gasit drumul spre gurita lui). Oare ies ceva dintisori sau asa rod ei manutele si atat?

Va pupam si va uram un weekend frumos, ca dimineata aceasta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pop_adelina spune:

buna dimineata!!!multumim luy de cafea si Mari de mic dejun!
Ana, daca as avea timp si resurse, as da dr in judecata. Chiar vorbeam ieri cu cumnatu meu despre cat de nemernici sunt dr la noi....au tinut-o pe sora mea o jum de h dezbracata pe masa de operatii pana l-a gasit cumnatu meu pe anestezist sa-i dea bani...ca cik vb lui "cine are nevoie de mine sa ma caute" , dr a refuzat alt anestezist desi cumnatu cunostea pe altu..ufffffff...trebuia sa schimbe si doctoru!!! in alte tari pacientu face legea in spital...poate sa ceara alt dr oricand...dar mai avem pana la nivelul ala, la noi dr iti cere bani aproape pe fata!

ecografie am facut la 6 sapt la caputz ca in sarcina mi l-a depistat cu ceva probleme, la sold si abdomen.
Office, e la fel eco ca cea din sarcina, tot cu gel si cu chestie de aia ce se pune pe burtica, sold, cap, etc. Noi repetam toate eco si la 3 luni ...bine, nu stiu daca e necesara repetarea lor de catre toti copii dar noi trebuie sa fim monitorizati destul de des pt a preintampina eventualele probleme...eu sunt acum si putin paranoia din cauza problemei depistate la caputz care ar putea avea ca urmari mici intarzieri in dezv psiho-motorie, si de aia merg tot la 3 luni si la eco si la neurolog!!! la 6 sapt cand am fost neurologu zicea ca e fbine si ca creierul uman e asa de complex ca poate functiona si fara o particica din el la fel de bine(lui bb ii lipseste o parte din vermis- vermisul inferior). Oricum...daca ar exista vreo problema, e bine sa fie depistata din timp si cu cat ne tratam mai repede, cu atat mai bine!

In legatura cu hainutzele, al meu inca nu are 3 luni si avem hainute bune de 6 luni...nu stiu ce sa zic si cu marimile astea...nu corespund de nici o culoare, si nu pot sa spun ca e f mare bb meu...are 60 cm la 2 luni jumate!

Fulguta, putem sa mancam usturoi daca alaptam??????offf...de ce nu am intrebat si eu mai repede...usturoiul e mica mea placere culinara...l-as pune in orice mancare si a fost un chin sa nu pap ca toata lumea mi-a zis ca nu e bun daca alaptez...o sa incerc intr-o zi sa vad cum reactioneaza bb meu, dar ar trebui sa-i placa pt ca am papat la greu si in sarcina!!!

mamy de Darius-Gabriel 27.10.2010
POZE BEBE DARIUS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Buna dimineata ! luy multumim de cafeluta! Mari multumim pt micul dejun.
Si noi avem hainute pt 6 luni. Nu corespund marimile!
Nu am facut nici o ecografie ,nimic! Nu ne-a zis nimeni ca ar fi necesar!

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns idalis spune:

Buna dimi, si multumim pt cafeaua de dimineata!
Astazi noi va servim cu o felie de tort de cafea (facut de bunica), un fresh de portocale pentru fete si cate un biberon cu lapte pt prichindei. Motivul: facem 3 lunite!!! Yupiiiiii are mama baiat mare!. Ne-am trezit, am papat si asteptam musafirii .
Sa aveti o zi minunata!

Idalis, mamica fericita cu Tavis Matei (15.10.2010)
pozele noastre

varsta lui Tavis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns idalis spune:

Am uitat sa pup ceilalti sarbatoriti de azi : Alexandru(lyvy) , Sarah Sophie ( LoredanaB) ,Andrei (andr33aaa), Larisa ( nicopic), Ioana Nectaria ( pogonici), Irina Maria( ghiocela), Alexandru (Bubante)...si bineinteles din nou pupici multi pt printul meu Tavis
....si si pt Buburuza_10!
sper ca nu am uitat pe nimeni!

Idalis, mamica fericita cu Tavis Matei (15.10.2010)
pozele noastre

varsta lui Tavis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pop_adelina spune:

La multe lunite si la multi ani pt Tavis!!! sa fi sanatos ca mare si frumos esti:P
-de asemenea uram si lui Alexandru(Iyvy), Sarah sophie(LoredanaB), Andrei(Andr33aaa), Larisa(Nicopic), Ioana Nectaria(Pogonici1977), Irina Maria(Ghiocela13), Alexandru(Bubante); LA MULTE LUNITE si LA MULTI ANI, sa aduceti multa lumina, fericire si implinire in sufletele parintilor vostri!!!

mamy de Darius-Gabriel 27.10.2010
POZE BEBE DARIUS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

Buna dimineata! Luy, multumim de cafeluta. Mari, multumim si tie de mic dejun.

Oficce, si bebe al meu poarta hainute de 6-9 luni. Am primit foarte multe costumase, salopetele si din Romania si din Spania aduse de maicamea. Si pe cele mai multe scrie 6-9 luni asa ca le-am bagat la pastrat pt cand va mai creste bebe. Intr-o zi, nu stiu ce mi-a venit de le-am scos si, cand le-am pus pe langa bebe veneau fix. Asa ca le-am spalat si poarta hainute si de 6 si de 9 luni. Parerea mea e ca nu corespund marimile.

Va doresc in continuare un WE placut, alaturi de cei dragi.

Cristina, mami de bebita David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

La multi ani bebelusilor care astazi mai adauga o lunita. Sa fie sanatosi, sa creasca mari si frumosi. Astazi e si ziua fratului meu ( in aceeasi zi cu Eminescu ) asa ca, mai tarziu mergem la ei.

Cristina, mami de bebita David

Mergi la inceput